141

Анонимен

преди 10 години

Интересно ми е, как хората правещи толкова дълбокомислени изказвания ,правят по 10 правописни грешки в едно изречение!

140

Лили

преди 10 години

Това е дъното! Олицетворението на едно нагло, грозно, арогантно, безпринципно, насилствено и лишено от морал управление! Ако след тези извращения някой гласува за бсп, дпс или атака е престъпник!

139

мангоджери

преди 10 години

Тоя Бурджиева кон, май иска от наш Сали да я впряга.

138

Някоя си

преди 10 години

До gostИнсталирайте си Аdblock plus 1,5 за Гугъл-Хром и ще ви блокира всички видео пекламки....А

137

эллл бэнди

преди 10 години

До Анонимен 152,но ще види приятелю,ще види,защото идва новата вълна, новият морал,новият Бат Сали.Да ни е жив и здрав.

136

эллл бэнди

преди 10 години

Не мога да разбера как в прогресивната лява партия има толкова назадничави личности.Нали искахте промяна,честни,неопетнени хора в парламента.Бат Сали е олицетворение на новото което искаше БСП и го постигна.Време за радост е.

135

az

преди 10 години

pazete metala

134

Циана

преди 10 години

Поредната изцепка на ДПС ,ама който си плаща при тях влиза това е! А тук пък къде видяхте вина у БСП ,или те са си виновни по дефолт още от герберско време! Прекалявате вече!

133

BG

преди 10 години

БСП-то, къде са ви внуците? Не са в Москва, както ви се иска. Къде учат децата на червените олигарси? Не в Москва!Повече ли плащат червените олигарси от ИБ на БСП на своите работници? Твърдо не!Социално ориентирани ли са? Само на думи!Вредни ли са за страната? Твърдо да! Твърде много власт отстъпиха на ДПС!Излъгаха ли в предизборните си обещания? Твурдо да!Назначават ли всякаква *** в НС и министерства? Твърдо да!ОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!Къде е сидер ага

132

ROMAN EMPIRE

преди 10 години

KAK BALKANLIYATA CHTE STANE EVROPEEC ?????????? STANE LI VAPROS ZA ROM BALKANLIITE SE VJIVYAVAT MNOGO NO ZACHTO ??????

131

мимоза

преди 10 години

До Анонименда знаеш колко си прав.Защо се преструваме,да бъдем мирни,разумни,пък управляващите щели да си подадат оставка.Не вярвам,единствения беше Бойко Борисов.Затова по крути мерки,събаряме парламента.Всъщност има ли парламент.

130

бай Иван

преди 10 години

Opa-a-a-a ,комунистите,ДПС и Волен ,освен Мишо Шамара си имали и друго лице- бат САЛИ.Чрез неграмотника Шамара искат да привличат младежите,а чрез Саааали-*** за гласоподаватели.Не са се сетили и за Сашка,Златките или някой известен софийски ***.Браво червени тъпани,на прав път сте към вашата кончина .

129

Анонимен

преди 10 години

До емирВсички турци, *** и помаци трябва да се обединим.Точно така!Обединете се,събирайте си партакешите и се измитайте в Анадола.Откъдето сте дошли.

128

Анонимен

преди 10 години

След управлението на тройната коалиция, преди 8г. си мислех, че не може да има по-лошо управление.Но, дойде ББ и разбрах, че това е възможно.Отново бях оптимист, че по-лошо управление от това на Бойко, няма как да име, ноо...нашите родни комунисти, в момента отново ме оборват.С ръка на сърцето мога да кажа, че по-некадърно, мафиотско, нагло, престъпно, малоумно, *** и антибългарско управление от настоящото- Правителство и Парламен, нашата история не е виждала.

127

gost

преди 10 години

имам един вапрос гледам тука една рекламка с едно по пално мом4е това не вили се струва тварде обидно за6тото килограмите не са важни предполагам кво като е пален

126

Анонимен

преди 10 години

Честито БСП и ко. Да са ви живи и здрави и новите помощи за многодетни майки .,,, после викайте против протестиращите ...

125

Митко

преди 10 години

За интелектуалното ниво на депутатите е права. Там се плащат сериозни заплати и се иска ниво. Този *** да му бъде намерена работа която му отговаря на нивото.

124

Анонимен

преди 10 години

Тоя нали има частно енерго дето дере ***?Сега за българите ли се готви?Не знам защо вече нищо не ме учудва.Ще бъде голяма чистка.Не знам какво да си мисля вече,обаче тея *** отдавна прекалиха.Оня магистралния нали ревеше все преди избори,къде се дяна?Тарикат и ***, жалък мафиот

123

off

преди 10 години

I*ioti.. nqma da zemat piinqcite ami tozi typ viskolutrnik.....

122

фък

преди 10 години

Болен сега и на този ли трябва да се сваля????