116

бабата

преди 11 години

Тоя ми се плаче като "вдовица за ...",Гея тръгнал да ни изкарва кирливите ризи пред ПЕС,как нямате капка достойнство,*** мизерни.Ей за това трябва да си ходите,каквото ще да става след това

115

БГ

преди 11 години

Некадърници и продажници, ОСТАВКА!

114

идиот

преди 11 години

Абре какъв трябва да си за да не подадеш оставка в такъв момент,тази пуста власт не се изпуска лесно,няма да търпим......ОСТАВКА,ОСТАВКА

113

Барби българска

преди 11 години

100 дни за една кукла на конци са много дълъг период. Татяна Дончева много подробно обясни зависимостта на тази кукличка пък и на още поне 5-6 министри от Корпоративна търговска банка. Който чака нещо положително от това правителство ще остане излъган. То трябва да се отчита не пред него, а пред кукловодите. Те могат и да отпуснат пари за някои неотложни плащания, но после ще си ги приберат с лихвите и ще изискват много други облаги за себе си. Олигархичните кръгове са обръчите на БСП -доказано.

112

Анонимен

преди 11 години

От мънканията на шЕФа на така наречения "експертен" кабинет следва извода, че единственото реализуемо, макар и грешно, е отмяната на забраната за пушенето на обществени места.

111

ТВ

преди 11 години

Не, Орешарски. Не на вас се паднаха най-трудните 100 дни, а на нас, гражданите на България се паднаха най-трудните - не зная колко - колкото не потрябват за да ви махнем - дни.

110

4L3X

преди 11 години

https://facebook/AntiprotestDaMahnemIdiotiteOtZltitePaveta - да махнем професионалните протестиращи от жълтите павета, да не им позволяваме те да определят бъдещето ни, връщайки мафията на власт!

109

Анонимен

преди 11 години

Той като, че ли тия 100 дни на лотария се теглят какви да се паднат, та на него му се паднали "най трудните". Дали пък сами не си ги направиха трудни.

108

ognyanz

преди 11 години

До "коал.БСП-ДПС-Юруш" Ще го търпиш и хоро ще играеш даже! Няма да оставим България на анархията. А който иска да се разхожда вечер от президенството до Орлов мост, никой не го спира.

107

коал.БСП-ДПС-Юруш

преди 11 години

Няма кой да те търпи 100 дни, Олигархски! Оставка!!!

106

ognyanz

преди 11 години

Правителството на Орешарски трябва да бъде подкрепено от всички разумни хора и да се води диалог с него. Иначе ни чака по гладна зима от последната на Бойковото правителство. Изборите са скъпо удоволствие, за да ги правим през месец- два.

105

Анонимен

преди 11 години

O С Т А В К А !

104

Анонимен

преди 11 години

На неговото правителство се пада най-късото управление.ОС-ТАВ-КА

103

skitnik32

преди 11 години

До Браво Пламене !werwa6 li si? te 4erwenite babi4ki i starci we4e sa na smarten odar ot nowite merki na ore6ko

102

skitnik32

преди 11 години

Той допълни още, че страната се е отървала от правителството на Бойко Борисов. Борисов имаше връзки със съмнителни фигури, добави Свобода.nowoto prawitelstwo nqma wrazki sas SAMNITELNI figuri. negowite wrazki sa s DOKAZANI kriminalni i oligarhi4ni figuri.komunista ot kadeto i da e si e komunist!!!!

101

vyara dimova

преди 11 години

Прав е, и предните не бяха по-добри, ама им дадохме 4 години, сега още на 2-я ден се намериха викачи!

100

Избирател

преди 11 години

Какви 100 дни, какви 5 лева. Единствените и то доста повече от 100 дни, които даваме на цялата политическа *** ще прекарат в затвора ... пак за наша сметка, но поне ще ни излизат по-евтино.

99

Анонимен

преди 11 години

maxaite se dolna *** kradliva

98

глас народен

преди 11 години

Няма страшно, г-н Слугарски!Остава ви още един ден само, в понеделник Ви уволняваме!

97

Манол Глишев

преди 11 години

На Орешарски му се паднаха не трудни 100 дни, а оакани 20.