82

Спонги

преди 10 години

Ха ха ха ха ха ха . Борисов се освобождава от Цветанов и си измива ръцете с Главния Прокурор.Агент Гоце се освобождава от Станишев и си измива ръцете с недалновидната номинация на Д.Пееевски за шеф на ДАНС. Двамата авери освобождават политическото си пространство в своите партии. Народът иска справедливост и нови избори. Ще ги получим, когато ББ иГП изчистят пространството около себе си. Дано младите хора осъзнаят какво им се готви и да гласуват прагматично, а не за познатите от телевизора лица.

81

МОНИКА

преди 10 години

Г-Н ,ЦАЦАРОВ , ЗАЩО МЕРИТЕ С РАЗЛИЧЕН АРШИН ? Прокуратурата се активизира ,самосезира и повдигна обвинения за какво ли не - бюлетини , СРС та , апартаменти , самолети и т,н А , ЗАЩО НЕ РЕАГИРА НА БЕЗОБРАЗИЯТА НА СИДЕРОВ, т,н народен избраник , защо мълчи за папките Белене , а този Станишев , ми него с мед ли да го намажем ? А ГРУПАТА ДПС -ЕТНИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ , КОЯТО "КОЛИ , БЕСИ" И КРАДЕ БЕЗНАКАЗАНО И ДНЕС !!!!!Г-н ПРОКУРОР , ПОЛЗВАЙТЕ ЕДИН АРШИН , ДОКАЖЕТЕ , ЧЕ СТЕ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ!

80

Анонимен

преди 10 години

"ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ!" Как ще тръгне Цацаров срещу себеподобните?Ами нали някой може да извади тъмни неща,от миналото му и тогава отиде му сладката и доходна служба.Като например: Изпишете в Гугъл Цацаров имоти и ще ви стане ясно!

79

Граждански съд

преди 10 години

Граждански съд за корумпираните поръчкови Конституционни съдии.Съд и за корумпирания Главен Прокурор, в деня за размисъл "тресеше бузи от възмущения за скандала с бюлетините".Къде е сега да видим какво стана с тази чудовищна измама -- трябва да има осъдени хора по на 10 - 15 години. КАКВО СТАНА г-н Цацаров или ти заприлича на твоя градски Бареков.За това трябва да има ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ и цялостна промяна на СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.Всеки прокурор и съдия да минава на детектора на лъжата.

78

Анонимен

преди 10 години

Цацароов, ти сега ли прочете конституцията бе, братчед ?! Не обяснявай, че оня психопат Волен си знаел грешката, ти си грешка! Повдигате безумни обвинения, след месец се сети, че Сидеров хулиганства, Костинброд нещо заглъхна!Какво става Г-н Главен прокурор?!Срам си ти, срам голям!

77

Анонимен

преди 10 години

Цацата да не се прави на ощипана мома Половин България видя гаменските изцепки на Сидеров пред офисите на телевизия СКАТ Възпрепятстване на движението на хора и автомобили в разрез с регламентираните от закона изисквания Звуковия и физически тормоз на гражданите Нахлуване в частна собственост без правно основаниеКакво разбира под хулиганска проява Цацаров-убииство ли

76

SKYBET

преди 10 години

ami gospodin prokuror kakvo 4akate zashto ne go arestuvate , ne vidiahte li 44e vliza vyorajen s pistolet v parlamenta

75

Болен Шугаров

преди 10 години

Абе то депутати могат да се арестуват,но психично болни-не..! Така,че пак му се размина на бат'ви Долен :)))))))))))

74

Анонимен

преди 10 години

До еленаЯвно нещата винаги трябва да завършат със смърт преди да се вземат някакви мерки. То и това ще стане.

73

елена

преди 10 години

е добре де, в Бургас има журналист в болница, заради действията на Сидеров и свитата му. Полицията в Бургас е пуснала жалби по 3 точки срещу Волен. И това ли е не е достатъчно за задържане и отнемане на имунитет?!?!?!?

72

Анонимен

преди 10 години

Цаца кой лапна повече от доган, ти или сидеров?

71

Анонимен

преди 10 години

Цацаров = Доган

70

съветско правосъдие

преди 10 години

Не знам кой раздава правосъдието ама Китайския министър за 25 г. взел 10 млн$ рушвети го осъдиха на смъртВальо топлото с 6 000 000 ? = 10 млн $ го пуснаха, дил пеевски със 100 000 000 го направиха шеф на нац. Сигурност, кредитните милиардери се разхождат на СВОБОДА НЕОБЕЗПОКОЯВАНИВъзстановяване на смъртното наказание

69

конска муха

преди 10 години

Моля,не арестувайте лудото леприкорнче-пратете го за миди на Траката.

68

Анонимен

преди 10 години

Браво! Толкова нямаме качествени кадри в България, че почнахме да слагаме бодигардовете и шофьорите на бившите управляващи, психично болни и хора с мислене от времето на деветосептемврийския преврат за управленци. Обхваща ме неуписуемо вълнение и изключителна гордост само като си помисля в какви ла*на ни тикат тия некадърници, които държава си я въртят като бащиния.Евала държава и честито на всички!

67

Анонимен

преди 10 години

цацаров е единствения прокурор но които му стиска да обвини министър !ако направи и ревизия на прехода и на съдебната система ще е българския Фалконе

66

До 78

преди 10 години

Какъв дякон е този долен ибрик? Смени дилъра ако ибрика вече ти е платил!

65

Анонимен

преди 10 години

Най тъжното в тази страна е че главния прокурор става по смешен и от сидеров само за да угоди на пеевски. Съдът в България е най голямата мафия както и главния прокурор. Европа не спи вижда какви ги вършите. Скоро ще подарим на цацата катерушка да се катери в затворническия двор. Този човек наруши закона в деня за размисъл. ОСТАВКА!!!

64

Сидеров премиер!

преди 10 години

Няма да те дадем, Дяконе! Всички българи сме с теб, Апостоле на свободата!

63

ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!

преди 10 години

До psnТоя безсрамник грам не заслужава да му се говори с уважение.