39

I'm

преди 10 години

И аз мисля, че докато политическите сили в България не престанат да се занимават с вечните им политически войни които не спряха да водят вече 25 години, България няма да се оправи. Политиците в тази дължава така и не узряха да го разберат че техните политически интриги съсипаха тази държава. Докато всичко което правят е само партиини интереси, няма да се оправим и народа ще страда. Но народа ще става все по краен в израза си на недоволство и не мога да разбера какво чакат. Гражданска война ли?

38

Анонимен

преди 10 години

Протестират герберски калинки, аутираните от избирателите преди два месеца куневисти и костоваци, с логистичната медийна и ПР подкрепа на *** организации и кръга "Капитал".Това не е цялата нация бе!

37

5f5

преди 10 години

До 123НЕ НАРОД,А ***......

36

5f5

преди 10 години

До 123НЕ НАРОД,А ***......

35

Ззз

преди 10 години

Още един гробар

34

недоволен

преди 10 години

Министърът на външните работи Марин Райков предложил на премиера Марин Райков да назначи лицето Марин Райков за посланик в Рим.... НЕВЕРОЯТНА ПРАКТИКА В СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА ИЛИ ПРОСТО *** този *** ще дава акъл и ще изразява загриженост относно снощните събития, в които и той има роля. Просто безумие е обхванало цялата нация и едва ли скоро ще излезнем от тази ситуация.

33

Анонимен

преди 10 години

ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Забрана за политическа дейност на партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид.60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява.На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя.Избирателите имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000души.

32

123

преди 10 години

И къде я видя "нацията" бе Райков? Това даже не е цяла София!

31

5f5

преди 10 години

Начина е един-връщат се правомощията на президента относно назначаване на шеф на ДАНС,пропорционалното разпределение на състава на комисиите и поемане на отговорност от Лютви Местан и Сергей Станишев за назначаването на Пеевски-Те го обещаха !!!!!!

30

bgsoldier

преди 10 години

Ето сега по Нова, червената *** Мая лъже и маже, като дърта ***. Вчера имало провокатори, хората за това били отишли. Как може бе, ей тая червена долна ***, толкова лъжи, толкова мазане. Не можела за 2 месеца да направи промени в изборния кодекс - ами кво правите там бе, чешете си сливите ли? НЕКАДЪРНИЦИ, ЛЪЖЦИ и НАГЛЕЦИ - това е днешното правителство!

29

Анонимен

преди 10 години

Драги ми "политици",Га ядохти кИфтета ни ривахти,а сега....трябва да разберете бе,всяко действие си има следствие..

28

аС

преди 10 години

Трябва да се случи това, което нацията иска....Или по-точно Герб и другите политически мумуи ....

27

Истински Българин

преди 10 години

Нацията иска правителството на Г-н Пламен Орешарски. Няколко хиляди *** и алкохолици искат да го свалят, но те биха искали да свалят всяко едно правителство. Единствената разлика между протестите през измата и тези сега е, че тези са платени. Платени са както "протестиращите" безпризорни алкохолици така и медиите които отразяват тъй наречения протест.

26

Анонимен

преди 10 години

Райков, нацията не е алкохолизирана. Нацията не е от анархисти. Нацията не се състои от няколкостотин души, решили, че ще става каквото искат те. Нацията не е от паве- хвърлячи, нито от автобусо- трошачи, нито от пейко- премествачи. Нацията не си използва децата за параван и не ги мъкне по мероприятия денонощно. За коя нация говорите, Райков?

25

Лили

преди 10 години

Коя нация Райков?

24

АНИ

преди 10 години

Този пък кой го пита?! Олигархията ли е гласът на нацията?????? Куршум за предателите на България, за тези с куфарчетата и техните приятелчета!

23

Shop

преди 10 години

До ранчо Няма такова мнозинство от комунисти и фашисти, антиевропейци и прикрити руски агенти и на всичко отгоре дошли на власт с манипулации. ВЪН!

22

ранчо

преди 10 години

До ShopКаквито и да са партиите това е волята на мнозинството от избирателите. Затова тези партии са в Парламента. Това е демокрация - уважаващ избора на мнозинството. Всеки българин не може да има депутат, защото това е невъзможно.Проблемът не е в ориентацията, а в продажността към чуждите интереси и държави.

21

Анонимен

преди 10 години

Ей *** дето се криеш зад лицето на светинята Ботев, много ревеш против американците ама нищо не казваш за руснаците дето от поколения искат да ни заробят тука. И ТИ СИ ОТ ОНИЯ ОХРАНЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ***, и сега знаеш че ще ти секнат париците да пишеш глупости в нета.

20

СЛУХАРЯ

преди 10 години

Райчев, 20000 на митинга не са народа. Какво става с останалите 1 милион и половина столичани и провинцията. Най-обичам някои да се изказва от мое име.Замина си за Рим, а сега дава ъкъл.Борбата на партиите отвън е да са в НС, да папкат, да се возят в служебни коли и в Евксиновград. Да чухте някой да се отказа от държавната субсидия в полза роду?