11

7

преди 11 години

До Одисей 1на тия смешки за "най-демократичната и правова държава на земята" преди 20 години все още някой щеше да се върже, сега тука народът свързва САЩ главно с ГМО и шистов газ

10

tt

преди 11 години

До Одисей 1Abe *** prost,ti nqmas i edna ganka ot negoviq intelekt i um.Nqmas pravo da go sadis,zastoto si edno nisto.

9

Одисей 1

преди 11 години

9 Джина не можеш да се занимаваш с правозащитна дейност когато работиш за такава секретна служба , има си правил които трябва да се спазват иначе СИГУРНОСТТА ОТИВА НА КИНО И СЛЕДВА АНАРХИЯ , А ПОВЯРВАЙ ДОРИ И НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕСДСТАВИШ АНАРХИЯТА ДО КАКВО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ

8

Вирджиния до 6

преди 11 години

""Правозащитната дейност по принцип носи известни негативи на хората, които се занимават с нея", отбеляза Путин. "Когато обаче става дума за такава дейност под егидата и с подкрепата на САЩ, тя е доста комфортно занимание, а ако някой опита да критикува самите САЩ, това естествено е далеч по-трудно""-Владимир Путин. Сноудън наистина е герой и истински правозащитник.

7

bg

преди 11 години

Nai- dobre da ostane v Rusia I da puska po edna novina na sedmica,vseka sedmica.

6

Анонимен

преди 11 години

Този самопрецакал се *** трябва да получи всички възможни златни малинки на земята. Путин почти му връчи първата - да остане, ама да не работи срещу САЩ.

5

Одисей 1

преди 11 години

3 ало дисидента , значи ако утре на някой от специалситите в ДАНС им хрумне да замината за Техеран например , щях да кажа Анкара ама все пак сме съюзници и примера не е много точен , но замине един такъв хубосник за Техерани там си изпее всичко което уж е класифицирана информация и е сгриф секретно , ти на него теманета ли щеправиш , ще си обрежеш ли онова дето го криеш все от срам , ще го славиш ли като герой Дисидент , може и паметник да му вдигнеш .

4

Одисей 1

преди 11 години

3 дисидент ти е тъпата тиква , поради отсъстевието на мозък в нея , ного интеесно как се става дисидент в най-демократичната и правова държава на земята .

3

до 2:

преди 11 години

Господин Сноудън е ДИСИДЕНТ! Анадън му ***?

2

Одисей 1

преди 11 години

Необходимо ли е всеки ден да ни занимавате с това *** и , ако обичате правете разлика между него и Асанд , той не е Асандж , той чисто и просто закононарушител , нарушил е правилата за поверителност в една разузнавателна агенция , които правила по всяка вероятнст той се е подписал да ги спазва и да не злоупотребява с квалифицираната информация , навсякъде по света такива хора се преследват от закона , едно време при социализма се наричаха изменници на родината и се осъждаха на смърт .

1

Dolu bsp

преди 11 години

I sega kakvo izleze 4e rusiq stana stranata na svoboda :D a amerika stanaha gadnite agresori. Eh kak se promenqt vremenata :D