16

славянка

преди 10 години

Една шепа *** си мислят, че са направили нещо велико :))))

15

zelda.hristova

преди 10 години

Който плаща, той диктува музиката. Бате Бойко имаш вкус.... Мислиш си, че като купи Нова ТВ и вече можеш да манипулираш хората чрез медийното пространство ли? Ще те разочаровам... Ние не сме *** овце без мнение, като тези, на които си платил, за да направят блокадата!

14

Анонимен

преди 10 години

Защо не блокират пътя за Банкя или да блокират колата на някоя друга мутра.Например на този от управителния съвет на ЧЕЗ.Или за това не са им платили.

13

Пламен

преди 10 години

Заблудени хора. Някой бил подал оставка на втория ден а пък тези виждаш ли вече 17 дни не подавали. Ето и малко причини. 1) Тогава пламна цялата страна. Стотици хиляди излязоха в редица градове. Днес имаме 5-10000 в София. 2) Ако тогава Някой не беше подал оставка на изборите нямаше да мине бариерата. Сега е първа политическа сила която иска касиране на изборите. Мене ме няма в този цирк на зомбирани.

12

Анализатор

преди 10 години

Оня, пасмина *** са тези платените от Нова ТВ. Това са истинските ***, поддръжници на Б.Б. Другите хора са нормални, не го правят за 30, 50 или 100 лв. защото искат да живеят в една различна и демократична България, а не Бойковщина със слухтящи ченгета, министри от магистралата и разни каратисти на управленчески постове. Нова ТВ и Халваджиян да се крият по дупките и да не знаят много, щот Боко няма да се върне на власт. Достатъчно ясен ли бях?

11

Компира

преди 10 години

*** блокирали кортежа на пешеходна пътека.......Не ни занимавайте с глупости моля. 10 човека не били представение, 10000 щели да излязат вечерта. Така ли се сваля правителство? А и елементарната хигиена изисква поне 100 дни толеранс. Накрая на Орешарски ще му писне и ще си подпише един указ за посланик в някоя европейска столица и дим да го няма. Вече имаме такива доблестни примери от бивши премиери....

10

zelda.hristova

преди 10 години

Тея нямат спирка, който и да им плати там са. Бате Бойки купи нова Тв и сега реши да действа чрез мишката Халваджиян и да организират платени протести!

9

40 lav. na kalpak

преди 10 години

40 lv. na 4ovek ne sa PROTESTI a partizan6tina kato prez 1940 godina

8

Бля

преди 10 години

И кой каза,че протестите не са платени? Платени са и още как, та нали организатор в синчето на Халвадвиян, пък той се държи за Б.Б:)

7

Анонимен

преди 10 години

Маанете се от пъто ве лумпениеее!!!!!

6

BGN

преди 10 години

Хората са на работа или на почивка, безделниците се правят на демократи :)

5

Не интелигентен

преди 10 години

До Оня А на теб кой ти каза, че представляваш народа? Шепа недоволни пед**чета! Вие сте от Гербаджийска администрация, която взимаше по 800 - 1000 лв на месец бонуси от нашите пари и сега като няма да ви дават пак сте протестиращи.

4

До Оня

преди 10 години

Всеки знае защо оня си даде оставката, ти си доста заблуден ако мислиш, че е заради 20-те човека,които хвърляха камъни. Преди това имаше доооооста дълъг престой в Американското посолство. А с умствения си потенциал и за диктатор не става даже.

3

BGN

преди 10 години

*** без работа !!!!

2

Оня

преди 10 години

До 1А ти представяш ли си как може 17 дена да има хиляди по улиците и тази *** да се държи така арогантно с тях? А, представяш ли си го това? Да видим сега кой е диктатора - оня, който на втория ден си подаде оставката или тази пасмина ***?

1

......

преди 10 години

Няма да се даде лесно тази турско-комунистическа ***!Но и ние няма да се дадем...Всяка вечер ще сме там, социалисти, докато ви изметем всичките!