9

Анонимен

преди 10 години

Така са американците.Израстват с мисълта, че са "най-демократичната" държава във вселената, а личното пространство е недосегаемо.Този също е имал подобни илюзии преди да види за какво става въпрос.Все пак евала на такива като него.

8

мак

преди 10 години

Рано или късно ще го намерят и ще го обвинят в шпионаж.

7

orlinpetkov

преди 10 години

Хора като Асандж и Сноудън трябва да се пазят, стимулират, да се обявяат за национални герои, само и само да издават колкото се може повече тайни. Добре би било да се появят и китайци които да обяват мръсните ходове на републиката.

6

orlinpetkov

преди 10 години

Интересно ми е колко законно е да ти обявят паспорта за невалиден властите които са го издали, при това умишлено.

5

Одисей 1

преди 10 години

Винаги е имало такива , хора които поради едни или други убецждения и цели са правили пробив е националната сигурност на едната или другата страна , този си е един обикновен предател и нищо повече , все който постъпва на такава служба подписва документи за конфиденциалснот и неразпространение на класифицирана информация , във всяка слуба по света има такива документи м така работятя разузнаванията , така и ще работят и в бъдеще , ОПАСНОСТИТЕ СЕ ПРОМЕНЯТ , ОРЪЖИЯТЯ СРЕЩУ ТЯХ СЪЩО .

4

Шерлок Холмс

преди 10 години

Скоро Къртишев, Гоцеоолу, Доганов, Местанов и Сайдероглу ще поискат също убежище в Кремъл...

3

переводчик

преди 10 години

"Той си остава американски гражданин. Продължава да се ползва с правата на всички американски граждани, сред които е и правото на справедлив процес за грешките, в които е обвинен", заяви говорителят на Държавния департамент Патрик Вентрел, цитиран от АФП.Превод: Ще го пратим на почивка в Гуантанамо Бей, в пакета са включени масажни и СПА процедури, физическо насилие, забрана за заспиване, излагане на силен шум, задържане под вода и така нататък. Ще си прекара незабравимо!

2

Анонимен

преди 10 години

Сноудън вече получи политическо убежище в Русия.

1

666666

преди 10 години

A молба към България как тъй няма :)))Ако не ни вярва да види случая с Гергана(7 месеца в ареста тук поради чуждо искане)