320

dim

преди 10 години

ако мвр си вършеше работата сега болен штеше да е сам на протестите си

319

Сталин

преди 10 години

Протестите се организират от фондацийте на Сорос и местни предатели.....

318

нормален

преди 10 години

бойната банда на ДПС- АТАКА започна акция срещу българския народ

317

Анонимен

преди 10 години

Най-голямата болка на фашизоида е, че не стана президент. Единствено там го сърби и е решен да гони всички президенти до дупка!Другата страшна истина е, че депутатите от БСП, които готвят дневния ред, са оставили избирателния закон за последния ден преди отпуската си, за да не бъдат изгонени по-рано. Те ще пробутват всички други закони преди този и са решили да изчезнат веднага след него по морето и чужбина. *** ги гони! Човекът, който ходи с палка в НС, обвинява другите в насилие.

316

Мария

преди 10 години

Този е психопат отвсякъде

315

шанс

преди 10 години

няма за какво орешарски да дава оставка. ако не си изпълни програмата, която обещава,ще му я поискаме. но още от сега, при самия старт на правителството- просто не е редно. това, че някои политически партии - герб и сините не са на власт, си е техен проблем, да се сърдят на себе си и да си вземат поука. борим се за демокрация, за върховенство на закона,а допускаме са се щурмува парламента за да се вземе властта. това ни връща години назад. властта т/а да се вземе по-най-демократичния начин, чрез спазване на закона, не чрез фалшификации и не чрез болшевишки прийоми.

314

hm

преди 10 години

Правят всичко възможно за да има насилствено сваляне на Бея гея и злодея! После да не ревете?!!!

313

монопола

преди 10 години

Волен да покаже документ за психично здраве

312

гешев

преди 10 години

вместо да блокираме улици, по - добре да блокираме частните фирми на депутатите! ще има по - голям ефект!

311

БГ

преди 10 години

Факт е, че новообрязания *** гюьотферен сидер ага подкрепя правителството на Гея и Бея - ФАКТ за кой ли път вече! Юруш, това допада ли ви - в коалиция с ДПС?Някога майче поне говорехте против нея. Сега ви го слагат и на вас и на Станишката ви харесва. Аз обичам България и това положение не ми харесва.От провинцията съм и разбрах, че да станеш член на Юруш вече трябва да се обрежеш и да искаш да се правиш на бабаит пред българите! Това е "доблестна" постъпка на "патриотите" от Юруш.ОСТАВКА!

310

гешев

преди 10 години

преди сидеровото рамо е имало местаново мъдо за болния!

309

Българин

преди 10 години

До moli 340Какви комунисти бълнуваш бе.Комунистите са в ГЕРБ и бойкотират Парламента.Не повтаряйте като " мантра" глупостите на несбъднатите "сини" , "тъмно сини" "спасители". Видяхме ги. Те крадоха и грабиха България ,тъй "както турчин " не е грабил.Митингуващите не са нищо освен платени клакьори на Б.Б. ,на " Скат"на хора ,които не им пука за България. Дано го разберете с време ,защото жалко за България.

308

Буба

преди 10 години

До АзззМного съм съгласна с тебе. Слава богу не направих и аз тази грешка да гласувам за тях, а много се чудех и се колебаех. Волен така тотално се прецака, че просто не знам дали изобщо ще влезе в следващия парламент.

307

Анонимен

преди 10 години

Съгласен съм с това, че националистическа партия трябва да има в парламента. Много от Вижданията на Сидеров считам, че са правилни, НО не може да се отрича всичко и всички. Има мислещи хора в страната ни. Какво беше това при президента на КСНС. Пълен резил. Нито му е мястото нито времето за това. Нали е председател на една много отговорна комисия. Докажи си твърденията там и готово. А дебелата му глава само провали един добър опит за диалог.

306

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Всички,които пишат срещу Сидеров виждат,че говори истината и е прав,само че не искат да го признаят и от злоба и завист пишат глупости - не ви ли е ясно че националистическа партия винаги трябва да има в Народното събрание.Трябва да се срамуваме и от това че една религиозна антиконституционна партия има повече депутати от нашата националистическа,а това е така защото сме лош матрял и стадо от ***.

305

Аззз

преди 10 години

Сидеров *** обаче не знам дали осъзнава какъв автогол си вкара с подкрепата съм БСП и особено ДПС-великия нациналист.Реално съсипа "Атака" като политическа сила.Дали ще има предсрочни избори не знам,но когато и да се проведат за "Атака" ще гласуват МАКСИМУМ 20% от тези подкрепили ги на изминалите избори.Не съм бил привърженик на "Атака" но не мога да повярвам как Волен се надупи на БСП и ДПС-не мога и да си представя,ако им бях симпатизант и бях гласувал за тях-как щях да се чувствам сега

304

Петя

преди 10 години

Сидеров даде пример на ГЕРБ как се държи депутат, изпратен в парламента за да работи... Принудителното безделие на парламента и правителството обслужва интересите само на герберите, които не могат да приемат отпадането си от властта...

303

Анонимен

преди 10 години

АТАКА!!!Волен Сидеров Премиер!!!

302

БОРИС

преди 10 години

НАЛИ ЗНАЕТЕ КОИ СЕ ОПРАВДАВАТ С ВРЕМЕТО ИЛИ ,ЧЕ СА БИЛИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИ = *** И ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!

301

Революционер

преди 10 години

Волен Сидеров на митинг на "Атака" през 2006-та година:"Те си мислеха, че като вляза в парламента и като стъпя на меките килими, аз ще стана друг. Нали си спомняте какво говориха и какво писаха? Той Сидеров ще се промени, той ще се култивира, той ще се опитоми, той ще стане един от нас, един от тарикатите, от играчите, от крадците, от измамниците, с които заедно ще си играем игричките. Не, не, никога няма да стана такъв, никога няма да стана, защото аз дадох клетва пред вас !!!"ПРЕДАТЕЛ !!!