25

Анонимен

преди 10 години

Ех, какво прави алкохола!

24

Анонимен

преди 10 години

Историците се занимават с история ,а не с политика.Неса малко нещата за оправяне в историята, измислените неща след 1944г трябва да се заменят с истинските написани от истораци преди 1934г.

23

Анонимен

преди 10 години

Интересно този политолог какво е коментирал за назначенията при управленито на ГЕРБ?Май е мълчал като *** и е *** същия на ББ.А при ГЕРБ всички назначения бяха спорни.Май обърках - не бяха спорни а безспорно грешни,некадърни,крадливи,че е и без дипломи,събирани на кръстовища.А тогава това политологче що не искаше оставки?

22

Анонимен

преди 10 години

Ами не е - той изглежда ангел пред новите управници

21

Анонимен

преди 10 години

Имахте 4 г за мин. председател Бойко Борисов и не ривахте и не скачахте. Имахте го и за кмет 2 пъти и пак не скачахте, а обяснявахте колко е достоен и как миналото и настоящето му нямали никакво значение. След като сме имали Тиквата за властелин, всеки друг е ангел пред него!

20

Анонимен

преди 10 години

в кояалицията дпс-бсп водеща партия е дпс,бсп има вече второстепенна роля.така е защото избирателите на дпс са сигурни эи ффинансовия ресурс на партията е огромен.при бсп се разчита основно на купените *** гласове и на старците.от дпс ще зависи колко време бсп ще бъде допускана във власта.когато на дпс им стане некомфортно да са в компания на бсп и атака ще ги ритнат.до тогава ще си ги използват.на станишев интереса му е да изкара до май месец и след това да върви най малко еврокомисар

19

Стефанов-29

преди 10 години

До MertkanИскам да се извиня от името на обикновените хора за непремерените приказки на някои други.Но и да ти обърна внимание, че ДПС не политическа партия, а ФИРМА.Когато гласувате за нея (ДПС има "твърд" електорат),подкрепяте политическа линия, която винаги много удобно разиграва картата на етническия мир и толерантнос.Към това прибави дори и съмнението за пълзящ ислямизъм-това е картинката,която на никой мислещ човек не харесва. Ако за тебе южната ни съседка е "Майка Турция",става сложно!

18

zvero3

преди 10 години

До MertkanПроблема ДПС е много сериозен, и да хората мразят ДПС и след като 20 години са им набивали в главата, че това е турската партия, няма как да им обясниш наново, че това не е така. Българите винаги са били толерантни и приятелски настроени към турците, апък и към всички останали етноси, в което е и проблема защото именно това се използва за злоупотреби с тях.

17

до мерткан

преди 10 години

"Приятелче" аз за 25 г. не съм чул и не знам някой си "Хасан" депутат да е направил нещо за България,*** се възползват от власта и нищо повече...лошото е че башибозука по селата става нетърпим когато дпс е във власта...меко казано нетърпими стават ***...а аз страдам от това.Не ни стигат нашите ами и вашите...ай сиктир...*** наистина извиват ръцете на комунистите...а точно сега не е най удачния момент...ама те са си ***...

16

zvero3

преди 10 години

Еми да каже не на ДПС !Обаче как да стане като с това не и те ще са вън!

15

Анонимен

преди 10 години

А защо Орешарски се връзва да играе на това хоро? Нали щеше да назначава експерти? Самият Орешарски е компроментиран заради това, че се навива на такива компромиси. Не може да се изкарва невинен заради исканията на ДПС, той затова е там да намери начин да се разбере с тях, без да засяга интересите на обществото.

14

щавен

преди 10 години

До Анонимен 18лозунги ли ще постваме? ето от мен един: руските часовници - най-бързи в света!

13

Анонимен

преди 10 години

Америка, Германия, Франция и Холандия се съюзиха, за да съсипят бедна, но горда България. :)

12

работещ

преди 10 години

Докато историците ни са такива като това комунистическо *** Драгомир Драганов (вече професор), все повече ще затъваме, а комунистите ще обвиняват все "американски интереси".Аз виждам само СЪВЕТСКИ НЕНАСИТНИ ГРАБИТЕЛСКИ интереси. Те ни съсипват.

11

Анонимен

преди 10 години

до 15къде в статията прочете нещо за турци. става въпрос за дпс. а това за вас винаги е равно на турци

10

Mertkan

преди 10 години

Извинявайте, приятели но в коментарите има големи глупости. Какво значение има дали някой се казва Иван или Хасан,защо Иван може да е политик а Хасан-не? И само не ми казвайте заради онези 500 години, защото историята е такава каквато е,ако е арменец или евреин никой нищо не казва, но щом е турчин го нападе?За мен България е моя родина,тук съм роден, работя,плащам си данъците и си гледам семейството, но явно ние нямаме право, a когато прочета "мръсни турци" помаци *** *** ми сTABA KpuBo

9

Мародер

преди 10 години

По думите му ДПС извива ръцете на Орешарски със скандални назначенияНе му измива ръцете, ами най-брутално го изнасилва, но като истински комунисти Бесепето нямат нищо против да ги *** турците, но да са на власт. Комунистът не дава властта като нормалните хора, той я дава с кръв.

8

Васо

преди 10 години

Освен историк, трябвало да си и професор за да преоткриеш топлата вода.

7

Анонимен

преди 10 години

Драганов е като щраус, заврял си е главата отзад. Хем не може да си обясни скандалните назначения, хем не може да си обясни протестите. Много е ясно скандалните назначения са една от причините за протестите. Протестите не са изпълнили своето "предназначение" (Нямам представа какво има пред вид професора под предназначение на протестите) защото скандалните назначения продължават

6

Егон

преди 10 години

До bgsoldierА защо след като не сте доволни не сте на улицата? Или само си хортувате вкъщи кой кого назначил и как щяло да бъде много по-добре, ако не бил турчин. Пълен абсурд! Като не си доволен излизаш и правиш нещата да се случат така, че да си доволен.