167

ИСТИНАТА!

преди 10 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ КАЖЕ НА ТИЯ УСМИХНАТИ ПРОТЕСТИРАЩИ, ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ Е КОЩУНСТВО!Февруари хората се самозапалваха. 9 души пожертваха живота си, за да покажат отчаянието, до което ни докараха ГЕРБ . Цялата страна беше пламнала и протестираше. Варна имаше по 70 000 души на улицата всееееки ден. Сегашните протестиращи си правят саамо в София, само някакви флаш мобченца, сценки УА хаха .Протестът се отразява услужливо от НОВА и бТВ и е заприличал на България търси талант.Дори намазаните артистчета като Христо Мутафчиев почнаха да обиждат Февруарските бедни, крайно нуждаещи се

166

PD

преди 10 години

Та за черния хайвер да кажа и аз. Това е лицето на протеста, което медиите решиха да ни покажат.Някакъв болен за внимание с план за действие. Ето как се манипулира основната идея на тези които са се събрали, защото осъзнават безидейността на така структурираната парламентарна власт. Нито това, нито следващо правителство в тази мафиотско партийна система могат да намерят допирни точки да работят за България, защо са важни само и единствено като част от някоя партия. Разделяй и владей.

165

Анонимен

преди 10 години

Те си знаят защо пият кафе -" Интереса клати феса ", ама тея наивници дето им пригласят са ми смешни - тея с кафето мяма да им платят парното.

164

Леля Ог

преди 10 години

До СтоянИзвинявай приятелю, но повечето живееме в София, затова е пренаселено, междувременно да се върне закона за жителството и който откъдето :) Но това не е по-темата и да ще пием кафе пред парламента и ще ги замеряме :) Така е редно!

163

да нахранят цяла дет

преди 10 години

С хвърлените по паветата пресни, и годни за ядене, зеленчуци и скъпи консерви с хайвер, богатите, интелигентни и симпатични протестиращи можеха да нахранят цяла детска градина или някоя болница!

162

Състрадателен

преди 10 години

Истински отчаяните хора през февруари ,по площадите се палеха ..... мир на праха им ! Платените кресльовци се лигавят !

161

познай

преди 10 години

Нямат ли свършване парите на Борисов?

160

Гост

преди 10 години

Тия вече не са интересни, стига сте ни занимавали.

159

Danek

преди 10 години

Кворум??? и зависи от един луд,жалко управление

158

чер хайвер,а

преди 10 години

Стотина пият 3 дни кафе пред НС,замерят с домати,краставици и дори с буркан чер хайвер парламента.Питам се не ходят ли на работа,кой им плаща за кафето ,зеленчуците най-вече за хайвера.Аз,дето ходя на работа не мога да си позволя чер хайвер,тоя как си позволи да замеря сградата на НС и не е ли редно да измие петното,защото пак аз като данъкоплатец ще плащам чистенето му ?Крещенето "оставка" без аргументи ми идва повече.Без промяна на изборния закон за какви избори говорим,само пари ще харчим ..

157

Анонимен

преди 10 години

Tia hora druga rabota niamat li ili mai e po-lesno da kibichish pred parlamenta, da vikash i da miatash domati. A pak ako i ti plashtat za tova.. eei egati kefa. Nie pak shte udivim sveta s novata profesia "protestirasht".

156

Гост

преди 10 години

Абе,те ще си тръгнат,рано или късно.Ама кой ще дойде!?Само гледайте да не е пак Боко!

155

ii

преди 10 години

До журналиста не стотици, а "стотина пият кафе"

154

Анонимен

преди 10 години

стотици хиляди пият кафе в къщи и викат срещу така наречените протестиращи да си тръгват!!кой нормален пие кафе пред парламент???освен ако не се плаща!!!

153

Анонимен

преди 10 години

Туй онуй,не разбра ли,че живеем в пазарна икономика.Днес токът ще поевтинее с 5 %,утре ще скочи с 20.Днес горивата ще поевтинеят с 5 ст.,утре ще поскъпнат с 15.Само в митичния комунизъм нещата не са по този начин.

152

Анонимен

преди 10 години

До туй онуйСамо като ти гледам аватара-снимка на Сталин,ми е ясно какъв човек си ти.

151

до гражданка

преди 10 години

съгласен съм за Сашо Диков.Той и неговият Канал 3 се извиват накъдето задуха вятъра.Сега играе с ГЕРБ и ще го потвърди в събота,нали единствено и само пред него Бойко ще проговори.Големи пари играят в тая журналистика ей,голямо ту така,ту иначе.Ние във Варна май трябва да спретнем един протест против ангажираните журналисти,защото на практика те манипулират съдбите на нас и на децата ни.Не съм гласувал за БСП но те трябва да поработят малко за да покажат възможности.Тогава да ги махаме!Нали така

150

ултра

преди 10 години

До iolanНЕГРАМОТЕН СИ - точно като *** в днешния парламент!

149

БГгражданин

преди 10 години

Кой се страхува и пречи днес за създаването на истински легитимна десница в България? Това са онези т.н. елити, които умишлено и целенасочено насърчават определено крайно леви идеи, стимулиращи консумацията на обособени социални групи (пенсионери, безработни, земеделски производители, академични общности и т.н.), защото истинската дясната либерална политика в една реална демокрация е опасна, понеже създава условия за развитието на независима средната класа. За да не се случи това се използва различни похвати, в т.ч и традиционната привързаност на голяма част от масите към левите идеи.Възстан

148

ултра

преди 10 години

До ДемократаВие сте толкова демократ, колкото и аз - президент на САЩ! И се пише холАн!