31

Х

преди 10 години

ХРИСТОЗОВ МОЖЕ ДА НЕ Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА, НО Е ПОЛЕЗЕН ЗА БСП ЗАТОВА СИ ГО НАЗНАЧИХА.ТЕ НАЗНАЧАВАТ САМО ИЗПЕЧЕНИ МОШЕНИЦИ ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА ПАРТИЙНАТА КАСА.

30

Анонимен

преди 10 години

На Бойко калинките, събрани от кол и въже, бяха страшни министри. Или забравихте вече какви *** се изредиха - Дянков, в началото мязаше на ***, некъпан с мазна коса, Миро Фабержето, дето вожда му показваше каратистки хватки в Япония, оная дето само се усмихваше, намерена на някакво кръстовище, Плевела, без коментар за него, прасето Павлова, на тате комунист момиченцето, великата стройтелка на магистрали, Младенов, еврейчето, Москов, *** и още много знайни и незнайни калинки.

29

Анонимен

преди 10 години

ПЪРВОТО КРАДЕНЕ ОТ БСП-ДПС Е ФАКТ.2МЛН.Е ОТ СТРОИТЕЛЕН НАДЗОРИ ПО СХЕМАТА-КАКВОТО ОТКРАДНЕМ-ГО ПРИПИСВАМЕ НА ДР.НЕГРАМОТЕН МИНИСТЪР,ЧЕ И ЛЪЖЕЦ.

28

Богдан

преди 10 години

Знаеме бе Василев че не си подписвал нищо- - това е тактика на комунистите,крадат яко и после се оглеждат кой да натопят

27

махленска клюкарка

преди 10 години

Браво! Намери се решение , да е агнето сито и вълка цял (не е грешка)- за всичко за последните 23 години е виновно служебното правителство

26

Анонимен

преди 10 години

Асен Василев е изключително интелигентен човек, да не кажа гений. И тъй като беше десен, който си върши работата, решиха и него да го омаскарят. Още 5 компромата да му извадят и ще се превърне в черен човек. Точно затова БСП трябва да се забранят, защото единственото, което правят е да крадат и да плюят по десницата. Затова дори и кадърни министри да има, те биват смачкани от червената ***.

25

#

преди 10 години

Утре пак катарзис...

24

Анонимен

преди 10 години

до 29кой точно министър ти изглежда нормален че не мога да се сетя

23

Анонимен

преди 10 години

До Аман от идиотиБраво, тройната крадлива коалиция в две измерения

22

Shop

преди 10 години

До Анонимен 22Ако още не си разбрал, ЕС не бие комунистите, само им спира парите. Предполагам обаче, че на тебе това ти харесва.

21

Анонимен

преди 10 години

Този министър е явна диагноза. тази тройна коалиция ще ни унищожи с наглостта и инфантилността си.

20

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОлигофрен си ти.

19

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха. Гледай какъв цирк. Ами че то това служебно правителство което управлява два месеца ще се окаже виновно за кризата и разграбването на България през тези 23-24 години демокрация. Този енергиен министър е номер едно по олигофрения. Или както каза по БТВ в едно интервю има опасност да се развалят багерите в мините и това да предизвика срив в енергийната ни система.

18

Анонимен

преди 10 години

До megi 55Ами те сроковете не са от 12 май 2013. Тези документи се готвят с месеци, дори години. Така, че Боко си е на дъното на този провал и протежето му Плевнелиев!

17

megi 55

преди 10 години

Едно е да твърдиш друго е да го докажеш! Както винаги друг е виновен за техните далавери! Не само ще ни глобяват Евро съюза но и еврофондовете ще ни спрат,При посещението си в Брюксел ,когато трябваше да се договарят пари по програмата за младежка безработица нашият толкова "способен експерт"Олигарски разбрал,че е изпуснал срока.Много държави успели да договорят удължаване на срока.Само той си тръгнал без да опита.Сега да плати разходите на наш гръб за разходката!Така се работи в полза народу!

16

Отговор

преди 10 години

До азНе може да повярва , колко *** народ има по тази земя ............

15

вензелей

преди 10 години

До PeshonizerТи от малък си с нещо твърдо в главата.

14

ганьО

преди 10 години

немигащия е 1

13

Peshonizer

преди 10 години

"Абе тоя що гледа като уплашен? "Може някой да го е подпрял изозад с нещо твърдо :)

12

654321

преди 10 години

Не е истина това:Енергийната мафия говори за източване на средства и задължения към различни институции!Задължения ,които те оставиха преди 4г.