40

готин

преди 10 години

еееее един др.*** по малко мн важно,ще направят още 5,6 и готово

39

Тихомир Томов

преди 10 години

Котарака ми значи вчера е извършил престъпление , че уби един мишок в мазето . Ще се наложи да го предам на компетентните органи да му предявят обвинение и да го задържат защото може да хване и друг мишок !

38

mangal

преди 10 години

помиярско семе.*** неграмотни,мръсни,въшливи,лай.няни, .еднопосочен билет към първата *** държава която се сетят другарите, и там няколко мегатона

37

Анонимен

преди 10 години

Не върви на добре светът?! Да те съдят за отстрел на *** и вместо награда, затвор.

36

с.

преди 10 години

Веднага човека да бъде освободен и да му бъде връчен медал,златен пистолет и високотехнологичен оптически мерник!

35

Анонимен

преди 10 години

Поправка - ***, КОЕТО КРАДЕ!

34

Авитохол

преди 10 години

*** и кучетата имат повече права от българите...България 2013 година!

33

Темерут

преди 10 години

Не е застрелял 16 годишно момче, а 16 годишен крадец, все пак има разлика!

32

А всъщност

преди 10 години

Е застрелял при законна самоотбрана ***-рецидивист при опит за порезния обир на БДЖ!

31

Az..

преди 10 години

До До Анонимен 3дА ЗАЩОТО НЯКОЯ ГАДНА ПРАВОЗАЩИТНА ОРГАНИЗАЦИИКА КАТО "БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ" ДЕТО СКУБЕ ЯКО ПАРИ ГИ ИНФОРМИРА И ОРГАНИЗИРА........

30

Доко

преди 10 години

Много отдавна никой не може да озапти ,а камо ли да спре *** !Нашата държава толерира малцинствата/ които скоро ще стават мнозинство!/,а не българите! Посочете поне едно убийство от *** да е наказано!

29

виновен до доказване

преди 10 години

"тъй като има обосновано предположение, че е извършил престъплението и не са събрани доказателства за обратното"Абе основният постулат в правото не беше ли "невинен до доказване на противното"? Тук нещо наобратно са нещата май?

28

щатни

преди 10 години

този охранител има лошия късмет да го съди баш турско-*** правителство. Исгоря човечеца.

27

koito_trqbwa

преди 10 години

Искам да попитам какво стана с изнасиленото момиче зад НБУ и с убитият българин от тълпа роми на бул. "Монтевидео", малко по-надолу от униврситета ? А?А?А? Кажете , бе , роми, *** - УБИЙЦИ !!!

26

х

преди 10 години

От 62000 бебета родени миналата година 43000 са ***. Така че държавата си е тяхна и могат да правят каквото си искат с нея, на които не му харесва да хваща самолета и аз така ще направя скоро.

25

Минувач

преди 10 години

T. нар. "Двете ромчета...." са си направо зрели *** с по 2-3 чавета и 200-300 кражби. Само тази *** медия ги представя като невинни овчици. Алоооу Днес.бг, Вие от медиите на Доги-Дог ли сте , или от на Делян Прасулан?

24

sante_dog

преди 10 години

Свобода+ медал. Човека е предотвратил тежко престъпление - кражба с взлом.

23

KeepWalking

преди 10 години

Сещате ли се преди няколко дена как чернокожите в щатите протестираха ,че съда там оневини Цимерман,тоя беше гръмнал едно момче-негърче на 17 години щото му изглеждал подозрителен,Цимерман се беше провъзгласил сам за пазител на квартала..и съда каза ,че е действал при неизбежна самозащита......а в случая лапето не беше направило нищоЕ при нас става точно обратното хващат *** да крадат и пазача е виновен.....

22

роб

преди 10 години

"има обосновано предположение, че е извършил престъплението и не са събрани доказателства за обратното" - Значи ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!

21

Петьо-Евреи

преди 10 години

Пък и ние също плащаме два пъти по скъпи ток и вода и здравни осигоровки и парно и данъци и транспорт и т.н. защото плащаме не само за себеси но и за някои *** който даже не го познаваме лично а мангалат във свободното си време отива да краде защото той не носи съдебна отговорност пък и свободно време колкото си искаш а ако някой се опита да се защити отива в затвора!