13

Анонимен

преди 10 години

Крайно време беше да слязат на земята.

12

Анонимен

преди 10 години

Ауууууу сакън, сакън някой да не разбере, че в Стара Загора пак оплескахме пейзажа. Че нали сме селски комплексари, другите трявва да чуват само добро за нас.

11

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПроблема на хората от различните градове в България е, че чуват различния говор и веднага решават, че е грешен, а истината, е че правилата в устната реч се различават от тези в писмената. Когато хората "мекат" или "и-кат" "ъ-кът", това не значи грешно, а различно. Хората от София и региона казват "пиеме", "пушиме", "ходиме" това са грешки, няма такива думи, Ние ПУШИМ, ходим, играем. В Бургас като казват "пили" не значи, че не пишат "пиле" ;), а у шопско съм убеден, че пишат грешно.

10

Анонимен

преди 10 години

Инфото е от 10-тина дни и проблемите са оправени! Страшна новина!!!

9

мама

преди 10 години

"Компютър работи, хората работят, нормално е. " -*** ти каква си ***?извънземна ли?кое е нормално?нали се сещаш ,че като те фрасна и това е нормално,но е грешка!

8

очите ми горят

преди 10 години

Само в България може да се случи така, че да се издадат на 240 души невалидни документи, съдържащи погрешна информация, които да възпрепятстват бъдещето на учениците, а директорката да се прави на пръднала в рейса и да тръби, че всичко било наред! Оставка на директорката (100% съм сигурен, че и тя не помни от колко дълго е окупирала директорския стол) и дисциплинарно уволнение на виновниците. Това, че е грешка не означава, че трябва да бягат от отговорност. А и има достатъчно безработни учители.

7

НеВидим

преди 10 години

Народа тръгна да се изнася...

6

Анонимен

преди 10 години

В Стара Загора говорят много по-правилно български език от вас, "столичани"!

5

Анонимен

преди 10 години

Дали и чуждите езици така ги мякат като българския, който едва ли са научили в училище?!

4

OllO

преди 10 години

A сега да познае госпожата директорка, тези деца като излязат и се изучат някъде в чужбина, дали ще се върнат в България. Едно "съжалявам!" не успя да измърмори- за излишния стрес, с който ги товарят още в началото на узряването им. Аман от нагли !

3

Ел

преди 10 години

В същото това "елитно" училище ученик преби съученик за любовна връзка.За да не намалее делегирания бюджет на училището,ученикът-побойникдаже не е преместен в друго училище,а жертвата е на операция в хирургическото отделение в болницата!

2

Анонимен

преди 10 години

Типично селска реакция на директорката. Мякаща ***.

1

+-+-+-+-

преди 10 години

Ний какво до правим в случая?