10

Анонимен

преди 10 години

А кога ще приберат Болен Сидеров, тоя човек е опасен. Какво чакат, да направи по-голяма поразия ли? Цацаров не вижда и не чува ли за какво става въпрос.

9

Анонимен

преди 10 години

Цацаров пипа дипломатично, но твърдо. Потвърди съдържанието на СРС-та. Дано от ВСС са го разбрали и си свършат ралботата докрай, независимо кой е сгафил....

8

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен2: Сбъркал си статията, ама тези от ГЕРБ следят за такива "пропуски" . Внимавай, ще те глобят или просто няма да ти платят хонорара..... :-)

7

ЦСКА

преди 10 години

До ИНТЕРНЕТ_ЛУМПЕН_: Сам се определяш като такъв, няма да ти противореча. Демокрацията е търпимост към чуждото мнение, но явно си много далеч от това понятие... Колко ти платиха гербавите, та да им свършиш мръсната работа??? корлкото и да е - не е достатъчно за да продадеш за пари честта на ЦСКА!

6

ИНТЕРНЕТ_ЛУМПЕН_

преди 10 години

ВСИЧКИ АРМЕЙЦИ И ФЕНОВЕ НА НАЙ ВЕЛИКИЯ И ТИТУЛУВАН БЪЛГАРСКИ КЛУБ - ЦСКА!!!!!ДНЕС , В 19,48 часа на булевард "БЪЛГАРИЯ" 111 , СГРАДА А !!! ДА ИЗМЕТЕМ *** ЗА ЕДИН ДЕН !!!!! НОЖА НАИСТИНА ВЕЧЕ ОПРЯ ДО КОКАЛА.... ИЛИ ПЕРНИШКИТЕ ПИЯНДУРИ СЕ ИЗНАСЯТ ДО 24 ЧАСА ИЛИ НИЕ ГИ ИЗНАСЯМЕ ЗАЕДНО С МУТРИТЕ И ДЖИПОВЕТЕ ИМ ЗА ПЕРНИШКО!!! ЗА ЦСКА.......... ДО ГРОБ!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 10 години

В съдебната система няма назначен на ръководна длъжност, че и на редова в големите градове без връзки. Така е било и така ще бъде. Честните, упорити и безименни магистрати ще се реят в периферията, а такива толупи като тоя ще богатеят. Най-страшното е че тези "магистрати" раздават правосъдие или по точто търгуват с влияние в свой личен интерес и този на покровителите си. Затова всеки политик иска съдебната система за себе си. Те създадоха Ситнилски, но най-страшното е че създадоха Цацаров!

4

Сляпата

преди 10 години

Е, ще ги потупат приятелски по рамото, че не е хубаво да се прави така.Ще ги посъветват да си купят заглушители на подслушвателни устройства.И ще си я карат пак по старо му.По голяма мафия са във ВСС, отколкото в парламента....

3

Сотир

преди 10 години

и да не му се карате много, ей, хайвани такива :) Накарайте го да каже, че повече няма да прави така

2

Анонимен

преди 10 години

Психопата Сидеров кога ще го привикат.Време е да се заемат и с него,докато не е станало късно.

1

Анонимен

преди 10 години

Защо не реагира светкавично Цацароната,за ситлийски а за Цветанов се нас.а от бързане.Колко дена вече стана като разкриха Ситлийски за мафиот в всс.цАЦАРОН ДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА СЪС ТВОИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ КВОТО ЛАПНА ЛАПНА.ЩЕТЕ СЪДИ Е СЪД ЗА ПРЕВРАТА НА БОЙКО.ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМАМА.