69

Ама прав е участника

преди 10 години

Защо разследването е от 2009? 63 пише:Авиоотряд-28 от август 2009 ли съществува? По време на 3-ната коалиция са похарчени 2 пъти повече пари за полети, но това няма значение нали :).....Ами дааааааа.Я да се върнем малко по-назад. Я да видим при хан Аспарух що е било !Пък да задълбаят и още малко по-назад.

68

Ф.С.В

преди 10 години

Как мога да си наема правителственият Фалкон че искам да си видя нивите и овцете от високо ))) къде се плаща за рент самолет )

67

Journey

преди 10 години

Не трябва да мерим с двоен аршин.Прокуратурата трябва да разследва всички.И комунисти и ДПС и Бойко.А логиката, защото някой е от ГЕРБ и само за това е против да се разследват нарушенията на ББи ЦЦ е меко казано престъпно и инфантилно мислене.

66

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

ГЕРБ крадоха с пълни шепи, прокуратурата ги гони за дреболии. Ама явно за повече не им стиска.

65

Не ме интересуват

преди 10 години

ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ ! ЦАЦАРОВ МАЙ ЛЪСКА ИМИДЖ ! ОБИДНО Е , ЧЕ ПАК ИСКАТ ДА НИ СПРЕТНАТ - КАТО С БЮЛЕТИНИТЕ В КОСТИНБРОД ! ЯВНО НИ МИСЛЯТ ЗА МНОГО ГЛУПАВИ ! ДА , АМА НЕ ! НИЕ ЗНАЕМ ,, ЧЕ ГЛЕДАМЕ ЦИРК !

64

Aнонимен

преди 10 години

Е няма угодия..Когато прокуратурата не работи- защо така? Когато работи- пак лошо... Сега разбирате ли защо ББ каза,че е жизненоважно пак да управлява???

63

Анонимният

преди 10 години

По времето, в което командваше държавата, Бойко Борисов е разхождал фаворитката за сърцето си Лили Павлова с правителствен хеликоптер "Кугър". Бившата регионална министърка е активен ловец. Поналятата авджийка често отмаряла с пушка в ръка тъкмо в държавното стопанство край "Хисар", твърдят запознати.За да не я заболят нежните глезени от дългите разходни и за да не се дондурка с джип, Бойко решил да я повози на хеликоптер. Какво като един летателен час струва на 4800 лева държавата, важното Лилето да е доволна и ще пърха около него като волна пеперуда.

62

Анонимният

преди 10 години

Бойко глезел Лили с ловни излети с хеликоптерРазходките им излезли над 2 млн. лева на държавата

61

Анонимният

преди 10 години

Това магаре не разбра ли ,че не може да стане кон.Мутрочовека по пет пъти на ден си сменяше мнението за даден въпрос и действие и да твърди,че е имал план и програма е подигравка с околните. Единствената му програма бяха далаверите с бирите ,Ваньо Танов ,разни прокурори и прочее мутренска ***.

60

Анонимният

преди 10 години

Този престъпник, агент Буда, така се държи, че все едно още е мин.-председател, и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"! Престанете да му показвате омразната физиономия и престанете да правите платени репортажи за него! Разберете, че "герб-Буда" умря и че агент Буда е един разложен политически труп!

59

Народът!

преди 10 години

Каквото щете правете и проверявайте -САМО НАКРАЯ ИСКАМЕ БОКО И ЦОКО в ЦЕНТРАЛНИЯТ ЗАТВОР!

58

Shop

преди 10 години

Аз го слушах този *** Лаков по радиото. Каза нещо в смисъл, че вместо да тренирали противозенитни маньоври, возели правителството. Този *** мисли, че щом машината е на МО, значи трябва да е бойна и да тренира атаки по наземни цели и противозенитни маньоври. Той изобщо не знае (или се прави), че в армията има и транспортни и ВИП-транспортни машини, които не атакуват нищо, а само возят. И техните пилоти също имат нужда от летателни часове, за да подържат лицензите си.

57

Анонимен

преди 10 години

До зълтолкова ти е акъла пиле.... размахват ти глупости и ти виждаш в тях еманацията на общия проблем -тв зрител...

56

Анонимен

преди 10 години

OSTAVETE , GERB NE SE ZANIMAVAITE GLYPOSTI , POSLE DA NE SE OBARNE KOPRALATA OBRATNO.

55

Анонимен

преди 10 години

Авиоотряд-28 от август 2009 ли съществува? По време на 3-ната коалиция са похарчени 2 пъти повече пари за полети, но това няма значение нали :)Цацаров е на път да подобри "рекорда" по наглост на Пеевски - то бива, бива нагласена рабта, ама чак пък толкова...... Май скоро ще го добавят в лозунгите по митингите.

54

Анонимен

преди 10 години

Цацаров обслужва интересите на новата тройна коалиция ще дойде време и неговият имунитет да бъде поискан

53

Бистришки тайгър

преди 10 години

Що плюете Бащицата-слънце?Безсрамници неблагодарни

52

mik_80

преди 10 години

И после гл.прокурор не бил на мафията,аве дебела цаца,не ме занимавай с полети а кажи каде отидоха 2 милиарда за Белене,колко е платила Масларова за билет до екзотична страна.Ама ккакк ще се разровиш там не можеш защото Дилянчо не ти дава да пипаш там нали.И защо от 2009 г дай да видим Тройната колиция каде е патувала дори и царя да го видим каде е патувал.Или на теб поръчката ти е да премахнеш ГЕРБ че на тая тройна ламя да им е по лесно да печелят изборите ли.

51

Анонимен

преди 10 години

явно тва е проблема на държавата....

50

Да не забравим!

преди 10 години

Днес в 18.30 - поредния гей-парад!!!