326

Анонимен

преди 10 години

До Serial MomАз незнам какво си очаквала от този човек изобщо... Тъй като го гледаш нощем да псува хората с тъпоглавите си мутри колко умствен потенциал има?

325

ДО АТАКИСТ

преди 10 години

Абе и ти си *** като лидера ви!Той не е и ***, а човек без представа какво говори и прави. Нали той беше тоя дето плащаше да отидат хора на смешния му протест в който се изкарва жертва бе !Всички от АТАКА сте палячовци нищо друго не мога да кажа определено не сте националисти, а национални палячовци !!!

324

Анонимен

преди 10 години

ХАаххахахах, махни се бе продажник, никой не ви иска, продаде си д-то за жълти стотинки

323

ан

преди 10 години

докога ще го правите медийна звезда?

322

mohnke

преди 10 години

Видно е, че идиотията е пълна. И моля да не ми махате коментарите, защото във форума има откровени идиотщини! Сега - пълно е и тук с охранени софиянчета, чакащи на мама и тати- кой на милиционер сина, кой на партиец, кой на бандит, а други - на крадлив чиновник от министерство. Момчета и момичета, вашият свят е мъртъв. Либерастките ценности са мъртви. Не го ли осъзнавате. Сосрос, медии, световна банка...всичко това са прашасали от лъжи парцали! Чака ни нещо ново, но вие пак не сте разбрали! ..

321

nina

преди 10 години

До Анонименbre, bre, kolko ostroumno.......smotanqci...

320

Serial Mom

преди 10 години

От създаването на АТАКА гласувам за нея. Но - дотук! Не съм си дала гласа за Волен и сие, за да стават турска *** и да се изправят срещу всичко това, което им беше в предизборната платформа! И не съм само аз разочарована. Убедена съм, че при едни нови избори, Волен Сидеров ще гледа Нардоното събрание единствено от площада.

319

дони

преди 10 години

----------------------------- Л И Ц Е М Е Р --------------------------------

318

Атакист

преди 10 години

до 375Дай бе, дай да ги видим вече тия пари от Доган на Сидеров колко са...кажи поне една измислена цифра, че да си маааалко поне убедителен за скапаняците тук които те четат.

317

Атакист

преди 10 години

За разлика от Тиквата, който не ходи в НС на работа, Волен ходи на работа и затова се обажда за пореден път да ви пипомни колко нагли и престъпни *** могат да бъдат тия от ГРОБ с плащане за протести.И не е нужно да се дадат на всеки9 пари- достатъчно е да се дадат на няколко организатора мангизи за да поведат стадото !Ще си умрете в мизерия, скапани ОВЦЕ по площадите докато надувате свирчици!*** могат така да ви гледат сеира и 4 години- до края на мандата им.

316

Анонимен

преди 10 години

Оставете простите *** да си глаауват за ГРЪБ.В България броя на хората, които разбират фундаментите на икономическите и социалните проблеми в държавата нараства.Геополитика, икономически платформи, реформи са сложни и чужди понятия за тиквените, тривиални мозъци.Атака е най-модерната и програсивна партия, но хората са интриганти и не виждат ядрото.На един ***, ако увиеш ла*но в целофан, ще му го продадеш.

315

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с тези платени протестиращи,платени са твоите наркомани и ***,които непрекъснато мъкнеш след себе си.Не пренизяявай българския народа и неговия интелегентност до твоето ниско стъпало,долно,човешко падение!

314

Анонимен

преди 10 години

до3725 2 ОтговориАтакист преди 5 минути------------------------------------------аве *** а Волен защо взе парите на доган като избирателите му не гласуваха за него за да подкрепа ДПС. Че и пари от държавата *** за това предателство.И за какво да се връща ГЕРБ в НС като там диалог няма ? За да може после тези крадци да реват че и ГЕРБ са били там когато са се гласували законите ли ? И без друго тройката не разговаря с никой а си прави каквото си иска и каквото им кажат олигарсите.

313

Анонимен

преди 10 години

Тоя пак се обади, бях го забравил че е жив, да не са го пуснали градска отпуска от 4-ти километър

312

Просто

преди 10 години

Просто казано: Бесен ***! Последователите му: *** нискоинтелигентни деградирали същества, част от тях роми- лош материал!

311

Атакист

преди 10 години

до 373Я кажи като е голям моралист и мисли за народа... Тиквата защо взе 1 милион субсидия за партията си която му се полага по закон, защото е парламентарно представена, а в същото време не ходи на работа в парламента и неговите *** от партийката му???Я кажи това не е ли предателство спрямо народа- да взимаш 1 милион лева за месец и да не ходиш на работа???Кажи ве, папагал?

310

Наблюдаващ

преди 10 години

До АтакистЩо за голям националист и "втори Левски" ще мъсти лично с държавни средства и държавно положение. Нека му е зле на Тиквата, пък ако ще България с краката нагоре да се обърне и половината области да се управляват от ДПС-арски рецидивисти? Да се рови с дни в Бургас колко сателитни чинии сложил Валери Симеонов на еди-кой-си покрив и че това някак пречело на целия град, и ето идва Болен-Освободителя да оправи работата. А всички точки, принципи, планове "Лидеров" - кучета ги яли...?

309

Анонимен

преди 10 години

Доган към Сидеров: "Г-н Сидеров, вие готови ли сте да пролеете кръв за България"Сидеров: "Да, разбира се"Доган: "Добре, утре заповядайте да ви обрежем"

308

Атакист

преди 10 години

do 367Смешен е , да - като ви го начука на всички герберасти с гласа си за ***, а Тиквата от злоба и яд даже не ходи на работа в парламента!

307

до Андрей Райчев

преди 10 години

Да знаеш, че и на следващите избори, и до края на живота си ще гласувам само за АТАКА. А аз съм на 32