246

Революционер

преди 10 години

До Анонимен 286Напълно съм съгласен с Вас, изобщо не трябва да се коментира Сидеров, а журналистите да си пишат и говорят за него. Всеки вече го мисли за луд само като чуе името му, така че всички новини за него могат да се спестят и да не се разпространяват в медиите, каквито и хулиганщини да прави. От него не може да се очаква нищо хубаво и добро за България, така че всичко, което прави или ще направи е само във вреда. До сега не е направил едно добро дело, с което да го похваля.

245

Мазохистично

преди 10 години

Под достойнството ми е да коментирам Болен човек!

244

избирател

преди 10 години

Сигурен съм,че тия у тях има огледална стена и тренира пози!!!И клипчета си прави съм сигурен.

243

Митьо

преди 10 години

Доган пусна Сидер ханъм-баджак от синджира в сараите да си попече гъзягата на морето, че пребледня от протестите, и он почна пак да се ежи. Съжалявам будалите, които още му вярват

242

Анонимен

преди 10 години

На тази нагла политическа *** трябва да и се откъсне главата.Този ***, не само че няма място в парламента, ами е и за затвора. Редом до много други родни политици. Такова дебелоочие и наглост не бях виждал никога през живота си.

241

Анонимен

преди 10 години

За сидеров не си струва да се пише и коментира.Игнорираите го сега и набъдещите избори.

240

stef4i

преди 10 години

До АнонименХхахах "патриоти",които се продават за парче пица и 10 лв.Да ти се.а на патриотизма хахахахахах

239

Journey

преди 10 години

Не бъдете толкова наивни.Волен не е луд, ни най-малко.Просто изпълнява перфектно това, за което му се плаща.А му плаща КГБ.Не е луд, разберете.Просто е опасен за националната сигурност.

238

stef4i

преди 10 години

До МитьоНай-интересното е,че ПОПРИНЦИП ама само попринцип е незаконно и вече трябваше да го съдят ама се ослушват като прасета...НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ВОЛЕНЕ-ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

237

Анонимен

преди 10 години

Митьо, Железният легион на АТАКА е от патриоти, а не от наемници като тиквите!

236

Боце

преди 10 години

Това страхливо *** в момента е на море в Созопол.Казват, че влизал във водата само до кръста и не можел да плува.Явно е обаче, че може да плува добре в политическите далавери с неговите коалиционни партьори БСП и ДПС и от тях да пребира кинти за луксозния си начин на живот.Оставка и пак Оставка!!!!

235

Митьо

преди 10 години

Може ли *** като туй да дава каквито и да е било мнения, след като го хванаха по бели *** как дава по 30лв и парче пица на разни мекерета, за да имитират негови симпатизанти ?!

234

Bulgaria

преди 10 години

Волен - национален предател, турска ***, срам за България, пък и нагъл на всичкото отгоре.

233

От народа

преди 10 години

Да Боленчо на тия две партии са, ами на кого да бъдат на извънземните ли....*** си Сидеров и такъв ще си останеш,едноклетачно врескало,дребен дупедавец.

232

избирател

преди 10 години

Гледайки изражението ти пич,не ми се мисли,какви още неща ти се привиждат..........

231

Българин

преди 10 години

Я, ибрикът на Бай Доган пак ръкомаха!

230

bgsoldier

преди 10 години

А на пролет не беше платено, нали. Ех, че си смешкооооо!А ти не купуваш ли провокатори бе, нали те хванаха, ко се плюмчиш там, ***!Айде марш в сараите!

229

до Атакист

преди 10 години

Моли се на Мюмюн, вече си обрязан! И загърни жена ти, да не я пожелае Волен!

228

Анонимен

преди 10 години

Преди по-малко от година нарече протестите народен гняв.(въпреки че прерастнаха в политически протест с невероятна скорост) Невлизането в парламента беше за добро. Сега същото срещу него, но мирно в течение на по дълго време, е платено , подло, долно , хулиганско и т.н. Лицемер долен. Нито за журналист става, нито за политик , нито за националист.

227

Българин

преди 10 години

Сидерооглу пак се изявява. Хайде кажи си Болене, кой ти нареди точно ти да направиш кворума за гласуването за правителството. Кой? Кажи си кой? Не? Аз ще ти кажа тогава: Доган. Лично Доган ти нареди, щото ти Боленчо си турска наложница. На тебе трябва да ти отнемат българското гражданство!