103

Някой си

преди 10 години

Уважаеми дами и господа,много от вас бъркат субективното възприемане на истината и усещането за правда с реално действащите закони. Заслепени от една омраза, вие онеправдавате действията не един субект,който излиза и на национална конференция на парламентарнопредставена партия и разиграва такъв театър. Именно вие искате да има двоен стандарт. Поздравявам прокуратурата за внесеното обвинение и с нетърпение чакам Темида да се изкаже, винаги така сляпа, без да се вслушва в страхливото ви шептене

102

художника

преди 10 години

Мафията ДПС много добре знае, че народа ще се вдигне ако се потвърди такава присъда и сигурно ще го свитнат още в предварителния арест, ей така за назидание. Ако се оправдаят опасенията ми, не им завиждам. Ще стане касапница!!!

101

Темерут

преди 10 години

Брей, как им се иска да го набутат до живот... При липса на реално извършено престъпление... Излиза, че и само за намерението да се разправиш с някого, можеш да лежиш до живот, а? А, за убийство дават само 20 години... Къде има друга такава държава с подобни закони? Никъде!

100

Анонимен

преди 10 години

Дано младите хора се организират в социалните мрежи в негово защита. Значи някой се осмили да каже че царят е гол и ние трябва да го затрием. Не убивайте вестоносеце! Знаете ли колко хора още искат да го убият, ама не на уж. И не само ***, а и много други.

99

Анонимен

преди 10 години

А кога ще повдигнат обвинение на башибозука, който преби пред камерите момчето. Това законно ли беше? Това е партия за побой и саморазправа.

98

AAA

преди 10 години

Орден Стара Планина трябва да му дадът. Жалко за момчето, поне да беше гръмнал та да имаше за какво да лежи.

97

Мамантос

преди 10 години

*** юридически! Да организираме протести пред коррумпираните и клиентелистки прокуратура и съд, и то по-скоро!

96

Х

преди 10 години

ЦАЦАРОВ СИМПАТИЗАНТ НА ДПС.ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ ПРИЯТЕЛИ,МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА Е ДРУГО ОБВИНЕНИЕТО.

95

дедо Ташунко

преди 10 години

Трактора, номер 86 е казал, каквото трябва. Ако осъдят момчето до живот, цяла България ще се вдигне в негова защита!

94

Анонимен

преди 10 години

Сега се разбра , че и Прокуратурата е поддръжник на една антиконституционна и етническа партия, която всячески се стреми да разделя българското общество.Цялата държавна машина е безнадеждно корумпирана и прогнила.Жалко за хубавата страна.

93

ФАС

преди 10 години

А кога ще съдят тези които го ритаха или за тях няма закони?

92

държавата намафията

преди 10 години

Май скоро ще има протести и пред съда !!!! Не може човек опълчил се на един от най-големите мафиоти и престъпници в държавата, като ***, да бъде съден до живот. Има нещо много гнило в нашата държава !!!!!Свобода за Енимехмедов !!!! *** в затвора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

91

vivian

преди 10 години

Доживотна да е, ако беше утрепал Сокола, много жалко, че не успя, язък! Сега ще му съсипят живота за едно НИЩО.

90

Баба Гица ДО 93

преди 10 години

Това което исках да кажа е.че за убийство -независимо къде дават по-малко . И че ставали инциденти по пътищата-визирам тези с превишената скорост,отнето предимство и алкохол .И пак дават по-малко !

89

крю

преди 10 години

Момчето таман стана известно и ще го съдят до живот.........жалко за 5 минути слава да търкаш наровете с години.........

88

11

преди 10 години

Няма никакви юридически аргументи за такава присъда, защото Енимехмедов първо не го е убил, а да не говорим че трябва да бъде оневинен защото е действал с негодно средство на престъплението, което не може да убие никого..Ама сега ще лъсне нашият съд колко е долнопробен и как прилага двоен стандарт в правораздаването.

87

интернет лумпен

преди 10 години

Долу ДПС, да живее България!

86

анонимен

преди 10 години

до Баба Гица:По пътищата стават постоянно инциденти. Никой не е застрахован. Всеки може да се разсея и да стане белята....Нека не бъркаме умишлено убийство и такова по невнимание.

85

www

преди 10 години

СКАПАНО ПРАВОСЪДИЕ..

84

анонимен

преди 10 години

За оная *** Владимир, който уби бившата си приятелка го очакват 10-15 г. затвор(най-много). Значи...за убийство на българско момиче 10 годинки, за насочване на газов пистолет към партиен лидер небългарин до живот.....Не е честно!!!