149

megi 55

преди 10 години

Цацаров много се изложи!Мисли си,че народа го смята за независим! За пореден път с тройната коалиция се опитва да отвлече вниманието на протестиращите с дребни жалки манипулации.Сори! Колелото на историята се завъртя необратимо!

148

логично е...

преди 10 години

Та да си дойдем на думата значи!Господинът Б.Б.и неговата партия ГЕРБ поеха властта през 2009 та!Бяха изритани от хората,защото загробиха държавата и не спазиха обещанията си да вкарват в затвора виновниците преди тях.Нали така?Не им потърсихте сметка,нали?Е,сега,герберасти,що се сърдите на прокурори,че търсят сметка на виновните през вашия мандат?Сега гледаме вас,а вие да сте гледали тези преди вас!За това,че сте некадърни,и най-продажни от всички след 89-та сега ще си носите последствията !

147

ставри

преди 10 години

Реваншизъм е това.

146

барутчия

преди 10 години

Всички са за затвора,изведнъж няма как да стане.Прокуратурата да се вземе в ръце и да разследва всички правителства за геноцида към собствения си народ.Като започнем от Филип Димитров и стигнем до наши дни!!!

145

USA

преди 10 години

Sram za prokuraturata. Raboti s Upravljavashtite za otvlichane na vnimanieto.Predi upravlenieto na GERB vsichko OKEI li BESHE !!!!!.

144

Анонимен

преди 10 години

Баси държавата дето прокуратурата и се занимава с такива простотии.

143

До дали

преди 10 години

Аз не съм "герберче" и протестирам по други причини! И ГЕРБ и БСП са комунисти - гнусни и алчни

142

Българин

преди 10 години

Нали искаме справедливост? Нека прокуратурата си върши работата ,а не да й пречим.Нека да разследват както Б.Б. и Цв.Цв.,така й Белене и " Цанков камък и Масларова и т.н и т.н.Тук не е място за партийни пристрастия.Който е "газил лука"да отговаря.Това е истината.

141

odqod

преди 10 години

До далиот тези 6 млн , 1,1млн са гербери, останалите са другете 46 партиики !

140

Анонимен

преди 10 години

До akud141Поглеждам навън - амии-и ... няма протестиращи !Няма кеш - няма протест !Половината "протестиращи" са платени , другата половина въобще не знаят за какво става дума и всеки поотделно е "организатор на протеста" , и си има някакви искания ...

139

поговорка

преди 10 години

Когато атовете се ритат, магаретата не бива да се радват!Защо? Защото докато атовете се ритат и няма кой да тегли товара впрягат магаретата и те колкото силици имат и колкото камшика изяждат, за да изтеглят товара, само те си знаят!

138

Всички, дето са били на тия воаяжи ги качвайте обратно, пускайте ги на автопилот и некъде над Тихия океан да им свърши керосинът!

137

Анонимен

преди 10 години

А какво става със зелената енергия,разрешена от Боко на новите енергийни магнати?

136

Анонимен

преди 10 години

А КАКВО СТАНА С КРАЖБИТЕ В ЕНЕРГЕТИКАТА И ЕРЕПЕТАТА? червено - *** прокуратура

135

дали

преди 10 години

Знаете ли герберчета,гледам през прозорците и невиждам и един протестиращ.Живея в 100 хил град и ги няма протестиращите,няма ги и в съседните градове-нито се чули нито се видяли.А това че вие в София си протестирате,ами протестирайте си-не ви харесват резултатите от изборите и хайде на площада,да ама в България не живеят 20 хил българи,ами 6 млн,колкото и да не ви харесва това е действителността.

134

Анонимен

преди 10 години

Не може да се угоди на българите. когато един прокурор не работи плюват по него, когато работи отново. Това е типична черта на българина. Спомняме си как избрахме ГЕРБ, именно за това ,че ще раздадат справедливост. Запитайте се защо не го направиха, цялата власт бе във тях и гл. прокурор им бе приятел. Защото престъпника не може да раздава справедливост по законен път .

133

Сега вече, наистина Станишев му е виновен на Тиквун- хем той го победи, хем оня го командва... Хахахахаа... ГОЛЯМ КЕЕЕЕФ. Ама, стига сте погвали, ами ги хванете!!!

132

дрън

преди 10 години

Освен ползвателите на екстрата на авиоотряда, трябва да разследват и директори на училища, /най-вече Гербаджии/, които през мандата на партията си използваха служебните ученически автобуси за лични прещявки като екскурзии и други подобни летувания. С автобусите напускаха областта, от която са, а нямат право на това. Други нарушения, които са правили е организиране от директорите на изнесени пед. съвети, които са педневни екскурзии, платени от училищата. Министъра да провери област Разград!

131

Анонимен

преди 10 години

Така ли ще ни лъжете от коалицията, която краде милиарди?! Като разследвате полети за 813хил.?! Не знам колко *** ни мислите, че сме за да се вържем на такива евтини рекламни акции.

130

Анонимен

преди 10 години

Като чета коментарите ,наистина ....такъв ни е материала такава ни е държавата.