346

КАРЪК

преди 10 години

Планът "Сидеров" е изпълним !!!Обаче, за 4 - 5 години, а не както той казва за 1 - 2 години. Но неговото изпълнение значи НОВА НАЦИОНАЛНА ПОЛИТИКА. Значи напускане на ЕС и обръщане към Русия и Китай. Европа няма да одобри национализацията на стратегически отрасли, макар да знае, че тяхната приватизация беше бандитска. Съгласен съм, че договорите за концесии са сключени в ущръб на националните интереси. НО СЪДЕНИ ЗА ТОВА НЯМА И НЯМА ДА ИМА.Планът "Сидеров" е твърде радикален и може би опасеН.

345

Анонимен

преди 10 години

До ДениславЕто кой не е пушил в храстите в часовете по бъл.ез.!Ще стане инжинер от момчето.

344

Mohnke

преди 10 години

До ViturStStЩо бе? Да не си чел Митът? Ти? И защо да не се хваля? Искаш да кажеш, че е по-*** от всчките икономически гадости, които докараха белия свят до сегашния ***? Искаш да кажеш, че такива "величия" като Карл попър или онзи *** Стивън Хопкинс...или Тойнби, са по-къдърни от Розенберг???? Смешно е! Нацитата са хора на духа, а тези са ***, дето и майка си продават за пари!

343

Денислав

преди 10 години

До АнонименВ кой университет завърши две магистратури?Цитат от теб:"Ей селски научи се да пишеш" - думата "селски" е обръщение - преди и след нея се пише запетайка.

342

Одисей 1

преди 10 години

410 гротесно му се самото име на този план , предполагам че са гов зели от собсттвената си фразеология , те много често са плюели по така наречения план Ран-ът , пълни тотални глупости сидерови

341

bggrajdanin

преди 10 години

До Атака е много опаснаZapomni mi dumata 4e tozi sauz 6te dade ikonom.skok na darjavite 4lenki.Imat resursi,no nqmat tehnologii.6te si kupqt i tehnologiite.i togava 6te vidim starite *** ot ES kakva pesen 6te zapeqt.Davam ti primer s Kitai i drugite tigar4eta ot azia.po4ti 60-70 procenta ot zapadnite firmi si iznesoha biznesa v aziatskite darjavi,a s tova i golqma 4ast ot kapitala.trqbva da izlezem ot Es kadeto ni *avat na vsqka kra4ka i postavqt usloviq.Mi nali sme ravni,no maj ne sme?!

340

Анонимен

преди 10 години

До ViturStSt"Родителите ми са инжинери по образование от София."Ей селски научи се да пишеш инженер правилно най-напред!

339

Анонимен

преди 10 години

Някой чел ли е този прословут план - Планът "Сидеров"?Че той ако влезе в действие ще фалира за месец 3 пъти държавата.Аз незнам този човек сам вярва ли си на това, което е написал или просто се моли да не го изберат за министър-председател, защото този план е пълна утопия.

338

mohnke

преди 10 години

До ViturStSt....и ако трябва да сме точни имам две магистратури и докторат...маймунке:)

337

Анонимен

преди 10 години

Точно така, протестът е организиран и платен с остатъците на величието на Българският дух, завещан ни от великите Български Владетели и Велики Българи оставили следа в Българската душа. Великани като Левски и Гиганти като Ботев. Не Гасне туй що не Гасне. Свободна България и достоен живот. Да сте живи и здрави братя, пазете тази божествена искрица в душата си, завещана на нацията от нашите ВЕЛИКИ предци. Да Живее България.

336

mohnke

преди 10 години

До ViturStStE, какъв си тогава?:)??? Сега- за книгите - не знам на колко години си, но явно си от онова сбъркано поколение, което учи в "демократична" България и за което *** са равноправен етнос, *** могат да се женят помежду си, а БТВ е голямата работа. И за твое сведение съм чел и У.Еко, А. Тофлър, Тойнби, Н.Н.Талеб и т.н. Пиша само тези, за които сигурно си мислиш, че не съм. Чел съм и Война и мир, както и Митът на ХХ век и много други които ти не си и чувал! Мдааа...маймунке:)

335

Анонимен

преди 10 години

сидеран и местан са уахабити, ще правят паметник на кадафи в Ямбол. а четин казак и десин чукалак отиват на посещение в северна корея, ако не вярвате питайте коалиционния партньор на дпс - атака!

334

Анонимен

преди 10 години

До ПешоНикой не се е обезверил и отчаял. Но това, което си писал е доказателство добрата работа на отровната и крайно опасна демагогска тактика на сидеров.

333

Пешо

преди 10 години

Волен по принцип е неадекватен, но това му изказване е истина. ГЕРБ експлоатират факта, че хората се обезвериха и отчаяха и организирайки протестите се надяват пак да вземат властта. Да, БСП и ДПС са доказани врагове на България, но тия протести ще разкажат играта на държавата и ще ни вкарат в още по-ужасна криза отколкото сме в момента. Истината е, че България умира...

332

Внимание опасност!

преди 10 години

Волен Сидеров не е просто луд, той е ***, луд и много, много опасен. Главната опасност е в изземване на реални искания на демократичното общество в реториката му и преваряването им в демагогска и екстремистка форма, с което ги компрометира. Сидеров е нов вид оръжие на пропагандата, което може да се нарече "посипване на нивата със сол" - пропагандна тактика на превенция на създаване дори на кълнове на гражданско общество, национално самосъзнание и за пълно разединяване на обществото.

331

Бивш

преди 10 години

Аз пък виждам един луд човек който се е навел на турци и *** само за да лапне някой друг лев. Никога вече батака!

330

Берлин

преди 10 години

Хаха... вие си го избрахте - халал да ви е! :)))

329

mohnke

преди 10 години

До ViturStStа на бас, че си по селянин от мен! Кой знае баща ти от коя маала е дошъл в софия я милиционер, я комсомолец да става...! Така е, нали! Е - може и дедко ти:)! Побъркани либерасти сте. Умните хора по цял свят виждат, че тази система отива на бунището...ама то шопското е все 20 години назад. Неслучайно Буров е казал - "Тежко и горко на България ако остави дървени шопи да я управляват"! А ходи сега ближи *** на сороските педерастчета!

328

Анонимен

преди 10 години

Ооооо, зомбитата дрогирани на ибрика пак са тук. Как е групата днес колко *** *** лапнахте? Смешници!!! Това са последните дни на ибрика и батака в политиката.

327

Атака е много опасна

преди 10 години

Идеята на Путин за Евразийски съюз. Путин покани и България през 2011.Русия иска да обедини държавите от "евразийското пространство" в общ съюз, който да се противопоставя на ЕС. Освен държави като Китай, Русия, Молдова, Беларус и Узбекистан Владимир Путин счита, че трябва да се привлекат и държави като България.И едно от най-опасните оръжия на тази политика се казва Атака (Волен Сидеров) и ДПС - братята анти-български руско-азиатски близнаци, които управляват днес България....