22

Анонимен

преди 10 години

Да предложим на Англия да прехвърлят в български затвор Майкъл Гордън Питърсън още известен като Чарълз Бронсън, и да ги направим съкилииници с Болен. Хем англичаните ще се радват, че го няма при тях, хем Болен ще бъде оставян жив, само за да може на следващия ден пак да му бъде блъскана мутрата в земята.

21

эллл бэнди

преди 10 години

Умен мъж на точното място в точното време.Да ни е жив и здрав още дълги години,само да не забрави като последен останал в България да загаси осветлението.

20

Пламен

преди 10 години

Оставка мазен ***,ти си по корумпиран и от депутатите!

19

МИРО

преди 10 години

ЦАЦА,НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА МУ НАПРАВИШ НА БОЛЕН-ЧАЛМАТА,ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА ВИ ПЛАЩАТ.АКО ТИ КАЖАТ ....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ,ЧЕ СЕ ПРОДАДОХТЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗЕДНИЦИ?

18

1

преди 10 години

До Гошо...Гошо, ти ще гласуваш ли за човек, който грубо погазва всякакви морални норми - блъскайки полицай??? Такива политици ли ни трябват, които явно нямат уважение към символите на държавната власт???В нормална държава, още при саморазправата на сидеров с полицая дошъл да спасява журналистчето от скат, този човек щеше да бъде арестуван, да не говорим за политическата му кариера... такава повече нямаше да има. Но очевидно обществото ни няма такива ценности за момента.

17

аре стига бе

преди 10 години

е кво чакате

16

hahaah

преди 10 години

*** ли се бе Цвинокио????

15

Анонимен

преди 10 години

ПАК КАЗВАМ-МЯСТОТО НА ПРОТЕСТА Е ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА И ЮРУШ ВЪТРЕ !ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО И СМЪРДИ-ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗЛОЖИ,АМА И ЕС ВЕЧЕ СИ ЗАТИСКА НОСА ОТ ВОНЯТА!ПАРЛАМЕНТА е за 4 години -ТЕЗИ СА ВЕЧНИ,КАТО УМРЕ БАЩАТА ,ДЕЦАТА ПАК СЪДИИ И ПРОКУРОРИ.

14

Анонимен

преди 10 години

Аз ли не съм забелязала или Цацаров още не е отговорил на писмото за сваляне на имунитета на Волен Сидеров, в който бяха посочени множество членове от НК въз основа на които се искаше тази процедура? Нещо много се смълчава, странно защо ли?

13

da

преди 10 години

Този червения да си подава оставката

12

Анонимен

преди 10 години

za cacarov volen ni6to lo6o nee napravil toi 6te po4aka kato ybie nqkoi 6e togava da go pribere na toplo

11

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Има да...чаакат боковистите,да арестуват Сидеров;все едно да чакаш отново Боко да е на...беликон и да лъже народа,че ще го...управи.

10

Анонимен

преди 10 години

А ВОЛЕН СПЕЦИАЛНО КОЛКО ХУЛИГАНСКИ ПРОЯВИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ДА ОТКЛИКНЕШ,ЗАЩОТО ЗА КОСТИНБРОД БЕШЕ МНОГО БЪРЗ А СЕГА СЕ СКРИ ? КЪДЕ СИ БЕ ЦАЦА ?

9

Анонимен

преди 10 години

Волен уволни с една регистрация мутрата ББ дето се правел на *** за да изглеждала(интелигентна) мутра,затова е това непрестанно плюене по Сидеров

8

Я кай намерихте ли катерушките, че тоз въпрос живо вълнува цялата общественост!!

7

Анонимен

преди 10 години

cacarov 4aka da my plati tazi snaga iska mnogo qdene 4e to i jena my e sa6tata ta trqbva dvoino da mu platat

6

уф

преди 10 години

Ето как тези правят законите: Все си мислят че не се отнасят за тях...Приеха закон за пушенето - като че не ходят по заведения..Недоказано престъпление : снимка в профил и анфас...

5

1

преди 10 години

Може да бъде арестуван, но може и да не бъде, така да се каже, което е по-вероятно. А и ако го арестуват, ще го пуснат след 2 часа, друго не могат да му направят. А за Комисията по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси си мисля, че целта е да не работи, защото целият състав на правителството е в конфликт на интереси - там всички са си бивши или настоящи секс партньори или съдружници. Така че познайте защо започнаха от тази комисия. Нещастници. Нищо старо не е забравено в БКП.

4

Анонимен

преди 10 години

ТИ УЖАСНО ЗАКЪСНЯ!

3

Анонимен

преди 10 години

Ами какво чакаш бе Цацаров........