10

галактика

преди 10 години

до 3 - Доколкото знам този заем ще се тегли, за да се върне този, дето едни други хора изтеглиха, заради земеделците. Това се обяснява, но който НЕ иска да го чуе - не го чува.

9

Блу

преди 10 години

ИЗБОРИ ВЕДНАГА!!!! Защо упорствате? Нали сте прави!

8

Шoп

преди 10 години

Къде крихте тоя кадър преди изборите , бе хитреци?Ей, ако го бехте показали, сега щехте да сте под 4% бариера ;)))

7

Анонимен

преди 10 години

защо всички финансови министри имат вид на ***, или май не е само вид?

6

Анонимен

преди 10 години

Какъв е този полу-човек , полу-тюлен на снимката,та ще ми говори за финанси,СерГей-до кога ще пращаш смукачите на топкитете ти да говорят пред медии?

5

Жан Виденов

преди 10 години

Ида, ида...

4

Червен дедо

преди 10 години

Приемам увеличението на пенсията си с треперещи ръце и не ме интересува нашите хора откъде вземат парите за него, заем ли е дълг ли , нема значение. То не се знае още колко ще съм на тоа свет, така че и един лев да е сей файда.

3

БГ

преди 10 години

Аз заем за *** помощи няма да плащам! И без това достатъчно от доходите ми се акумулират в бюджета и издържам разни *** с по 12-13-14 деца! Моето дете не получава детски, чудя се дали е гражданин на тази страна, или само по-тъмните имат права. От нас се иска само да плащаме. СТИГА!Кой ще връща заема, който ще изпапкаме без инвестиции? Да му мислят работещите!Нов изборен закон!ОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

2

4321

преди 10 години

БКП: Оставете ни да крадем.

1

752031

преди 10 години

А обещахте важните неща да се дискутират с граждански организации, извън парламентарни партии. А то за 2 дена цялата процедура. Почва яко да МИРИШЕ от всичко това