13

Анонимен

преди 10 години

Не съм специалист по специалните служби. При положение че и двамата кандитати за поста са служители на ведомството, ако питат мен, бих предпочел кандитата с по голям стаж!

12

Аз

преди 10 години

Само на мен ли ми се струва, че Владимир Писанчев има по-комунистическа физиономия и че той ще бъде избран за шеф на ДАНС?

11

Важен въпрос

преди 10 години

А ще уволнят ли служителите които дадоха достъп до квалиф информ на делян пеевски ПРЕДИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ГО ГЛАСУВА ЗА ШЕФ НА ДАНС ???

10

hedger

преди 10 години

Недялков е бил "Бек-офис" в "Хеджър", бивша брокерска къща на "ПРЕХОДА". мдаам...

9

CDRom

преди 10 години

И сега за последно кое обръщение е по-вярно, "Господин полицай" или "Другарю заптие"?

8

цирк

преди 10 години

Предлагам Азис за министър на културата, Стефан Данаилов за министър на тънката талия, Гергов за министър на вегетарианството, Гоце за министър на големите шлемове, Доана за министър на космонавтиката, Местана за министър на екзактността, Орешарски за министър на експертизата и контекстността, Къртишев за министър на путиновата агентура в България, Александър Томов Лупи за министър експертиз на фалитите...

7

нели

преди 10 години

Долу и тия престъпници. Егати катарзиса, седмици по-късно БСП се опитва пак безнаказано да мине със същия номер. Този път заслужават пълно унищожение, още на 18-ти от 8 сутринта.

6

shamara

преди 10 години

a dano da e VANKO 1

5

Социалист

преди 10 години

Дано да е някой сериозен и съвестен че благодарение на предишните много работа го чака! Успех!

4

анонимен

преди 10 години

Как да вярвам, че тези двамата имат необходимите качества, знания, умения и опит да се справят но с кое ? След като са добри, защо до сега не откриха кой унищожи и окраде държавата, депутати, министри и кой ли не още за да бъдат разобличени и осъдени. Тези ще бъдат като предишните - за кокошка няма прошка, за милион няма Закон !!!

3

Анонимен

преди 10 години

до gaywatchПутин владее бойно самбо ***, ***!

2

Анонимен

преди 10 години

Йовчев, защо ни шашавиш, като си предрешил нещата в полза на Писанчев?

1

Анонимен

преди 10 години

Кога ще започнат с конкурси да избират и шефове. В енергетиката сменят управлението, но никъде няма конкурс, стига с тези партийни назначения, нали трябват специалисти. Навсякъде се слагат икономисти, а инженерите изчезват. Шантаво е.