10

Човекът Долар

преди 10 години

Аз работя на Wall Street и съм затрупан... от долари.Sent from my iOffice

9

Yakov

преди 10 години

"собственикът на рудник "Ораново" Красимир Михайлов се е предал в полицията" Ами мината не е негова. Кой знае на кой политик или депутат е? Нека да се разнищи това!

8

123

преди 10 години

За такива "собственици"няма ли тухларни и бетоновъзли да му отпорят г.ъза от работа?

7

Анонимен

преди 10 години

"Не се знае какви обяснения е дал Михайлов за отсъствието си от мината..."По кой закон собственикът е длъжен да е в такъв момент на мината? Не бъркайте моралните закони с онези, писаните. За моралните има друг съдник и това не са полицията и прокуратурата. А че собственикът е ***, то това е повече от ясно. Такъв е характерът на българския бизнесмен - боклучав. А той е такъв, защото държавата ви е такава, а държавата ни е такава, защото от народа ни нищо не става.

6

Анонимен

преди 10 години

До SSСобтвеникът на Ораново бил Говедар !!??? Е ти какво искаш ТО нашия премиер беше Пожарникар..........

5

Лудата

преди 10 години

Господина се е предал.След като го обявиха за издирване. Боже направи чудо-нека момчетата да са живи! А на мен дай една лека картечница....

4

.

преди 10 години

Докато не им намерят телата, винаги има някаква надежда, пък било то и малка.

3

SS

преди 10 години

УЖАС !!!!! Собственика на мина"Ораново"е бил говедар !!! Ето на какви *** комунистите дават нашите пари да стават олигарси !!! Пак ни управляват ГОВЕДАРИ !!! Бог да пази всички друдещисе българи от такива "собственици" !!!!!!!

2

Van

преди 10 години

Колко дни могат да издържат без вода? Не мисля, че могат да преживеят 4 дни без вода. За съжаление на близките им не мисля, че ще ги намерят живи, но дано да стане някое чудо и да се приберат при близките си! Мисля, че всички сега се молим само за това чудо!

1

ПИЧ ОТ ПЕРНИК

преди 10 години

ДАНО СА ЖИВИ... И БОГ ДА ГИ ПАЗИ