11

Анонимен

преди 10 години

ПОРЕДНИЯТ КЬОРФИШЕК НА ПРОКУРАТУРАТА! ОБВИНЕНИЯ, СЪСИПАН ЖИВОТ И НАКРАЯ НИЩО В СЪДА НА ИЗДЪРЖА. СЪЩИТЕ МЕТОДИ НА РАБОТА НАБЛЮДАВАМЕ И ДНЕС. НАБЛЮДАВАХМЕ ГИ И В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ. НАБЛЮДАВАХМЕ ГИ И В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ. НИКОГА ДО МОМЕНТА ОБАЧЕ, НИКОГА ПРОКУРАТУРАТА НЕ СИ Е ПОЗВОЛЯВАЛА ДА СЕ ВКЛЮЧВА ТОЛКОВА ЯВНО НА СТРАНАТА НА ОПРЕДЕЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ИЛИ СИЛИ. ТОВА КОЕТО Е В МОМЕНТА НАДМИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!

10

Колко е познато...

преди 10 години

Колко е познато поведението на полицията,... човека сам паднал от пейката ей така без нищо за да симулира.Познати неща... Друг път някой падал по стълбищата в полицията поне два етажа и т.н. Е,мии така е ,там където няма контрол е така.

9

Анонимен

преди 10 години

Какъв долен гнусник, ако е вярна информацията в статията!... На такъв да му счукаш противната кратуна, но не може - не е законно и хуманно, и ще си натовариш съвестта и съдбата с участта на *** Георгиев!

8

Бай Он

преди 10 години

До megi 55Такава ни е цялата работа. Иначе - заради тъпашката ситуация тук, радвам се, че не съм станал полицай, щото СЕГА това е като да си гавазин на извратен субект (разбирай - сегашен политик-фотоволтаик) :)))

7

megi 55

преди 10 години

Не коментирам случая защото нямам поглед върху него,но скоро станах неволен свидетел на ситуация,в която наистина се оказа вярно,че полицаите първо бият,после питат!

6

Тео

преди 10 години

Радваща новина! Да, полицията и лицата, които работят в нея, не са цвете за мирисане в много случаи, но в крайна сметка отношенията трябва да са двустранни - не може да уронваш престижа и авторитета на един полицай, само защото си с връзки. А иначе питам - относно фалшивите документи и значк,а няма ли образувано съдебно производство???

5

Vesso

преди 10 години

Голям + на съда.

4

Бай Он

преди 10 години

До rastorЯ кажи какво общо има това с темата?

3

Анонимен

преди 10 години

Понякога наистина прекаляват полицаите, дано в този случай съдиите са прави!

2

Анонимен

преди 10 години

Точно така трябва да оправдават и всички, които арестуват, или се защитават от крадци, мошенници, убийци и изнасилвачи, независимо от кой етнос са. Неопреавдано е за някои етноси да има помощи, а за други - геноцид и изисквания да плащат помощите на другите.

1

Анонимен

преди 10 години

Най-после нещо позитивно.