51

mimcho1727

преди 10 години

ще се разцепите!!!!!!!!!!!

50

Centrala GROB

преди 10 години

Ne se cepim,Volen ni scepi gazovete

49

Истината

преди 10 години

Истината е, че в България има повече от 70 хиляди хора, които не са наред.

48

anonimen

преди 10 години

ПРЕДАТЕЛИ НЯМАТ РАБОТА В ПАРТИЯ ГЕРБ.

47

Мистър Х

преди 10 години

О, мой боже, правий боже!Не ти, що си в небесата,а ти, що си в мене, боже -мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланяткалугери и поповеи комуто свещи палятправославните скотове; не ти, който си направилот кал мъжът и жената,а човекът си оставилроб да бъде на земята; не ти, който си помазалцаре, папи, патриарси,а в неволя си зарязалмойте братя сиромаси; не ти, който учиш робътда търпи и да се молии храниш го дор до гробътсамо със надежди голи; не ти, боже на лъжците,на безчестните тир

46

Анонимен

преди 10 години

Дайте да видим кои напускат! Иван Иванов /Петров/ е бившият полицейски шеф на Хасково под чието крило контрабандата процъфтяваше, а за обвързаностите му с мафиотски структури знаят всички хасковлии. Недялко Недялков е най-богатият депутат- 29 имота и незнайно колко скрит кеш в зелено. На старозагорци са известни далаверите му още от времето когато беше шеф на Мототехника в града, която пък в последствие успя да купи. Много интересно е с какви пари? Напускат мискините усетили че вече няма лапачка

45

Анонимен

преди 10 години

НАПУСКАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УМНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЩЕ ВИДИМ КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ В КРАЙНА СМЕТКА

44

хаааа

преди 10 години

В Русе всички знаят коло струва думата на *** Пламен Нунев.

43

тони

преди 10 години

хора осазнаите се герб не мисли добро за нас. погледнете ги - коцев от враца онзи от монтанас птицекланицата федосиева. това са малка част от това крадливо племе наречено герб. и аз отначало гласувах за тях.

42

Кибик

преди 10 години

Този ли *** е приятелче на Тежката артилерия от Дулово, която съсипа здравеопазването и през вечер се лензи по телевизията?

41

муцо

преди 10 години

gerberite nay naglite politici dano da e parviya v zatvora cvetanov a sled nego boyko borisov da gi vkarat v zatvora

40

баба ВАНГЯ

преди 10 години

У ГЕРБ ке останат само ония, дето Цвъцо ги сересуваше и има со що да ги държи и за напред у кошарата на Бойко. НА ЛИЦЕТО ИМ ГО ПИШЕ ОТИ Е ТАКА, КАКО Я КАЗУВАМ !!! Тоя от снимката му личи да е от ония каде ги турат микрофоните, инак затоа е толко весел !

39

реалист

преди 10 години

Имам чувството че този противняк е събирателен образ на всички гербери:ГРОЗЕН , НАГЪЛ, МИЛИЦИОНЕР и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО--КОМУНИСТ!С тази противна озъбена мутра трябва да получи минимум 10години!*** !

38

bggrajdanin

преди 10 години

олеееееее пацко ми ти кога стана герберАСТ бе.ми нали до вчера беше ***,шеф на полицията в бяла.лелеееееее и ти си се издигнал.ми така е то по времето на цецко всички послушни шефове на мвр-та се издигнаха.ами ко ша праим с далаверите дето ги въртеше докато беше шеф на рпу-то?или както казва един *** (представящ се за мюсюлманин) на въпрос .Абе Меко къф си мюсюлманин като поркаш ден и нощ,крадеш,ядеш свинско,ходиш по ***? а оня казваше.КАТ СА СКЪПЯ(изкъпя) СИЧКО ЗЛИЗА (излиза).

37

Анонимен

преди 10 години

Само 70000 ли успяхте да купите, те *** в България по дани от Европа са над 900000 , малко ли пари откраднахте от магистралите, детските градини... всяка лентичка на тиквун му носеше минимум 10 000 000

36

цвъко бандито

преди 10 години

Не се цепим, 70 хиляди сме! Затворника сте забравили да кажете,пожарникар *** и физкултурник цигарен трафикант.Е такъв ужас и при ВИС,СИК и тн.не сме имали

35

Силистра

преди 10 години

До АнонименДа не говорим колко *** кмет имат силистренци! Един доктор,който е фалирал две болници-сиреч-дето казва картофената глава.....какво разбира от ръководене и финанси един некадърен доктор. Т.е. търкулнала се е тиквата и намерила за кмет още по-празна тиква,без семе и направила тази празна тиква кмет на Силистра.Такава катастрофа,Силистра не помни от 1900-та си история! Срам и позор!

34

pppppp75

преди 10 години

***.Ядохте дървото във Варна. Навсякъде ще е така.

33

pppppp75

преди 10 години

Кумунета. Като ви гледам на пилоните на НДК колко сте. Не е добре работата.

32

Картофен БОС

преди 10 години

Много сте брат! И никак не сте ни необходими! Българите вече не вярват на мафиотската структура,така наречената ГРОБ! Много ни излъга вашият БОС,с картофи разбрахме,че не става! Ама пусто-нямаме достъп до далаверите от митниците,или парите от акцизите или от здравната каса! Най-много въшки за износ да отглеждаме,или Гроб-добитъци да изнасяме! От Добитъка ще спечелим-България и българите ще си отдъхнат!