57

Меги

преди 10 години

Не познавам Жаблянов, но познавам Атанасова и не искам да ми се налага мнение и позиция на личност, която много малко или изобщо не е била ангажирана с обществените проблеми и отговорности спрямо хората имащи реални нужди от подкрепа и грижи.

56

skitnik32

преди 10 години

До Analizatorasled kato si analizator /pone taka si se pisal/ kak ne moje6 da analizira6 za6to naroda othwarli Bolen Sideroglu??????

55

Меги

преди 10 години

Уважавам младите хора със самочувствие на можещи и знаещи, но когато самочувствието изпревари годините става трагикомично .

54

Георги Каменов

преди 10 години

гледам коментарите и се чудя... сума ти хора подкрепят правителството. явно в б-я всичко си е супер за някои. не разбирам дали народа е *** или сме минималисти. дай му "огромна" заплата 1000 лв, ракия на масата и сериалче и сме доволни.аз протестирам против всички правителства. и на ГЕРБ, и на орешарски и на всички, които опропастиха най-хубавите години от живота ми. за сведение на бълващите помия...гласувах за платформата на АТАКА. сега имам право да протестирам защото ме излъгаха жестоко

53

Анонимен

преди 10 години

Съгласен а РАД:По-добре елементарен тип и правителство с ясна политическа сила зад него и подкрепа от най-голямата европейска парламентарна група отколкото т.н. "експертно" правителство от марионетки, роднини, СИК-аджии, медийни магнати, кумци на еди кой си и т.н., които да крадат "неелементарно", да ни се изплюват в лицето всеки ден с поредния безочлив скандал и нагло да обясняват,че няма да подадат оставка,защото имали законен мандат и не било "отговорно". ОСТАВКА и избори септември !

52

гост

преди 10 години

друго е по интересно, че такъв грозофил освен мъж има и любовник

51

???

преди 10 години

ОТКЪДЕ ТАЯ КОКОШКА НАМЕРИ ПАРИ ДА СИ КУПИ БОЛНИЦА?

50

РАД

преди 10 години

До ТОНИАми и аз не съм за Бойко, но се замислям кое е по-зле-елементарен тип и правителство с ясна политическа сила зад него и подкрепа от най-голямата европейска парламентарна група или "експертно" правителство от марионетки, роднини, СИК-аджии, медийни магнати, кумци на еди кой си и т.н., които да крадат "неелементарно", да ни се изплюват в лицето всеки ден с поредния безочлив скандал и нагло да обясняват,че няма да подадат оставка,защото имали законен мандат и не било "отговорно"

49

РАД

преди 10 години

До Анонимен-32Момент, момент.Като говориш,че протестират 0.14 % от хората в страната и казваш,че "за" правителството са гласували 100 пъти повече, дай да си припомним изборните резултати. Виж каква беше избирателната активност, виж кой спечели изборите, виж какъв процент от гласувалите са останали непредставени в парламента, па тогава ми говори за "представителност"!

48

ohaa

преди 10 години

Десислава си е симпатяга,не е дърта *** като Мая Манолова,на която отзад повече неща са и влизали,от колкото са излизали...

47

plamen

преди 10 години

Провали се Тиквешкото въстание,много жалко.

46

Анонимен

преди 10 години

Деси *** ако беше чело Конституцията, учейки задочно "право" в Русенския Машино -Тракторен, щеше да знае, че на нея мястото и като народен представител е в Парламента, а не в сутрешните блокове.

45

медицинска сестра

преди 10 години

не мога да разбера аз,семейството ми,познаните ми,колегите ми ХОРА ли сме,че Атанасова говори от наше име.Ние ни я искахме нея,сега искаме правителството на Орешарски,та питам пак ние ХОРА ли сме?И коя е тя,че говори от наше име? СТИГА ВЕЧЕ ГЕРБАДЖИИ НЕ ВИ ИСКАМЕ НИТО ВАС,НИТО МНЕНИЯТА ВИ,И СТИГА МЕДИИТЕ ДА ВИ КАНЯТ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ ФИЗИОНОМИИТЕ,НАРУШАВАТЕ ПРАВАТА НИ КАТО ГРАЖДАНИ,ИСКАМЕ СПОКОЙСТВИЕ НЕ КАТО ПУСНЕМ ТЕЛЕВИЗОРА,ДА ГЛЕДАМЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ МУТРИ!!!

44

контра

преди 10 години

Ами те хората и вас не ви искат, И тогава какво правим. *** си - ела си? Избори до дупка? Я стига. Тая *** нищо не направи в МЗ. Сега-акъл раздава. И да не прави обобщения. Тези, които са в парламента хората са ги избрали. Кой е казал, че хората не ги искат? 2000 , може би честни в намеренията си, но неориентирани и още 1000 ориентирани, но платени не са народа.

43

ТОНИ

преди 10 години

ДО РАД . КАТО ГО СЛОЖИ НА ПЪРВО МЯСТО ЩО БОЙКО НЕ СИ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО.НЕ СЪМ ЗА БСП НО НЕ СЪМ ИЗА БОЙКО ЗАЩОТО ТОЙ Е МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН ТИП.

42

Анонимен

преди 10 години

Точно Деси *** да не се обажда, че е чело Конституцията, всички знаем, че лъже! Разбрахме още като я назначиха за министър - дуловската ***, завършила задочно "право" в Машино-Тракторния искаше да взима личните карти на хората за неплатени ЗОВ. По този повод проф.Корнезов каза, че тази ако му е била студентка, не би завършила и първи курс "Право" в СУ. И в здравеопазването знаем какви ги сътвори, грозна и злобна к*рва!Уж намали цените на лекарствата - 5 пъти нагоре скочиха за 1 година.

41

РАД

преди 10 години

До тониИ още нещо.Въобще не съм фен на ГЕРБ, но тия за няколко седмици показах,че няма нищо експертно в тях. Слагат навсякъде, където има бюджет за лапане техни хора. Скандалните назначения се простират от ДАНС, през министерствата, та чак до АЕЦ, където разбрахме всички койе назначен сега. Какво да кажем за очакваното назначение в НЗОК?Извинявам се ,но всичките им ходове надминаха и най-черните кошмари!А днес Орешака се срещна с друг виден олигарх,уж да обсъждат туризма-Гергов

40

РАД

преди 10 години

До тониДруже,само да ти припонмя,че народът сложи на първо място ГЕРБ на изборите. Това,че в момента правителството на БСП и ДПС се крепи на кворума, осигурен от Атака, може само да ти покаже колко "легитимно" е правителството и колко хора представлява

39

Един Месец

преди 10 години

Жаблянов е чудесен пример за циментова кратуна от Позитано.Платете на Кънчо Стойчев, за да разберете колко хора подкрепят протестите. Знам какво ще стане с вас, ако жандармерията не охранява вмирисана червена ***.Отивайте си, негодни сте.Дайте си един месец, приемете промените в Изборния Кодекс и разпускайте седянката.

38

тони

преди 10 години

АТАНАСОВА САМО ПРЕДИ МЕСЕЦ ИМАШЕ ИЗБОРИ НАРОДА СИ КАЗА ДУМАТА А ТОВА ЧЕ НА ВАС НЕ ВИ ИЗНАСЯ ЩЕ ПРАВИМ ИЗБОРИ ДОКАТО БОЙКО ПРОСТАКА СПЕЧЕЛИ С МНОЗИНСТВО.ЖАЛКИ МЕКЕРЕТА ***.КАТО СТЕ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ХОРАТА ВЛЕЗТЕ В ПАРЛАМЕНТА И РАБОТЕТЕ.