37

1234

преди 10 години

До ViturStStеми и предните имаха там калинки, пожарникари, физкултурнициНикой не ми харесва, обаче ако се върнат герб ще ни *** майките от всякъде.

36

1234

преди 10 години

До ViturStStискам да кажа, че те не са работили и на какво основание се иска оставка.И аз мога да отида ей така и да искам например тебе да те махнат от работа нали, ама нямам никакво основание за това. Трябва да се даде време и тогава ако не въври работата да си ходят.

35

1234

преди 10 години

До Генадикой не го иска. Няколко хиляди които и те не знаят какво искат. Протестиращите не излизат да кажат какво искат. Знаят само мафия и оставка. Да излезе някой да представи исканията си. БЪЛГАРИЯ НЕ Е СОФИЯ. Не трябва да се гледа само София.

34

Дани

преди 10 години

Простаци,не ми трийте коментара.По това ли4и 4е сте 4ервени *** и оставяте това което е срещу Бойко.Пак ще напиша-Миков е голям пиандурник и когато се е обадил на депутатите да не ходят на работа е бил пиян и днес не помни какво е казал.Тоя парламент е микс от алкохолици,престьпници,***,фашисти,луди.Тая папла4 управлява Бьлгария.

33

СТРАХЛИВЦИ

преди 10 години

ГЕРБ ВИДЯХА ЧЕ НЕЩАТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЪГНАХА И СЕ ИЗПЛАШИХА ВСИЧКО ОТ ТАМ ИДВА СТРАХ СТРАХ ЧЕ ГИ РАЗКРИВАТ

32

Honorik358

преди 10 години

бойко да напусне България!

31

Зз

преди 10 години

Борисов педофил

30

Зз

преди 10 години

Ха ха тука е като ЦСКА ЛЕВСКИ .БСП е ЦСКА а ГРОБ ЛЕВСКИ

29

СиДянков

преди 10 години

НАЙ-МАЛКО ПЪК ГЕРБ ИМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ !

28

ognyanz

преди 10 години

До "НЕ САМО ОСТАВКА" Нещо много се пенявиш. По добре върви да целунеш з...те части на бат'си Бойко, като го харесваш толкова.

27

-10

преди 10 години

Кои бяха ГЕРБ?

26

Справки_13

преди 10 години

До КОКОКокич, тебе колко са те били? Явно достатъчно...За да се появиш, като поредното комплексарче...Това е ролята ти за този живот:) Кеф ми е!

25

1

преди 10 години

Я па тия нахалници! А те къде са? Не в Парламента, ама си получават заплата и добавки от герберската субсидия, а? На позьорите с кървави лица след 22 часа мястото не е пред Парламента. Законът е еднакъв за всички и полицията трябваше да ги разгони без нежности.

24

Анонимен

преди 10 години

Еми да! Как може този този, да е председател на Народното събрание, при това с говорен дефект!? Пълна излагация!

23

balgarin

преди 10 години

Пашата си е продукт на БСП , не го пращайте при другите , както Маргините и Маджо са си продукти на БСП , мутрите бяха оправдание на политиците , за да си оправдават с тях кражбите и беззаконията , но вече никой не вярва на лъжите на БСП , че не политиците а мутрите са докарали България до това положение.

22

Лимон

преди 10 години

"Абсолютно недопустимо е да отменя чрез телефонен апел пленарно заседание на Народното събрание", се посочва в позицията на партията на бившия премиер Бойко Бирисов."Аха.А когато накара цялата си парламентарна група да не отиде на заседание,за да няма кворум за избиране на правителство беше си напълно допустимо,нали?

21

Анонимен

преди 10 години

Вчера агресията започна от полицията. Хората протестираха мирно, но полицайчетата събрани от провинцията се престараха.

20

Ззз

преди 10 години

Да изтрием партия ГРОБ партията на мутрите Пашата ,Боко и Цецо

19

Ззз

преди 10 години

И с това изказване пак го доказват ,защото нали не е тяхен гробар

18

диверсант от РМС

преди 10 години

Руменчо, не си ли чул, че искаме оставка. Какво ми фамилиарничиш, бе приятелю,като не искате с мира, на ви секира.