15

мигел

преди 10 години

докога ще я дъвчем тази тема за ченгета, ДС-та и други? докато не изчезнат по естествен начин всички бивши агенти, просто винаги и всеки ще отваря тази тема когато му скимне. а иначе е супер, че и президента и министъра говорят, че повече няма дасе назначават такива хора, това е добър принцип. трябва да се дава шанс за развитие на млади дипломати, стига с тези стари муцуни!

14

DeDe

преди 10 години

Изключително неприятна физиономия .

13

баи пинто

преди 10 години

И БЕЗ вигенин ОЩЕ ПО-ДОБРЕ !!!!

12

Istinata

преди 10 години

Истината боли:youtube/user/okotonaburiata?feature=watch

11

бупси

преди 10 години

До Танготоест ти симпатизира на младия министър щото след много инат най-после се нави да няма агенти и слуги на ДС сред назначените от него дипломати. ти изобщо схващаш ли ненормалноста на позицията си? толкова очевидно е, че си някакъв кутевец, че няма накъде.

10

честен

преди 10 години

Народа го е казал - късно е либе за китка!!! Като ви свалим от теб ще остане само лошия дъх на ДС!

9

Гонзо

преди 10 години

Значи откровени гейове може, а такива от ДС не може?Вигенин, Вигенин, докога ще се делим.Всички по една уста и по един *** носим.На някои са по-големи, на други по-работливи,ама лошо няма,кой как я нареди.

8

Танго

преди 10 години

До електорат матряловСмятам, че старите кучета трябва да слизат от кораба. Аман от Калфин, Райков ми беше симпатичен, ама не си спомням да е запомнем с нещо толкова важно в дейността си. Е, освен, че сам се предложи за посланик. :) Нужни са промени, матрялов, и те стават от младите.

7

Антон

преди 10 години

На България е необходима професионално и ефективно МВнР, което да защитава интересите на нашата страна. Смятам, че новия министър ще внесе необходимата мотивация в дипломатите, за да отстояват българския интерес.

6

Танго

преди 10 години

Правилна позиция. Стига едно и също да се върти в медиите. Да се затвори темата е много важно. Хубаво е, че имаме млад политик за дипломат 1, който има силата да надмогне много от миналото. Досега видях принципност в думите и му пожелавам успех.

5

Най-големият скандал

преди 10 години

Най-големият скандал е, че ку*тизанът на агент Буда е президент!

4

vesko02

преди 10 години

Най добре не пипай нищо.

3

най моралния

преди 10 години

Говори се за информация от службите, в която са замесени доста известни хора, като Сергей Станишев и Кристиан Вигенин, Лютви Местан, Йордан Цонев, известен като Данчо Ментата, за когото се говори, че е бил ВИП жиголо, и други. Тези обаче си плащали порядъчно на ченгетата, за да пазят тази информация и да не излагат тъмните им тайни.Най-шокиращи сведения обаче се пазели за две дами от политиката Мая Манолова и евродепутатката Антония Първанова, за която се говори, че си плаща на двама любовници един в Брюксел и друг в България.

2

Big Bad Wolf

преди 10 години

От кой гейски бардак го изкопаха тоя ***?

1

още един

преди 10 години

Още един зависим заради сексуалната си ориентация. Докога все зависими ще ни слагат да управляват!