231

К9

преди 10 години

Оставете хората да протестират, платени драскачи на кликата! Протестират хората, които плащат данъци, сметки, имат деца, искат бъдеще. Кои сте вие? Вие сте мързеливите, цял живот на помощи за безработни, с фалшиви ТЕЛК решения, които искате вашите БСП политици да крадат още повече от нормалните хора, за да може да лежите у вас на социални, да гледате турски сериали и да слушате чалга. Да на протеста! Пишете минуси на воля - доказват колко много социални *** има в БГ и в този форум...

230

graywatch

преди 10 години

До lewskarОставка и избори. Това правителство вече няма никакъв креди на доверие да сътвори каквото и да е !

229

lewskar

преди 10 години

Не се учудвам колко *** хора има,но по-добре да си *** отколкото да си достатъчно интелигентен и да не разбрал точно какво става.Напълно подкрепям Протестиращите ,но хора формулирайте исканията си точно:-ОСТАВКА или -Нов Изборен Закон,нов бюджет или избори за ВНС,или всичко.Не съм нито за тия нито за предишните ,ВСИЧКИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ,само се сменят кой да цоцка на чучура.А знаете ли кой им дава власта на изборите,кои са най-активните избирателиНАЙБЕДНИТЕ ,малограмотните и пенсионерите.

228

Popai

преди 10 години

За тези, които не само не протестират когато им го начукват, но и за оправдание пред гузната си съвест пишат против хората, които се опитват да отстояват и техните права. Малко са ви били 500 години еб-не, ако всички са били като вас , още щяхте да сте с фесове жалки дупедавци и мижитурки. Заради такива като вас по-свестните хора напускат България.

227

дани

преди 10 години

банда *** с основно образование стоят и пречат правителството да работи позволяват да бъдат манипулирани за щяло и нещяло и това било ителигенцията що не се разкарвате палите за раздаване свършиха дим да ви няма *** и тръгнали да говорят за олигархия а вашето какаво е *** миризливи

226

melinda.faella

преди 10 години

До Мила Многознайкованяма никаква идея хората са бедни дезориентирани а в хаоса всичко се губи! така че и това сега ще е кауза пертута!

225

melinda.faella

преди 10 години

До Мила Многознайкованяма никаква идея хората са бедни дезориентирани а в хаоса всичко се губи! така че и това сега ще е кауза пертута!

224

melinda.faella

преди 10 години

май сте точно на разходка с тия кафета и хора вземете да се гръмнете!това не са протести а разходки......... парламента си работи вие едва крякате! ако ще са протести трябва яка гонитба както искате го разбирайте , докато сте толерантни само ще си загубите времето!

223

....

преди 10 години

И илко и петър, и тончо, и кънчо да се напишеш на всички ни е ясно, че си все същия неграмотен платен драскач

222

тази сутрин

преди 10 години

много палави,червени пръстчета щъкат по клавишчетата.Дядо Торбалан(*** с пищова и палката)сигурно е развързал торбата -по 15 лв ...пицата довечера на среща под масата.

221

Мила Многознайкова

преди 10 години

Не съм против протестите, но не ги и подкрепям напълно, защото не виждам да имат ясна цел. Всички викат "Оставка", искат промяна на Конституцията... каква промяна? Какво и има сега? Не съм я чела, едва ли повечето от протестиращите са. Оставка? Оставката е лесна, ще я дадат рано или късно. А после? Избори? "Демократични"? Кой ще дойде на власт след това и какво ще стане с България?! Ако имаше ясна идея, зад която да застанем като едно, щях да съм на първа линия в София.

220

Николай

преди 10 години

Тези от МВР са забравили да сложат една нула :) който е бил там е видял колко човека е имало

219

:)

преди 10 години

21-ви ден "ЛЪЖЕПРОТЕСТИ"...

218

Михаил

преди 10 години

Добре е, че ще ги изпратите, а кого ще посрещнете?

217

Анонимен

преди 10 години

До Герберокомунягите NIE SHTE SME NA PROTEST DOKATO NE IZGONIM TAZI *** , KOITO VI PLASHTAT STOTINKI ZA DA PISHETE GLUPOSTI PO FORUMITE.

216

уф

преди 10 години

В столицата и големите градове е мафията и мутрите. Там са кражбите там са далаверите. Страх ги е че това правителство ще врътне кранчето и ще им търси сметка.Дават не само пари за да го сварят. Провинцията от малките градове и от селата защо не протестират. Защото са вън от голямата игра наречена мафия.В мътни води най лесно се лови риба.

215

Българи юнаци

преди 10 години

Браво Българи, България Вас гледа.Червените платени дръскачи пак са излезли :) Фесчета, Пеевски ли Ви плаща?

214

И КОЙ ?????

преди 10 години

И КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ КАТО ИМА ИЗБОРИ ВАШИЯ ИВАН КОСТОВ ДЕТО СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И 80%БЪЛГАРИ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА ПОЛОВИНАТА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ЗАЩОТО НЯМАТ 18 ГОД А ОТ ДРУГИТЕ НЯМА ДА СЪБЕРАТ И 1%

213

.

преди 10 години

Оставете го "миличкия" Олигархски, нека да ви дооправи още поне годинка.В това време, след 01.01.2014г. и без това ше емигрират още 1милион млади хора, тогава Олигархски, вече спокойно ще ви оправя: ред баби,ред дърти комунисти, ред сидеровчета, ред баби и т.н. Няма да има кой да протестира, а няма вече да има и защо.Лежете си спокойно в небитието. Амин!

212

Голям срам !

преди 10 години

Срам за журналистите ! Този път журналята се изложиха. Протестите излязоха ялови,въпреки подкрепата от Латинка Петрова. Жалко. Аз си мислех, че Ани Цолова и Риза Цветанкова ще го забелят. Те не успяха. Време е вътрешният министър да започне да чупи вратовете на лигльовците, които *** София. Софиянци да помагат на полицията. Таксиметровите шофьори -също. Не чакайте нищо ново. Мачкайте простаците по улиците. Време е вече ! Орешарски да не спира с уволненията, да кара до дъно !