37

stoneg

преди 10 години

Лошото е че 95% от коментиращите тук наглец машеник и тн на негово място и те ще са същите.

36

Ставри

преди 10 години

Наглец..

35

Анонимен

преди 10 години

Ето против такива тикви трябва да се борим . Българина като спечели малко пари и се самозабравя. Затворите трябва да са пълни с мутри като тоя и там *** да им покажат ,че не са мъже и да ги обгрижват всеки час. И като ги направят кокони тогава пак да говори така както сега.

34

7

преди 10 години

Гад ГАДНА дано умре наи скоро наглеца.

33

Янето

преди 10 години

НАГЛЕЦ!!!!!

32

Анонимен

преди 10 години

"Аз не съм персонално ангажиран с мината - там има управители" - ти си един долен *** и трябва да ти отнемат лиценза и да те подведат под отговорност. Незабравяй, че приемайки годишният доклад за дейността на управителя ти ставаш съучастник в цялата трагедия.

31

Тариката

преди 10 години

Така си е - всеки бяга от Отговорност

30

Христо Михайлов

преди 10 години

А къде са всичките служители,които се занимават с безопасността на тези минъори.Пак някой друг ни е крив.Собственика наема служители.И после пак той трябва да им върши работата.Къде е държавната администрация която отговаря за проверките.

29

Анонимен

преди 10 години

До ПешоПешо, ако не си разбрал вече, че синдикати в България, де факто няма, сега е момента да го осъзнаеш.Има само едни организации, които осъществяват търговска (мафиотска) дейност, възползвайки се от правата на синдикатите, дадени им от закона.Тренчев е едно ченге-мафиот, който си гледа бизнеса и изобщо не го интересуват работниците.

28

недоволен

преди 10 години

Този *** се репчи, защото е недосегаем от законите. Отговорност за мината носи управителя на фирмата, която я стопанисва, било то изп. директор, прокурист или управител, а не собсвеника, който едва ли лично управлява мината. Друг е въпросът дали е морално да не се яви веднага на аварията, това е човещината, но явно този див капиталист, дори бих го нарекъл престъпник, едва ли познава това чуство. Жалко за осъкатените и загиналите миньори, за разбитите семейства и липсата на перспектива.

27

Бесен

преди 10 години

Свещи да си купуваш с парите от тази мина, *** смотан. Хора работили там, казват, че няма мерки за укрепване, а ти се правиш на светец. В ада да гориш дано, но хората които са си отишли от тази твоя мина няма да се върнат никога при близките си. Господ да ти прати изкупление за всички невинно загинали в тази твоя ***. Бял ден да не видиш дано.

26

Анонимен

преди 10 години

Това сте българите - *** безподобна. Затова ви мразя и вече не искам да имам нищо общо с вас ако и да съм българин. Плюя на вас, и на мижавата ви, полуробска история и всичко. И на *** ви номера, и на .... Бунището на историята ви зове, никой няма да ви и помни даже.

25

Пешо

преди 10 години

А къде бяха синдикатите преди трагедията? ??? Те защо събират членски внос ? Не трябва ли да защитават работниците във всяко отношение?

24

Анонимен

преди 10 години

Бе, ....цата ти!

23

www

преди 10 години

ОТКОГА СОБСТВЕНИЦИТЕ ПОЧНАХА ДА СЕ НАРИЧАТ БОСОВЕ ..????

22

родолюбец

преди 10 години

Българи, събудете се най-сетне. Такива самоназвали се бизнесмени са много вече. Всички се оплакват, че са на загуба, намаляват или не изплащат заплатите на работниците, а в същото време подаряват автомобили за хил. лв. на жените, децата и любовниците си. Такива са "нашите безнесмени". В "белите" държави, на такива работниците им унищожаваха машините, фабриките и домовете дори. Така ги научиха да плащат.

21

разбиращ

преди 10 години

Какви хора сте бе, човекът ясно ви каза, че бил разтроен от случилото се, четири дена не могъл да излезе от тоалетната и затова не отишъл в мината и МВР.

20

Анонимен

преди 10 години

Всеки би трябвало да знае,че да работиш в рудник има голям риск,а за неспазване на правилата по ТБ и ОТ/техническа безопасност и охраната на труда/ друг е проблемът,случилото се е случило,отговорните поне обещават да платят на близките на загиналите,дано да не лъжат?!Аз съм миньор от Маданските рудници,и в нашите рудници се случват злополуки,лошото е че на близките на загиналите не платиха и една стотинка,става на въпрос за злополуки от преди десетина години!

19

Анонимен

преди 10 години

Мръсен гаден капиталист !!!

18

megi 55

преди 10 години

Жалко само и единствено са загиналите! Всичко друго се оправя някак си! Грозно е да се говори с такова самочуствие след такава трагедия! Народа е казал:"Където парне там боли!"