9

Анонимен

преди 10 години

Жена с пари = луд с картешница

8

Пит

преди 10 години

:)Напълно подкрепям статията, макар, че съм мъж. В момента уменията по боравене с финанси, вложения, и рискове, свързани с тях, е напълно изравнено между двата пола:) А пък за финансите, свързани с домакинството, няма смисъл да говорим...:)

7

Ямбол

преди 10 години

Тая като се е научила да пише не означава непременно , че разумно същество.

6

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че жените са по на ти с парите - никоя жена не би се омъжила за един мъж, само защото имал хубави крака...:)

5

до 5

преди 10 години

Бе и доста селянки се омъжиха за едното гражданство, ама това удобно го пропускаш, нали?

4

о, не нам!

преди 10 години

Толкова много мъже се женят по сметка, че ме е срам от мъжки изказвания. През соца що селяни се ожениха за жителство докато слагаха рога на нещастните си съпруги! А другарите взимаха дъщерите на господата за да облагородят селката жилка.

3

Анонимен

преди 10 години

понеже ти много разбираш и от математика и от финанси, нека ти кажа, че финансите и математиката нямат нищо общо. ходи и се образовай малко.

2

Анонимен

преди 10 години

Глупости за баламурниЧКИ!!!За да се оправяш с ПАРИТЕ трябва да си добре с МАТЕМАТИКАТА , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!А жените не я разбират тази ПУЩИНА и това си е.ФАКТ неоспорим.

1

Анонимен

преди 10 години

"Все още се смята, че дамите не се оправят с финансови операции."===О, напротив! Аз винаги съм смятал, че жените са много добри в това да "оперират" джобовете на мъжете от пари. Бърза и успешна операция. Много са добри в изпразването на мъжки джобове.