19

щирлиц

преди 10 години

Мосад изтрепа свои съплеменници на българска територия,сега очаквайте втори епизод...

18

Анонимен

преди 10 години

Комунистите могат да спретнат каквото се наложи само и само да оправдаят действията си . Ако някой се заблуждава че няма да го направят просто не ги познава. Насилието в България тепърва предстои.

17

галактика

преди 10 години

Не съм съгласна когато някой говори от името на целия народ. /по принцип/ Дали се заклеймява нещо, дали се оправдава нещо - политиците нека се изказват от тяхно име и от иметона правителството, ноне и от името на народа. Често пъти мнанието на народа НЕ съвпада с мнението на политиците.

16

Анонимен

преди 10 години

мосад се завръща

15

mario.fu.90

преди 10 години

до 10 Ще го отнесеш, защото Израел е важен за бг туризма.

14

Анонимен

преди 10 години

Е КАК НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ? ТОЙ МОЖЕ И ДА СЕ ПО ТРЕТИ. НАЛИ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ВИ ГО НА.УТВАТ ОТЗАД И ВИ КАЗВАТ КОГА ДА СЕ САМОГРЪМНЕТЕ. НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ НАМЕРЯТ ПРЕДТЕКСТ ДА УДАРЯТ ИРАН ИЛИ НЯКОЯ ДРУГА АРАБСКА ДЪРЖАВА.. ПОМНИТЕЛИ КАК УДАРИХА ЮГОСЛАВИЯ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ***.ЕТА ОТ СБИРЩИНАТА ОТВЪД ОКЕАНА? ПОМНИТЕЛИ КОЛКО НЕВИННИ СЪРБИ ИЗБИХА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПЕДЕРА.ЧЕТА? КАТО ВИ ВТЪЛПЯВАХА ЧЕ СЪРБИТЕ ИЗБИВАЛИ МЮСУЛМАНИ. И НАЛИ СТЕ МНОГО УМНИ КАТО НА КУЧЕТО ЗА.НИКА ИМ ПОВЯРВАХТЕ.

13

Kato nishto

преди 10 години

Moje, q! Nali Volen e tam!

12

9667

преди 10 години

"експерта по антитерорисъм и сигурност Славчо Велков"Ключовата дума е "експерт" и експерт е човек, който знае абсюлютно всичко относно абсюлютно нищо! Пълното интервю напълно ще разсее вашите съмнения относно правилността на горната дефиницията за "експерт".

11

Анонимен

преди 10 години

Като са намерели шофъорската книжка на атентатора защо тогава правиха фоторобот на същия,да не би тоя атентатор в багажна чанта да е бил пъхнат и държал взрива на копче,нещо чул и бум.

10

ined

преди 10 години

Значи не трябва да пускаме еврейски туристи да припарват в България, защото ще го отнесем заради терористстичната политика на Израел.

9

Анонимен

преди 10 години

Е как нито една терористична организация не пое отговорност? Или терористите са били извънземни или има нещо, което не е за приказка, май Насрала ще излезе прав...

8

диян кукуто

преди 10 години

има и цикличност на тъпотата

7

Анонимен

преди 10 години

Няма-недоносения Волен ни пази.

6

Ф.С.В

преди 10 години

САЩ знаят къде е паспортът му )-- нали американските евреи поръчаха атентата )) грозен театър с кръв на сцената - за да станат войни трябва и театър с кръв - не напразно има една стара еврейска поговорка - КОГАТО ПО УЛИЦИТЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ - КУПУВАЙ ИМОТИ !!

5

Анонимен

преди 10 години

Да взема и аз да стана един експерт като ги гледам нашите експерти.

4

Уркото

преди 10 години

Има си хас да не се повтори, България е рай за терорягите - държавата хем член на ЕС и може да си прокарат идеите и посланията в борбата срещу световния империализъм, хем е напълно разграден двор дето всеки може да внесе каквото си иска и да прави каквото си поиска.Че то и мене какво ме спира утре да вляза с 5 кила тротил у НС? Абсолютно НИЩО. Или на Централна гара? Или на автогарата, летището? 2-3 дена аху-иху след атентата и после кучетата лаят кервана си върви. ЦИРК!

3

mario.fu.90

преди 10 години

Този път искам да е в София! Искаме и ние да гледаме шоу!

2

ВЪХХХХХХ

преди 10 години

Терористичният акт в Бургас може да се повтори!И всичко това звездите ми го говорят,заяви експерта по антитерорисъм и сигурност Славчо Велков.И поради тази причина се регистрирай преди да коментираш.

1

Монархист

преди 10 години

Всички знаем, че това беше нагласено. Жалкото е, че дадохме невинна жертва в лицето на българския шофьор.