23

none

преди 10 години

до "Рудолф Хес"Има хора, които учат! Просто ти НЕ познаваш такива.

22

Анонимен

преди 10 години

Абе те и за протестиращите казват че са млади и образовани ...

21

Рудолф Хес

преди 10 години

И какво може да се очаква от *** ***, която развява диплома спечелена по кафенетата? Млади и образовани, това е смешка.

20

уубразован

преди 10 години

ха ха ха .Че сега местата за университет са повече от завършващите училище.Която пожелае и е приета.Може таблицата за умножение да не знае ,но излиза с диплома.И какво друго да работи ,като по време на следването само фелациото е научила и как да си хване някои батко или чичко с Q7 или BMW 5 И след 4 год е на улицата да практикува наученото. УУБРАЗОВАНА е вече нашата ПЕНКА или СТАНКА с псевдоним ПАМЕЛА или СЪНИ.Убразование му е майката.

19

3goro

преди 10 години

Това е поредната национална комисия за която ние гражданите плащаме от бюджета. Колко души са и какво работят по цял ден ...мога ли да науча от някъде ?Колко комисии и колко държавни агенции има ?Щом са по-образовани значи се вдига качеството на услугата , а от там и цената. По-образовани и по-лесни жертви ---явно противоречие. А, национална комисия за защита на населението от ромски набези , защо няма ?която да съветва бабите да не се страхуват, когато си лягат.....

18

Месия

преди 10 години

Браво! Хем пари, хем кеф!

17

Анонимен

преди 10 години

Можем да чакаме СПИН епидемия и банкрут на здравната система както в африкански и бананови републики.

16

Анонимен

преди 10 години

Да са образовани - колко да са образовани , най-много да знаят няколко чалга "хита" .... наизуст !

15

Анонимен

преди 10 години

Значи не са чели Ботев и Вазов.

14

Анонимен

преди 10 години

Това сега е най-големият отрасъл на българската икономика и символ на успеха на пазарната икономика, демокрацията и неолибералния валутен борд. Не е ясно само в бъдеще какво ще стане с децата на тези жени и другите деца, които ще вземат пример от чалгата и проституц.ята като символ на просперитета.

13

Усмивката

преди 10 години

Никога няма да узаконят проституцията, понеже народните представители (мъже и жени) ще влязат в конфликт на интереси. Нямат право да работят на друго място, когато са депутати.

12

СМЪРТ

преди 10 години

на тази " държава " !!!

11

Революционер

преди 10 години

Все пак трябва да има и такива жени, които да задоволяват самотни мъже!

10

Никодим

преди 10 години

В основата стоят унищожените морални ценности .Проституират дори момичета по време на средното си образование и то не закъсали за пари.Образованието не е гаранция за успех а *енските номера пред началниците.Проституцията е на всякъде а тази край пътища и заведения е само видимата.Вярно е ,че има и насилие но то често е само за да се взема заработеното а не за вкарване в занаята за това са малко желеещите да се измъкнат.Политиците пък са основните печеливши от беззаконието и висящото положение

9

Анонимен

преди 10 години

Искахте ЕС и демокрация и сега ще трябва да узаконите и дъщерите ви, майките ви и жените ви като проститу.ки.

8

до 7

преди 10 години

Никога няма да приемат озаконяване на тази най древна професия нашите политици.Сега стотиците милиони влизат и в техните джобове а инак ще трябва данъци да плащат и парите да влизат в държавата.Но би било добре за хората от тази професия да има ясни правила и задължения.

7

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

КОЛКОТО И ОБРАЗОВАНА ДА Е.....РАБОТАТА Е ХАМАЛСКА.....

6

dd

преди 10 години

Да се гласува закон за практикуване на тази древна професия, така момичетата няма да са по улиците а в офис зградите, ще имат задължения , права и закрила от закона срещу насилствено склонение за проституция.

5

9667

преди 10 години

Членството на България в ЕС и висшите еврейо-пейски моралнни ценности си казват тежката дума! За 7 години страната се превърна в един огромен публичен дом.

4

Анонимен

преди 10 години

6TE POVQRVAM NA STAKMISTIKATA 4AK KOGATO DRUFARKATA FIDOSKOVA TAZI MLADA I OBRAZOVANA DAMA STANE JERTVA NA TOZI TRAFIK INA4E DANNITE NE OTGOVARQT NA ISTINATA . NE MOJE PRI TAKAV SILEN TRAFIK NEQ O6TE DA NE SA E IZNESLI NEIDE V STRANSTVO