13

РЕАЛИСТ

преди 10 години

КАКТО ИЗГЛЕЖДА РУСИЯ, КИТАЙ, ЕКВАДОР И СЕГА БОЛИВИЯ СЕ ВКЛЮЧИ ДА КЛАТЯТ НА ЗАДНА ПРАШКА ЩАТИТЕ !!!!! СРАМ ЗА Т.НАР. СУПЕР СИЛА, КОЯТО ВСЪЩНОСТ СЕ ОКАЗА СУПЕР ПОСМЕШИЩЕ ЗА ПРЕД СВЕТА И ВСЕ ПО МАЛКИ ДЪРЖАВИЦИ ИМ СЕ ЗЪБЯТ ИМ ЗАБИВАТ Х*Й В ГАЗА ДО НАСИТА !!! ХАХАХАХА

12

tt

преди 10 години

Tozi putin izleze istinska mas..q.zaradi nego imat rysiq za nai strahlivata darzava.zalko 4e go nqma breznev.

11

Той е

преди 10 години

Ако беше жив Уго Чавес, нямаше и да се замисли за политическото убежище, той винаги е бил трън в *** на САЩ и Запада. Да се надяваме,че наследникът му ще държи същата линия на независимост и противопоставяне на американския империализъм и опити за световна хегемония! А иначе, за американофилите - ето ви нагледен пример, какво е демокрация в действие,по американски, май, по нищо не се отличава от някогашните методи на сталинизма и КГБ!Първо Асандж, сега и Сноудън!

10

Bravo na 3

преди 10 години

Mnogo tochno kazano. Az ziveja v tazi "demakracija" ot 30 godini i vizdam kak vseki den obrachat se sviva - total control, see George Orwell.Svobodata na Zapad prez 1960-1080 nikoga njama da se varne.Da mu misljat mladite, az gonja 60-te.

9

Vazmuten ot Germany

преди 10 години

Ne moga da si obisnja zashto vsichki EU strani "klekvat" pred USA, a iinche vsichki sa zasegnati i se pokazvat po TV "obideni" ot shpionskite deistvija na USA.

8

Истината

преди 10 години

Егати *** заглавие и тъпата статия,новината трябваше да е "Австрия свали дипломатически самолет да търс Сноудън",а в нея да се пише,как под натиск на САЩ европейска държава сваля дипломатичеси самолет със президент и министър на отбраната на борда,как други европейси държави се подчиняват на САЩ.

7

Шарл де Гол

преди 10 години

Къде си Франция???От някогашната горда страна се превърна в американски ***.

6

Shop

преди 10 години

Путин нищо не е показал, ако искаше да покаже, че има топки, трябваше да му даде убежище в Русия. А той се оправдава как Сноудън бил "в транзитната зона".

5

анонимен

преди 10 години

Янките щом ги хванат за топките,викат *ем ти Демокрация,но от потомци на Престъпници какво да очакваме

4

Хоп шоп

преди 10 години

Сноудън нито е откраднал, нито е убил някой. Нито пък е терорист. Затова , че показа на света че Съединените марихуански щати са империя на злото го търсят да го съдят. Американските *** са готови на всичко /дори и на дипломатични престъпления/ само да се докопат до човека казал една истина, която цял свят я знае но не смее да я каже на глас. Това е американската демокрация, която за съжаление наложиха и у нас благодарение на продажници и дупелизци.

3

Анонимен

преди 10 години

Истински срам - принуждават президентски самолет да кацне, поради подозрения. Дипломатическия имунитет и други подобни не важат. Да не говорим за "свободна" Европа, която уж се възпротиви на тоталния шпионаж над гражданите й, а е пълно *** на САЩ. Е това е демокрация, продължавайте сляпо да вярвате в европейските принципи и да издигате ***, популистки лозунги.

2

Мистър Х

преди 10 години

евала обаче на руснаците - Путин показа на Обама, че има топки, и че русия е Велика сила. кога наш държавен глава ще направи такова нещо - ние нашите хора си даваме да ги екстрадират, а американците техните шпиони не! ИЕ за какво е виновен - за това че е казал , че правителството му следи посевместно хората незаконно, за което вероятно ще бъде осъден доживотно и той става "лошия", а не правителство. Егати лицемерието.

1

Боб Марли

преди 10 години

Доста любопитно, "суверенни" държави с големи претенции отказват въздушното си пространство на държавен глава заради някакъв слух.