26

висок

преди 10 години

Поредната далавера на БСПДПС. "изключения за обекти с местно значение" - в този цитат влизат всякакви промени в ПУП-а по искане на бизнесмени с парички!!! А иначе пак ще излъжат наивниците, че уж се грижат за черноморието!

25

Анонимен

преди 10 години

Купените на безценица земи до брега от Моника Станишева ще влизат ли в парка?

24

ебати безмисленото

преди 10 години

Какви държавни имоти по Черноморието? Останаха ли? Не е проблемът в собствеността на земята, а в отношението към нея. Най вече малоумното желание да се застрои всичко и то с легова база. Предложеният от правителството за министър - Тихолов го умее много добре. По - надолу в статията става по-интересно, но този национален парк Ченоморие, ако се разположи само върху държавна собственост - пак нищо и прах в очите.

23

Гражданин

преди 10 години

До Гражданин...бях написал репyтkaция, те го поправили на рептация.....

22

Анонимен

преди 10 години

Забраната за бутане мина веднага, а за Парка им трябва минимум година.

21

Гражданин

преди 10 години

Малко късничко гачели, либе за китка. Дали пък не е пак някаква делавера? Т.е. ний си взехме нашето, за останалите - йок! добре, ако наистина се изпълни добре. Трябваше ли да се о...кате като ....., да излезнат хората по улиците, за да почнете да имитирате че вършите работа? С вашата БСП_ДПС_АТК рептация - това ми се струва само прах в очите на хората. Никакво доверие, Вие трябва да го спечелите. ха, сетих се - първом минете през катарзиса, после може да сте други макар едни и същи, хихихи

20

Анонимен

преди 10 години

Е, след прекрасните заменки от 2008-2009г., в която другарите спечелиха няколко милиарда от заменки се правят на ни лук яли, ни лук мирисали, и сега искат да се превърнат в защитници на България! Долнопробен ПР наБКП!

19

1

преди 10 години

Какъв ГЕРБ бе ***? Ами правителството на станишев от 2005 до 2009 раздаде чрез заменки всички държавни земи на червената мафия. Сега са останали само частни земи, с този закон целят уж да одържавят тези частни земи, а после ще ги заграбят и ще си ги разделят с доган.

18

БГ1

преди 10 години

МНОГО ЗАКЪСНЯЛ ЗАКОН, НО ПО-ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА! ЧЕРНОМОРИЕТО БЕ РАЗГРАБЕНО ОТ МУТРИ И ПОЛИТИЦИ, РАЗБИРА СЕ СЪВСЕМ "ЗАКОННО"!

17

До

преди 10 години

А тея ГЕРБ какво направиха нищо марш от политиката долни крадци

16

До

преди 10 години

*** сега те го държат нп по хубаво е да си го вземе държавата от колкото даим плащаш на тях

15

AlekoKonstantinov

преди 10 години

Цялото Черноморие е на ***. Значи сега БСП ще узаконят прането на пари на тия ***, нищо ново

14

Валентин

преди 10 години

По-добре късно отколкото никога.

13

Анонимен

преди 10 години

След дъжд - качулка - те самите окрадоха орталъка и като не остана нищо - за парлама - АЛА - БАЛА

12

СМЯХ

преди 10 години

ОХООО, АМА ТО И ДЪРЖАВНИ ЗЕМИ ИМАЛО ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ОЩЕ !!!!!АМИ НАЛИ ВИЕ ПРОДАДОХТЕ И ОКРАДОХТЕ ВСИЧКО БЕ , ***!!!

11

Маг Мара`

преди 10 години

Малко малко късничко се усетиха нашите управници сини, червени жълти и пембени. Национален, природен или къв то там щете, трябва да е с ограда, забрана за строеж, забрана за сеч, навлизане на коли и всякакви ППС, да се плаща и всичко от тоз сорт... но докато го направите положението окъсняяяяяяяя......... ЧЕСТИТО! Корумбашев. Между другото, някой от тази Комисия да еколог, биолог или нещо от този сорт...!

10

Боклуци

преди 10 години

Тия верно са по-нагли и от бойко, а другаря курумбашев е недоносен *** търсещ изява и ласки от извратените си господари.

9

Анонимен

преди 10 години

Другарите се движат в правилна посока, дори и аз съм забелязал, че най-бързия начин за разрушаването на нещо е да го дадеш в ръцете на държавните чиновници.

8

Анонимен

преди 10 години

на депутатите им замириса на море и отпускаимам процедурно предложение:лятото ще се занимаваме с черноморието, а зимата със зимните курорти

7

един антикомунист

преди 10 години

На туй му се вика КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЬОНТЕПЕГЬОЗЛЪК !