61

megi 55

преди 10 години

Като медицинско лице,настоявам здравната министърка да разпореди сутрин на всички от правителството и парламента да се прави проба са алкохол! Недопустимо е хора във видим махмурлук да решават "важни за" държавата и народа неща ( политически чистки )!!!

60

megi 55

преди 10 години

Да не е *** дипломат работещ в държава като Германия да си остави работата и да дойде ту зам.министър за няколко дни! То бива наглост и безочие но при вас граници няма! Не изпитвате ли поне малко неудобство пред хората,които 20-и ден ви искат оставката и хиляди пъти ви казват защо я искат!Във вас няма нищо човешко.Мая Сигналова виждала в хората пред парламента агресия.Харесва и вечер по 20-30 хил.да маршируват кротко и не им пука от тов .Ами ако тези от 18.30ч.влезат сутринта вътре при вас?

59

0nzi

преди 10 години

Я се научете да пишете заглавия!

58

Анонимен

преди 10 години

Разбира се че ще ги спрат,те да не са луди да дават милиарди а тука да ги крадат!!!!!

57

Знаещ

преди 10 години

И още нещо да добавя...Благодарение на МУТРАТА и неговото плюене срещу Българското правителство, предизборно бяха спрени ЕВРОФОНДОВЕТЕ....Това може да се тълкува единствено като национално предателство !!! Той не е Българин, той е проста мутра на която дадоха власт, за да обслужи политически и икономически интереси срещу България !

56

Знаещ

преди 10 години

До Руска заплаха за ЕССтигам до извода че не е лесно да си ГЕРБер ! Бойко е национален предател...След неговия РЕВ в понеделник, пред представители на Християндемократическия съюз който се явяват членове на ЕНП....Пленарните дебати за България се насрочиха точно за една нощ..И най интересната част от тях беше изказването на Вебер, който заяви нови избори и Бойко трябваше да е премиер ???? Това е продължения на историята от 2007/2008 когато Боко пак тичаше във Европа и плюеше правителството

55

Анонимен

преди 10 години

Нищо не разбрах от това заглавие!

54

Zakari

преди 10 години

Сега само един пенсионер става зам. министър. Материала е от миналия век на това правителство.

53

ddk

преди 10 години

тази откак се е появила една дума за правосъдие не е казала,а говори само за еврофондовечудя се как ония лъвове и лъвици от съд система си мълчат и нищо не казват като им спуснаха тази парашутистка,която явно си няма представа от това къде се намира и какво трябва да вършии друго нещо е важно при публичните личности-освен акъл трябва да имат и визия с която да предразполагат хората и ги увличат след себе сине се научихме ей-най грозните стават артисти и публични личности,а тези,които фъ

52

до 48

преди 10 години

Той сие професионалист,ама пък от дрга страна пише, че е пенсионер, пък уж тия щяха да борят безработицата ...........

51

Руска заплаха за ЕС

преди 10 години

Вчера в ЕП Комисарят по правосъдие каза, че назначенията на Бг правителството в сигурността са заплаха за България и за целия ЕС.НАТО да се намеси

50

Никой

преди 10 години

Пореден епизод от трагедият,а в която за жалост всички участвуваме.

49

хихихихи

преди 10 години

До азами по-голямо недоразумение от министърката на образованието - здраве му кажи тя е топ-калинка

48

Анонимен

преди 10 години

"Минала съм през него" - през кого е минала министърката, през решението или през консула? :-))

47

Анонимен

преди 10 години

До 45:Причината е да останат на работа, тези които до последно са му служили вярно, но трябва да бъдат отстранени, за да бъда изкарани жертви на Найденов, а най-новите да оберат народната метла и домати - махнатите от Найденов, със сигурност са му благодарни, а новите с автобиография на калинки, си доувеличават актива на всички етажи във властта - за пример: Служебното правителство!

46

аз

преди 10 години

Пловдивчани уважаваме въпросния Илия Ангелов и сме сигурни че си е на място, което му отговаря. Проблема е че всички калинки на герб в образованието продължават да си стоят.

45

ЖАЛКА КАРТИНКА

преди 10 години

НАМЕРИЛИ ЕДИН ФЕОДАЛЕН СТАРЕЦ по думите на Дянков/ ЗА ЗАМ. НА ПРАВОСЪДИЕТО И СТОП, НЯМА МЛАДИ ЧЕРВЕНИ КАДРИ.АМИ НЯМА.КАКЪВТО ИМ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП, ТАКИВА ИМ И МИНИСТРИТЕ - СТАРЦИ, ПиДАЛИ И МОМИ ***///МЛАДИТЕ, УМНИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ СА НА УЛИЦАТА, НА ПРОТЕСТИТЕ. ПИСНАЛО ИМ Е ОТ ЧЕРВЕНАТА НАПАСТ.

44

leo1971

преди 10 години

къде ще ходи за една седмица за зам. министър :)))

43

Другите новини

преди 10 години

В края на м. август 2009г.с една заповед на М.Найденов освободиха всичките 28 директори на Обл.дирекции по земеделие и за 3 дни назначиха "по спешност" нови - ясно, че без конкурс. Същото се случи на 01.март 2011г., когато се създаде Агенцията по храните - назначи новите директори на областните дирекции за 3-4 дни - ясно, че без конкурс. Това може да се провери в архива на МЗХ.=====Без коментар !

42

Анонимен

преди 10 години

e az li sam lud ili tiq oligrofreni 4oveka kazva nigoga ne sie daval i na nikogo saglasieto za zam ministar tase pitam KOI LAJE ORE6KO I KOMPANIQ ILI VAPROSNIQ 4OVE4EC DOKADE NA DOKARAXA KOMUNDELITE DO VOINA 6TE STIGNAT NO VLAST NE DAVAT GOR4IVATA ISTINA