489

до ха

преди 10 години

Браво! Отговора донякъде ме устройва. Ама защо никой не записа тия предложения и не отиде да ги представи на правителството. Те казаха че са съгласни да ви изслушат и да разговарят с вас, вие не искате и откъде тогава твърдите, че не са ви изпълнили исканията? А за млрда вече казаха че ще връщат заеми с него, освен това след управлението на герб имаме 8 млрда дълг и 800 000 безработни.

488

xa

преди 10 години

До dddНе съм ходил пред нс /с малке букви = неуважение/ но ИСКАМ:Ние сме грамотни хора и ще приемем всеки похарчен лев ако има една диаграма на която мога да видя колко пари докъде се разклоняват: *** пример за прости хора:1 милиард се разделя на 1000 пера1 000000 се разделт на 100 000 учителя по 10 лева надбавки.другия милион отива за 0,5 лева увеличение на пенсиите /примерно/...Така накрая като събера всичко - ИСКАМ ДА МИ ИЗЛЕЗЕ ПАК 1 милиард!!!Една екселска таблица е достатъчна...

487

ddd

преди 10 години

Ей протестиращите като сте толкова умни, защо досега ни един от вас не можа да каже какво точно иска. Хайде да ви видим-задачка за домашна работа ви давам, писмено изложение на вашите доводи, относно това защо искате оставката на правителството, както и какви са исканията ви, които то НЕ Е изпълнило, а СТЕ МУ ги задали. Но искам основателни причини, а не "щото са социалисти" и подобни глупости. Задачката е с повишена трудност имайки предвид ниския ви капацитет на интелигентност.

486

Яница

преди 10 години

Е как кой? ГЕРБ обслужват тези протести

485

Калино

преди 10 години

ГЕРБ те правят платените протести!

484

Vanio

преди 10 години

Как кой обслужват протестите ГЕРБ естествено !!!

483

jijil

преди 10 години

Във всеки случай не и интересите на гражданите и на държавата. Когато има недоволство или граждански искания, те се определят и излагат пред съответните институции, или в случая това е правителството, и се дава време, в което да могат да се изпълнят. Едва след този срок, ако никой не е направил нищо, може да се иска оставка въз основа на неизпълнените и поети ангажименти. Досега никой от протестиращите не можа да свърже две изречения и да каже какво точно искат освен да повтаря оставка.

482

ужасссс

преди 10 години

СЛЕДВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ Е СЕДМОРНА -ГЕПЕНСОН-ГЕРБ ПЛЮС ПЕТОРНАТА РЕФОРМАТОРСКО-РЕВАНШИСТКА ШАЙКА ПЛЮС ЯНЕ ЛЕ БЕЛО ДУПЕ. Я по-добре БСП и ДПС, тия ще ги утрепат от крадене седмачетата. Куно-муно бабо Вуно, скрий се ***!

481

Muncho

преди 10 години

E,tozi pat ne e BSP i DPS,nito Ataka.Po vazen e naroda ot partijte

480

анонимен

преди 10 години

Ако Станишев все още не е разбрал какво става в България и какво иска българинът днес просто мястото не му е там. Това поведение на управляващите вече не е само наглост и властолюбие това е самозабравяне. Построиха си "своя "държава от грабежи и с огромно самолюбие и не виждат по далече от носа си. Надменност на хора , които са тръгнали в живота си от "висшите " позиции на бащите си без да имат собствен багаж в главите.Високомерие нао синковци.

479

Анонимен

преди 10 години

Проклятието за България вече не е само ДПС,а и БСП,която надмина пъти повече полицейщината на ГЕРБ.Станишеф ще остане в историята,като най-самонадеяния,твърдоглав,нагъл съсел,който не му ене за обикновения Българин.Името предател да носи всеки един,който даде глас за тази мръснишка партиа

478

Дебил...

преди 10 години

Станишев е тотален ***.Докато не се пролее кръв няма да се махнат,но по-тъжното е че и със Станишев на кормилото БСП даже и след като се пролее кръв пак няма да се се предаде лесно.Станишко *** такъв спри и се махни от там аз не искам ти да ме "спасяваш"

477

Анонимен

преди 10 години

otgovariam ti tapako....volno-na naroda!nevolno si zadavam vaprosa ti 4ii interesi za6itava6?! ne gleday Fandakova niama6 neynoto dostoynstvo nito kapazitet !tozi koyto se razseyva si ti s klikata ti!

476

Анонимен

преди 10 години

бсп се стреми към тотални размирици. гражданска война? на прага е. въпросът е че май нищо не може да я спре. Впрочем, една полицейска държава би оправила нещата из основи. Но явно сценарият е мнооооооооооого сложен. Въобще не е лъжица за устата на върха на айсберга...

475

Nicolas_1

преди 10 години

Станишев и *** около него могат да мислят само в категориите на "обслужването". Какво по-ясно доказателство, че те самите са зависими и обслужващи.

474

Nicolas_1

преди 10 години

До Анонимен"Не могат бе хора.Не могат да си подадат оставката,защото мафията която ги е наела ще им вземе главите.Стрхуват се" - и аз вече започвам да си мисля, че "спонсорите" им не позволяват да подадат оставка.

473

эллл бэнди

преди 10 години

Доган в лицето на Станишев се подиграва злобно на целия народ.Защо го прави ,какво лошо видяха от Българите-Турчина и Руснака.

472

.........

преди 10 години

ехаа много рязко изчезнаха комунистите от форума,защо така им развалихте работата с тея регистрации?

471

Анонимен

преди 10 години

Линч за хамстера! Да го обслужим дружно! Тогава ще разбере кого обслужват!

470

Adela

преди 10 години

Сега, още като окупираха властта от новата Тройна коалиция ви казах, че е въпрос на време да се повторят кървавите протести от управлението на предишната Тройна коалиция. Комунистите и турците са доказани детеубийца и престъпници, които НИКОГА не са изпитвали емпатия към бъкгарския народ и не са се интересували дори какво им казва той.