306

уго чавес

преди 10 години

Неолиберални мъстии са превзели националните медии

305

J

преди 10 години

Един велик човек е казал: "Да правиш смях е умение, но да си смешен - съдба" Болене, ако можеш помисли върху думите в тази мисъл.

304

Наблюдаващ

преди 10 години

Имало достатъчно данни... Единствено достатъчно данни засега има, че именно АТАКА плаща на мускулести индивиди да я охранява и да възпроизвежда присъствие (масовка е силно казано за 30-на души).Колкото до протестите - имайки предвид нулевия им ефект досега - кой *** ще плаща 3000х33х50 лв. = 5 000 000 за нищо? И къде се е чуло и видяло някой да раздава ей така пари за кибичене 2-3 часа и тъмнокожите ни братя да не проявяват никакъв интерес?Болен да вземе да каже НА НЕГО колко му платиха.

303

Анонимен

преди 10 години

И отново : Крадеца вика "Дръжте крадеца"... - ало медиите, на същия принцип трябва да публикувате и глупостите на всеки един луд в България... -този с какво е по-специален от другите?

302

бай Незнай

преди 10 години

Що квичите сега! Нали щехте да го "игнорирате" Волен ! По смешни сте и от ***:)

301

mohnke

преди 10 години

Другарите ЛИБЕРАСТИ ще се пръснат от злоба. Волен казва истината! Само той казва истината! БСП, ГЕРБ и ДПС са едни и същи либерастични ***, независимо как се наричат! Това е положението, ама вие сте толкова зомбирани от медиите, че за вас е по-важно как Волен е казал нещо, а не КАКВО е казал! Както и протестиращите! За какво протестират? Да сте чули нещо сносно като отговор. Протестират, защото еврейско брюкселските *** ги тикат...да не би да се повтори Унгария и у нас...това е истината!!

300

гого

преди 10 години

абе сидер -ага ти този бойко го направи супермен да има влияние върху германия франция и холандия ти ме направи негов фен.голям *** си наистина. колкото до костов ти го познаваш по-добре нали по негово време му ближеше -ти си знаеш какво!

299

J

преди 10 години

Болен е Волен, ама неще да си пие редовно илачите, бяга от лечебните заведения, обижда хората и си мисли, че е пич - да ама не. За него важи приказката: "Мии си краката и си легай". Що не си идеш бе *** продънен. И жена ти бега от теб. Какво остава за другите/нормалните/ да те търпят? *** си бе, молим те. Ще направиш добро на всички!

298

venko

преди 10 години

охооо Сидер Ага Ефенди пак е изпълзял изпод масата

297

God

преди 10 години

Досега Волен не е показал нито един документ доказващ някакви незаконни трансфери на Плевнелиев към офшорни компании. Само опъва локуми и се опитва да си вдига рейтинга на чужд гръб. Ако има документи да ги дава на прокурора и да се разследва. Накрая май ще излезе, че не било компютри, а компоти...

296

500 години робство

преди 10 години

Да го на4укам на тоя турски 6изофреник волен ефенди и проститутките около него...дадоха му много пари за да се продаде,а тои взе 4е отка4и на пално...кои 6те ти ги хар4и бе сме6ко като ти 6те си в лудницата..!

295

Анонимен

преди 10 години

Тоя на снимката най добре знае как се плаща но понеже е стиснат дава само по 30 лв и парче пица на безработни борчета да му правят масовка уж като симпатизанти на атака -а иначе авоарите от субсидията ги пази основно да се развява по света с деница Гаджева ,да спинкат двамата по френските хотели за по 6000лв на вечер ,а простаците от неговия електорат му се радват като на св.Иван Рилски ,колко бил правдив ,справедлив ...а той човека си е чисто и просто един демагог и селски тарикат!!!!!!!!

294

Lorka

преди 10 години

Волене колко ти платиха на теб, за да говориш глупости?????

293

dsds

преди 10 години

az puk vijdam choveka poruchal ubiistvoto na sestrite belneiski

292

NIKO11111

преди 10 години

Къде си Хитлер, за да вкараш в Бухенвалд първо този националист-ренегат?

291

НА ЗАПЛАТА

преди 10 години

ПАРИТЕ НА НЯКОИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ,БЯХА ПРЕДВИДЕНИ ЗА ---АТАКА !ТЕ УМЕЕЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ ,.....ЗА КОЙТО ИМ ПЛАТИ ,ЗАЩОТО ТЕ СА ВСЕ ОЩЕ ----ПАРТИЯ НА ПОВИКВАНЕ ,СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ !НО МНОГОТО ПРОТЕСТИРАЩИ ,...ИЗЯДОХА КИНТИТЕ НА АТАКА !

290

Мародер

преди 10 години

Следващия парламент без тоя *** ще е много по-чист

289

HePeDoBeH

преди 10 години

До ЦицкатаЗначи ти не отричаш, че Фолен е взел пари, нещастен си, че ГЕРБ са му платили малко, така ли? Ти си истински родолюбец, досущ като Белокосия си Фюрер!

288

HePeDoBeH

преди 10 години

До ЦицкатаЗначи ти не отричаш, че Фолен е взел пари, а си нещастен, че ГЕРБ са му платили малко, така ли? Ти си истински родолюбец, досущ като Белокосия си Фюрер!

287

Един народ

преди 10 години

а бе, лилипут, ние като ходехме по протести, ти още ходеше прав под масата :)