151

vlad_vlad

преди 10 години

Цацаров - ***!

150

psn до 180

преди 10 години

Именно заради подобни въпроси смятам, че е редно гл.прокурор да се избира чрез национални избори. И да се прекъсне практиката съдии за КС и ВСС да избират от НС. Всички знаем как се сформират мнозинствата в НС, които гласуват избора на съдиите.

149

Х

преди 10 години

ОТКРАДНАХА МИ 2 ЛЕВА-ИСКАМ СРС.

148

До psn до 170A koй избра главния прокурор? Кой? Кой присъстваше на избираето и надничаше в компютрите на всички гласуващи, даже по ТВ го даваха? А, де, кой беше?

147

Анонимен

преди 10 години

Обвинение изсмукано от пръстите.Явно няма па-сериозни нарушения.Цветанов преследваше престъпниците--сега е обратно.

146

Аз

преди 10 години

Той и адвокатът на Цецко е мутра. Каква радост се чете по уплашените им лица.

145

Димитър Иванов

преди 10 години

В последното правителство на ГЕРБ в основата на контрабандата е бил лично вътрешният министър Цветан Цветанов. "Резервната програма е каса, в която се събират пари от четирите най-успешни български компании и са се разпределяли при нужда вътре в държавата"

144

kango

преди 10 години

Най-ще ни евтино и най-добре за България да ги съдят и повдигат обвинението на престъпниците в Германия.Ако накрая се тегли чертата ще излезе че немските магистрати ще ни излезнат по-евтино и повече ще са по затворите.

143

Robinzon

преди 10 години

Абе комунисти смотани кадето пишете по форомите,що не вземете да поомислите малко с тия празни кратуни.Щом прокуратурата е опрела да съди Борисов и Цветанов за кокошскарски дела,недоказани, би трябвало да ви е ясно че ако са откраднали нещо над 100 000 хилади лева ще ги разсипат от съдилища.Евтини на житото скъпи на триците.Еб-си прокурорите неграмотни.Доган взимал 2 милиона от консултации и няма конфликт на интереси .Прокурори и съдии и шефове на полиция да се избират с изборите.

142

реалист

преди 10 години

*** Цветанов и придружаващия го *** Менков пристигат в следствието с една от двете бронирани лимузини Ауди , закупени от ПП Герб с парите от държавната субсидия за политическите партии.С нашите пари! Да пукнат тези нагли ***- и двамата ухилени тъпака са бивши милиционери!

141

psn

преди 10 години

Съжалявам за правописните грешки, но пиша от телефон и в бързината допускам грешки.Лека вечер!

140

psn до 170

преди 10 години

До СтудентВсе още няма официално изявление на прокуратурата и всичко тръпнем в очакване да чуем обосновката им. Ако си намерил някъде публикувано съобщение или изявление след повдигане на обвинението , моля сподели го с нас.И не става въпрос за Цв.Цв., а за това до колко е компетентна и независима прокуратурата и личността на гл.прокурор. А това са въориси, будещи съмнения.

139

Цецко

преди 10 години

Цвъко НАГЪЛ! Много се хилиш нещо? Ти срам и свян познаваш ли? Или БОКО-картофа от Банкя ви е оперирал всичките негови по*логи от чувства и срам? Вие направо надминахте Боговете от цялата човешка история,даже забравихте за истинския БОГ! Скоро ще разберете! Има БОГ! И той не е във вас-даже не е с вас и далаверите и кощунството над нормалните хора! Бог ще ви върне на земята! Даже в затворите има място за вас! Всичко което откраднахте е ПРОКЪЛНАТО! Няма да има щастие за поколението ви!

138

Тъщата

преди 10 години

Цецо Шестте Апартамента по прякор Шлифера, по- известен като Шестака, е чист като утринна роса, не се и съмнявайте. Той никога не лъже.

137

psn

преди 10 години

До електорат матряловСпоред мен излиза, е директорът на ГДБОП Велико Търново прикрива лица, крадящи катерушки. Аз си ги представям като банда роми, издържащи се от скрап. И нз как успяват да подкупят Орлин Тодоров. С нетърпение очаквам обосновката на прокуратурата.

136

Плащачи

преди 10 години

Сега ГРОБА има още пари-плаща яко! Като ги махнем от погледите си и им спрем паричките,ще ги видим тогава на колене! Писна ми от КРАДЦИ! Искам ги наредени на АСПАРУХОВИЯ без въжета! Проклети крадци-ТОЛКОВА БЕДНА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОМНЯ ОТ 1912 година!

135

обвинен за това, че е отказал да разпореди подслушване спрямо бившия директор на звеното на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров.Адвокатът му Менко Менков коментира пред журналисти, че специалните разузнавателни средства е трябвало да бъдат приложени "спрямо хора, които са откраднали една пързалка и една катерушка" от село Първомайци. ---------- Тоест излиза че шефа на ГД БОП за В.Търново е крал катерушки :)

134

73737

преди 10 години

И двамата бивши милиционери /бивши НЯМА!/ от снимката трябва да са в ареста!Както твърдеше по-грозния от двамата смрадливци , там е най-сигурно!*** !

133

Дани

преди 10 години

Цирка продължава, сега Цецо е виновен, защото не е дал СРС-та за кражба на катерушки. Цацаров е продажник....

132

Радо

преди 10 години

По глупави обвинения не бях чел,ясно се вижда че някой в прокуратурата изпълнява поръчка срещу ГЕРБ,щом са го обвинили за такива глупости значи нямат нищо друго за него!!!