8

nitos

преди 10 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, трябва някой да каже една дума за търговията като цяло......писна ми от всички "бизнесмени".......дали ще продваш тютюн или космически совалки твоята работа е една,... ДА ПРОДАВАШ.....ако имаш ограничения/ твоята работа е една....да ги избегнеш...ако не можеш...направи ги легални.....нали затова е ЕС....всички го използват......капитализма умира,значи със зъби и нокти за новата система, която все още не знаем и НИЕ няма да я опознаем......Господ да богослови децата ни!

7

ро ро

преди 10 години

Тютюнопроизводителите да се борят за по високи изкупни цени а не за държавни субсидии. И на тях им се плаща на декар от европейските пари и с какво основание им се плаща от националния бюджет. От години държавата печели от техния труд но това не означава само тях да подпомагат. В България управниците не разбраха че страната ще се оправи чрез земеделието и туризма.

6

Анонимен

преди 10 години

До ком.2Но като ходиш да пазаруш купиш домати от Македоня, краставици от Тутция и дини от Гърция нали!?В такъв случай тези хора, ще произвеждат и много ясно че ще искат пари.Същите те продават на едро кг. тютюн на около 5 лв., а кутия цигари в магазините се продават на 5 лв.!От тук вече сам си направи сметката! Какво дават и какво не!!!

5

Peshonizer

преди 10 години

Следейки новините, става ясно за всички, че да си прекупвач си е чиста далавера. Някой се бъхти, някой саи, полива и бере. Ти отиваш, товариш, даваш му жълти стотинки, и после праваш на пет пъти по-висока цена. Чудничко.

4

bolen

преди 10 години

До Волен СидеровТова са нормални хора бе ***

3

Колчо

преди 10 години

А ще има ли закон за доматите, Закон за чушките, Закон за черешите и др. в които да се забрани изкупуването им от разни прекупвачи. Опс ...... грешка. Болшинството от тези производители не са от електората на ДПС.

2

динозаври

преди 10 години

по земятя расте и друго....боб, дини, царевица. аре стига с тая отрова, че пари да искате. трябва да давате по скоро.ДИНОЗАВРИ

1

Волен Сидеров

преди 10 години

Какви са тези ***? Че и с българският трибагреник.