63

Sephora

преди 10 години

Като гледах репортажа по телевизията, се видя за каква мизерия става въпрос, ясно се вижда, че не само естетичния вид е проблем. Мизерно, гадно...държавата позволява да съществуват такива места.Ако в държавата ни има ред и се спазват правилата, това място отдавна нямаше да го има в този вид и нямаше да се стигне до този инцидент.Същото важи и за инцидента с таксиметровия шофьор, както и за всичко останало.В тази анархия, безаконие и простотия, няма как да не се случват подобни неща.

62

bggrajdanin

преди 10 години

ето на такива хора трябва да се вдигнат заплатите,а не на полицайте.Те трябва да се пенсионират на 45-50 год,а не любимците на цецо пудела.Жалко за загиналите.Моите съболезнования на близките.Колеги работете разумно и на сигурно.Не рискувайте за 1 вагон въглища.Децата ви остават сироти,съпругите ви вдовици,а шефовете продължават да си живуркат живота.

61

Лара

преди 10 години

Хей ***,Нали и те трявба семейства да хранят! Хвала че са се хванали с тази тежка работа, вместо да легнат на социални помощи! Не им брой стотинките, а изпрати едно добро пожелание да излязат живи и здрави !!! Работливи хора трябват на тази страна, а не ***!

60

lewskar

преди 10 години

В ТОЗИ РУДНИК ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МРЪТ ХОРА ,А НЯКОЙ ПОПИТА ЛИ ПОМЕЩЧИКА ОТ ПЕРНИК ИЗПЪЛНИЛ ЛИ Е ПРЕДПИСАНИЯТА ОТ ДЪРЖАВАНИТЕ СЛУЖБИ ОТ МИНАЛИЯТ ИНЦИДЕНТ ,ЗАЩО ОЩЕ РУДНИКА Е НЕГОВ,КОЙ МУ ГО Е ДАЛ,КАКВИ СА ДОХОДИТЕ (РАЗХ/ПРХ)<КОЛКО МИНИОРИ СЕ ОСИГУРЯВАТ И КОЛКО НЕ?ПОЗНАВАЛИ БИВШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВАНОВ ,ДА И ОТКЪДЕ?Този рудник е пълна мизерия в Шефилд рудниците описани от Карл Маркс в 'Капитала" са били в 1000 пъти по-подържани и обезопасени от този.ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО?

59

Анонимен

преди 10 години

ДО ВСИЧКИ БЛИЗКИ НА МИНЬОРИ:--------------------------КАЖЕТЕ ИМ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ТАЗИ "ПРОФЕСИЯ", НАСТОЯВАЙТЕ, ПЛАЧЕТЕ, НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ ДА СЛИЗАТ ПОД ЗЕМЯТА.БОГ Е ДАЛ СВЕТЛИНА ВЪРХУ ЗЕМЯТА, НЕ ПОД НЕЯ.ТАКИВА БЕДСТВИЯ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-ЧЕСТО И НЕПРЕДСКАЗУЕМО. ПАЗЕТЕ ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАТЕ И НЕ ЛАМТЕТЕ ДА ИМАТЕ. ЗАДОВОЛЯВАЙТЕ СЕ С МАЛКО.

58

sasho

преди 10 години

До *** брокерHem ***,hem malumen.

57

Анонимен

преди 10 години

До АтакистИбрика сидеров бе шебек

56

emdt

преди 10 години

Дано ги намерят живи. Много трудна, тежка и неблагодарна професия, а които оцелее не издържа дълго след пенсионирането заради професионалните заболявания... Трагедия...

55

Циганин брокер

преди 10 години

Миньорите се пенсионират много рано за добри кинти за това не ги плачете !

54

Анонимен

преди 10 години

Господи спаси ги!!Заради Теб Господи!

53

ННН

преди 10 години

През последните дни само такива трагедии,таксито помете хора на спирката,петима млади днес загинаха,после миньорите..Лошата енергия от злобата ,която ни залива от един месец,дава резултати..

52

13

преди 10 години

Стават инциденти, да. Но в нашата мила Родина, те стават от нехайство и безотговорно поведение. Да идат да видят и мината в Бобов дол, там какви нарушения на трудовата дисциплина се правят... нямам думи да ги опиша. Заваряват с електрожен под земята! Но като ти нареди началството, правиш го. А после е ясно - умрелият е виновен.

51

х

преди 10 години

всичко става с пари станишев и местан дават има квором ако бойко даде по вече няма да има.това е толкоз просто и логично.

50

Анонимен

преди 10 години

Лека пръст на загиналите ....... дори тази трагедия успява да бъде политизирана........няма да ни бъде

49

миньор-гербист

преди 10 години

Миньорството си е рискова професия, случава се да има инциденти. Реално, нищо толкова не е станало, това си е просто редовен инцидент, затова си имаме осигуряване, затова е и първа категория труд, защото тази работа е рискова и трудоемка. Сега държавата ще се погрижи за семействата на загиналите, защото с години са плащали високи осигуровки и е събирала парите.

48

Атакист

преди 10 години

до 45Ти ако не ходиш на работа на кой ден ще ти бият шута, герберастче?И хайде най-после да ме светнете кой и къде ми плаща да пиша тук, че само аз не знам.

47

Max

преди 10 години

Комунисти и турци погребаха живи хора!!!

46

Елена

преди 10 години

ГОРКИТЕ ХОРА!!!! Чак гърлото ми се сви от мъка

45

Атакист

преди 10 години

Такива като Тиквата се изсират на всички норми и правила в тази държава. Я питай твоя вожд като е парламентарно избран, защо не ходи на работа заедно със всички него скапаняци от партийката му?

44

Анонимен

преди 10 години

До Сотирei rezniak..pak li si tuk ?