347

Мистър Х

преди 10 години

Следващото правителство -герб - НФСБ, ако не гласувате масово. Службен премиер - огнян донев или някой друг от кръга "капитал" давайне, давайте сами ще си натресете отново Бойко. той манипулира протестите.

346

Мистър Х

преди 10 години

избориет във варна бяха тест за един националин избори 25 проценат гласували на първи тур, 26 на втори съменния за манипхулации 26 процента избраах Фандъкова също със смънения нечестен вот. Това е реалната ситуация днес. При нисак гласоподаваемост печели Герб чрез фалшивикации. утре в старната ще бъдат Герб и БСП с близки проценти (Герб с 1-2 отгоре) ДПс, с още по-високи проценти, НФСб и Сините....вие какво си мислите?

345

ььь

преди 10 години

това ли са симпатичните протестиращи, от които лъха омраза и нарушават обществения ред?ами това са си живи ектремисти. не разбирам защо полицията е толкова безпомощна и не се вземе в ръце?!

344

Анонимен

преди 10 години

БСП-арите са като ***-нямат изтребване(същото важи и за глупаците)

343

Nicolas_1

преди 10 години

До iliya47Да, видяхме кои си избрал да ни управляват: Пеевски, КТБ, оня с хазарта и разни други "кръгове". Избрал си да ни управляват техните маши: Доган, Волен, "нестандартният" Станишев и наемникът Орешарски ...

342

iliya47

преди 10 години

и на мен и моето семейство и приятели не ни е приятноТАЗИ *** ДА ПРОТЕСТИРА СЕГА и да ме представлява,защо азна 12 май избрах хората които ме управляват.вие платените пачаври нямате право да подменяте нашия вот.ва-шият БОКО ТИКВАТА да влиза в парламента и да бъде конструктивна опозиция.

341

Nicolas_1

преди 10 години

До ГеоргиЯ, *** да се прегледаш! След това си гледай мутренската телевизия и чакай Пеевски и другите олигарси да ти "оправят" живота. С такива като теб турското робство щеше да трае не 500, а 1000 години.

340

Анонимен

преди 10 години

Много е важно, че "супер" актьора от Под прикритие е на псевдо протеста с дебелата си жена.

339

vigor.elementrue

преди 10 години

Не се ли усещат протестиращите,че протестът им е несъстоятелен? Февруари месец излизаха ежедневно 500-600 хиляди в цялата страна,а сега са 10-на хил,които единствено спъват бизнеса и нормалния ритъм на столицата! Няма как да падне правителството докато организираната рекетьорска група Мутро-Милиционери ,която постави бизнеса и държавата на колене,накара хората да емигрират и да се самозапалват не се разпадне,за да има за кой да гласуваме. Ъпсурдно е протеста да върне Герб на власт при оставка!

338

месо

преди 10 години

правителството ке падне.ама когато и другите градове въстанат.ще въстанат ама като падне правителството

337

коко

преди 10 години

И като престанат да им плащат да подскачат и крякат по площадите какво ще ядат...

336

?

преди 10 години

Сега какво ще изгорим, дървото снимките или?

335

Анонимен

преди 10 години

Снимка 3!!!

334

Hiffaforalkus

преди 10 години

До Симеон>> НЕЗАЧИТАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СЕ НАРИЧА АНАРХИЯ!!!Ако трябва да сме точни, малко хора избраха това правителство.Пич, това е проблем на бастуните, които не гласуваха. 'Що ли имам чувството, че точно те протестират, като най-малко имат право на глас. БСП - НЕ, но и ГЕРБ - никога повече. Сикана и на двете!

333

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 486Снощи бях в заведение, след 23:00 се извадиха пепелници...

332

gost

преди 10 години

искам да попитам какво стана сас закона за лудите или 6те ги оставим да си правят квото 6тат неели краино време и тия дето ги прикриват да си понесат отговорноста 6том в системата има толкова пропуски просто за какво говори не сме длажни ние обикновенните хора да тарпим некои си де морала му е заврян в ***

331

наблюдател отвън

преди 10 години

народа се събуди, полтиците се страхуват. не заспивайте преди да отвоювате свободата си.

330

graywatch

преди 10 години

До Писнаха миМожеш да отидеш до централата на атака и да опикаеш операта в знак на протест. Точно като другите платени мутрички на атака

329

Писнаха ми

преди 10 години

Писнаха ми уличните джебчии, обирачите на апартаменти, крадците на коли, магистралните ***, мошениците от банките, мутрите в джиповете, тъпата физиономия на плевела. А на всичко отгоре трябва да търпя и протестиращите, които блокират кръстовища!

328

емигрант

преди 10 години

от Белгия подкрепяме протестите. Българите извън България сме с вас. С политиците извършили прехода неможе да се създаде нова модерна държава, те знаят само да лъжат и крадат. България на народа, олигарсите в затвора.