139

идиот

преди 10 години

Боже мили,тая наистина си е повярвала,МАХАЙ СЕ

138

vesko02

преди 10 години

На какво разчиташе вървейки под доматения обстрел?

137

bgsoldier

преди 10 години

Майче, нали си пчеличка, що не литнеш до родното ти място, в черешовите масиви, да видиш що е то работа!?

136

анонимен

преди 10 години

Бих и се наметал по лицето,да и оправя малко кожата..:))

135

Акъл море

преди 10 години

а на ГЕРБ 4год.,докато Мая Манолова се противопоставяше.Вие сте разрушители и напълно заслужавате ***,която създадохте!

134

Анонимен

преди 10 години

А защо тези 240 мандата не се ограничат на 100 - 150 например?

133

Акъл море

преди 10 години

Да ви повторя,че нещо ми се струва не сте доразбрали.Разликата между вас и Мая Манолова е от небето до земята! Мая Манолова е личност,а вие сте ***!Тя може да излезе сама срещу разярена ***,докато вашата смелост е да хвърляте яйца и да се криете в тълпата.Вие търпяхте Султана 500год.и предавахте тези,които се опълчваха.Търпяхте и възхвалявахте народната власт 45год.Когато други ви я свалиха,вие окрадохте заводите,предприятията и ТКЗС-тата и разрушихте институциите.Вие търпяхте и безчинстват

132

TankoBG_

преди 10 години

Ами тръгвайте си, като не може да работите под натиск от работодателя си - народа!

131

Вуйчо

преди 10 години

Дрън-дрън...Сиреч си се скъсала от работа.Само човката ти плямпа глупости безспирно.Събуди се и "Дим да те няма".

130

Анонимен

преди 10 години

Че кой пък те държи насила? Като не можеш, напусни!

129

Селянин

преди 10 години

Да си ходят.Едно обаче трябва да и се признае - излезе най-мъж от тройната коалиция :)))

128

е-Мунчо

преди 10 години

Ама Майо, никой не иска да те вижда в Парламента, камо ли да работиш. За вашето положение в момента има една дума - "те го нещат у селото, он за попската черка пита".

127

Искащ

преди 10 години

Ти,госпожо си толкова нагла,безочлива,предизвикателна и неморална,че всичките ти приказки,с които посяваш"вятър",жънат бури и урагани.Нямала да работи под диктата?Та вече колко години ни мачкате и ни диктувате "правила"?И сега отново правиш опит за манипулации!Да,лесно не се създава Изборен закон,но се налага!И запомни - СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО ВИСИ НА КОСЪМ!Народа иска гласуване като в Гърция(условно задължително),тези които не плащат данъци в Б-я,да нямат право на глас,ценз,психо тест,отзоваване и т

126

к

преди 10 години

До Акъл мореУау, ти май си влюбен в нея?!?! Няма лошо, ама тези неща си ги уточнявайте в лична кореспонденция, а не във всенародната такава!:))))

125

КК

преди 10 години

"Няма да работя под натиск и диктат, закани се Манолова" - Ама, недейте да работите, нали и ние (тези 200 пред Парламента:))) за това Ви молим!!!

124

Христо

преди 10 години

Няма да работя под натиск и диктат, закани се Манолова.Другарко Манолова, никой не очаква от вас да работите, защото вредите. Това, че няма да работите повече е ясно. Наспете се хубаво сега, да сте свежа и с нови идеи за лъжи. Много се забавляваме....и стАрАхотна фризурка! Сметката от фризьорката е зя кАстюмчето - моля да ги постнете за вашите избиратели, които днес се организираха на протест по фейсбук.

123

Кристина

преди 10 години

"Светът не е в тези 200 пред парламента само" - много арогантно изказване, пък и елементарно! Г-жо Манолова, мисля, че трябва да повторите първите 7 години от възпитанието си и следващите 12 от образованието! Не се отнасяйте подигравателно към нас - данъкоплатците, които с честен труд Ви осигуряваме скъпите тоалети и обяди, защото безплатен обяд няма! Дойде времето, в което да си платите за Вашият! А, и след като така демонстративно посещавате църква, то демонстрирайте и поне малко смиреност!

122

жаго

преди 10 години

Мая ***, точно това искаме - да не работиш и крадеш !

121

Azy

преди 10 години

И сутринта да не и подвикват едни 1000 души - "Майче, преброй ни!"

120

Анонимен

преди 10 години

Ако има нов изборен кодекс да се приеме с референдум и хората(или партиите) които го предлагат да заложат политичското си бъдеще. Не да се прави от "есперти" и да се приема от "български" политици, така че гражданите пак да са прецакани на нови избори и благодарение на изборните закони в България пак същите да са на власт.