54

до 61

преди 10 години

Има резон, но току виж българина направил пак грешен избор и избере някой като Сидеров какво правим ?! По-добре монархия.....

53

Анонимен

преди 10 години

СИНИО ЕДИНСТВО С ЧЕРВЕНИ КОРЕНИ И ЧЕРВЕНО ПОТЕКЛО

52

jojo

преди 10 години

ДО:63 Aтaкa? Хaресвaт ми техните идеи

51

lud

преди 10 години

Чувам ,че нещо Мартин Димитров и той участва,тотално съм против такава коалиция на костовчета,куневи ,раеви и тем подобни!

50

АТОМНИКА

преди 10 години

Народе стига сте салъгали още крано врем е смяна на системата.Президентска РЕПУЛИКА. Избиране на не МИС, а на работещ глава.това е спасението ни.

49

Анонимен

преди 10 години

скоро няма да има обединение,всички се натискат лидери да стават и да докопат кокала.

48

Анонимен

преди 10 години

А ГЕРБ къде проспаха близо 4 години и не прочистиха избирателните списъци и не въведоха е - гласуване?

47

Слепи или тъпи

преди 10 години

Преговори с Кунева и Костов - тези са мъртвородени.

46

Мистър Х

преди 10 години

кандидатите за шеф на СДС - Кабаиванов - човека които стана патерица на ГЕРБ и уволни цялата парламенатран група на СК, заради несъгласие с начина по който той налагаше еднолично хора.;Иван Сотиров -БСП-то, човека който разби СК, и наложи Кабаиванов за председател и Ремен Христов за прездинет.Румен Христов - една тотална мутра (също като Кабаиванов) която събар едва 2,5 проценат за президент.това са тримата основни кандидати - патерици на Герб, хора работили срещу дясно обединение с ДСБ.

45

Анонимен

преди 10 години

тези зелени нямат нищо общо с зелената партия на каракачанов. тези Зелени са създадени през 2008 (2009) и техните протести срещу БСП и гмо-тата бяха използвани от някои хора доведоха Герб на власт.

44

Спонги

преди 10 години

Всички комунисти газ пикаят когато разберат, че десните се обединяват. Успех на Сините Демократи. Не на комунистите от БСП, ГЕРБ, АТАКА,СДС (дупедавци) и ДПС

43

Един от сините

преди 10 години

До инициаторите на "Синьо единство"1. Започвате реализацията на идеята за обединение със странен акт - разграничаване не с друг, а със СДС! Опитвате се да налагате и диктат на сегашните членове на СДС (аз вече не членувам там, но това ваше поведение дрезни).2. Искате "не коалиция, а единна партия"! Ами точно тази линия на поведение съсипа преди време синьото политическо пространство у нас!"Синьото има много нюанси", писа неотдавна някой тук.3. Искате коалиция с Кунева (Пръмова)? Това е резил!

42

УУУЖАС!!!!

преди 10 години

ГЛЕДАХ ГИ В ТВ7 АМИ ТЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ НЕМОГАТ ДА ГОВОРЯТ УМСТВЕНИЯ ИМ БАГАЖ Е ДОСТА БЕДЕН СИГУРНО И ТЕ СА ПРЧЕЛИ САМО ВИНЕТУ - ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗА ДА НЕ ВЛЯЗАТ ТАКИВА НЕУКИ -СЕГА АМБИЦИРАТЕ ХОРАТА И ЩЕ ГЛАСУВАМЕ АКО ИМА ИЗБОРИ ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО А ВИЕ АКО СТЕ УМНИ СЕ СЕТЕТЕ ЗА КОГО

41

Анонимен

преди 10 години

НИЕ ИСТИНСКИТЕ СИНИ ДЕМОКРАТИ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ В ДСБ И ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ИЗБОРИТЕСАМОСТОЯТЕЛНО ЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ. СЪЮЗ С КУНЕВА ДА СНАСЯ ЧЕРВЕНИ ЯЙЦА В СИНЬО ГНЕЗДО НИКОГА.ЕДИНСТВЕННО ЗНАЯ ЗА НЕЯ ЧЕ КАТО ЕВРОДЕПУТАТ ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗАПАЛКИТЕ ДА ИМАТ КЛЮЧЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ДЕЦАТА.

40

Очуден

преди 10 години

До Одисей 1Упределено много Очудващо, наистина! Разберете, всички вие - ракиено-салатните политикани, докато не се създаде обща, ЕДИННА дясна партия, на основата на гореизброените + излъчените от средите на днешните протестиращи, граждански движения и организации, нищо НЯМА да се промени!

39

ДА13

преди 10 години

Дали намеренията им са САМО да свалят това правителство? Обикновено когато са на власт свалят спестявания/много меко казано !!!/, свалят доходи и пенсии, свалят ,по- точно прехвърлят държавна собственост в частни ръце/разбирай-в свои собствени ръце!/. Е, благодаря за такива "десни " !!!

38

Хахо

преди 10 години

От кога зелените са десни? В нормалните държави левеят доста. Що пък не? След като червените са 'барони" и милионери! Сбъркана работа и то начело с Кунева!!!!

37

Анонимен

преди 10 години

НОВО ИЗДАНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МОДЕРНИ ЛЕВИПРЕДИ ЛУКАНОВИСЕГА СЕРЕГЕЙОВИД Е М А Г О Г О К Р А Т ИКПСС БКП ВЕЧНА И НЕРУШИМА СЛУЖБАНИКАКВА НАДЕЖДА ЗА ПРЕЗРЯНИТЕ ХОРА В ЗАДУНАЙКАТАНИКАКВАОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ СРЕЩУ НЕДОСТАТЪЧНО НАВЕЖДАЩИЯ СЕ НА КРЕМЪЛ ГЕРБСКРОШНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ИНАВИРАНЕ В 135 ГОДИШНИЯ КРЕМЪЛСКИ КЕНЕФЧЕСТИТА ПОБЕДА СЕРЕГЕЙОВИ СЛЕПИТИЗАНТИ

36

комунисти

преди 10 години

демокрация - нашия човек е на властлипса на демокрация - избори докато настъпи демокрация, погледни по-гореза тази цел, ако трябва може и въоръжена борба

35

хванаха се за гърлат

преди 10 години

"Синьо единство" създаде екип за дясно обединение, след което учредителите се хванаха за гърлата и се сбиха!