35

3goro

преди 10 години

"Излизам от кабинета и се срещам с много журналисти с едни много жестоки въпроси, оплака се Анелия Клисарова. "Журналистите, я се засрамете какви са тези въпроси ? Давайте им поне по седмица за отговор на въпрос, жестоки хора (любопитни) ей ! Лошото е , че може да забраят какъв е бил въпроса :)

34

Алекс

преди 10 години

Е добре де, едни поне има ли който да не е объркан.Все едно при въпрос "каква ти е работата?" да кажеш "не знам".Що за кабинет. Като пилета се щурат и всякакви глупости правят за налучкване на струната на народа. Тъжно за гледане.

33

gogo

преди 10 години

"Категорично се разграничаваме от твърдението, че объркването в учебните програми е причинено от проект, разработван по време на управлението на ГЕРБ, който е качен на сайта на МОН, и го считаме за неоснователно" Да, програмите са разработвани по управлението на ГЕРБ, но те не са приети и не са парафирани, нито са обсъждани с политическото ръководство по време на г-н Борисов, категорична беше Дамянова пред "Фокус".Той е подписан на 17 май. Хайде коментирайте това.

32

Рали

преди 10 години

От какво сте се объркали ,госпожо?Стига с тези извинения ,че сте много жалки.Всеки ден по едно извинявай,ама то не е достатъчно.Стига с експериментите по децата ни. Вървете си и повече да не се объркате и да се върнете.

31

Диляна Маркосян

преди 10 години

Ивинявайте всички госпожи и господа настоящи и бивши министри, но е време вече да бъдете изритани! Ами по-добре да си се управляваме сами, отколкото да се налага всяка вечер да излизат хората за да Ви коригират простотията, а Вие в знак на благодарност да изразявате НАГЛОСТ, защото поднесените извинения са просто това! Вашият принцип май е АКО МИНЕ, МИНЕ, но е време вече на никой от Вас да не се РАЗМИНЕ!

30

Анонимен

преди 10 години

Какъв патриотичен дух може да има в хора, които ходят и друсат гюбеци на музика с османски/арабски мотиви ? Като гледам проблема не е в това дали ги има или ги няма 2 стихотворения.

29

компир

преди 10 години

в предното правителство,бяха калинки без дипломи,а сега калинки с дипломи въпроса е кои са по-добрите

28

Rummy__

преди 10 години

Воленчо трябва да е мн доволен. Толкова мн извинения за толкова кратко време напоследъка. Музика за ушите му. :Дд

27

Анонимен

преди 10 години

Ох, и тази ли започна да се оправдава! А ми изглеждаше свястна в началото! Отврат! Тия комунисти няма да се научат да мислят със собствените си глави! Все чакат някой да им подаде кво да правят и после ама хич не са виновни, милите, щото не са го измислили те. Е за кво са там тогава? Дори някой от тях да има качества, той стои в някакво зомбирано състояние и чака партията-майка да го води, и не проявява своите качества. Пълен упадък!

26

извини се бе

преди 10 години

абе тия почнаха през ден да се извиняват !ИЗВИНИСЕБЕ!

25

Мъка, мъкааааааааааа

преди 10 години

ох, и тая се извинява....... :))))))))))) Откъде ги намират такива бавноразвиващи се навсякъде, по IQ ли ги избират, каква е схемата ?

24

варненка

преди 10 години

не ставаш за министър-ОЛЕКВАШ С ТОВА БЕЗРАЗБОРНО ГОВОРЕНЕ..

23

Лин

преди 10 години

Хайде моля ви спрете да се извинявате, че вече леко ми писна от извинения. Доста натрупахте вече. Просто вземете и се махнете!

22

georgi

преди 10 години

Как всичко е изписано в усмивката и....Господ да ни е на помощ или по бързо да ги свалят от власт...

21

Варненка

преди 10 години

НЕуважаема Госпожа Клисарова,Дайте направо да учим турски език, турска история и само турски произведения, а? Ей така, защото сте се объркали! *** таква! Вчера казваш едно, а днес - друго! Няма да мине тази твоя работа, ***! Народът няма да го позволи! И ти, както и останалите НЕуважаеми наши политици - заслужавате публичен линч! ***! С неуважение,Варненка

20

internet lumpen

преди 10 години

Към всички искания трябва да добавим и задължителен психологически преглед на кандидати за народни представители и депутати...- много объркани хора има.....ако сега минат на преглед - я останат двама-трима, я не...

19

чукча

преди 10 години

Скоро могат да предложат да се изучава в училищеСаит Фаик АбасъянъкНеджип Фазъл Късакюреки не не последно място Решат Нури Гюнтекин и романа му Чучулигата...

18

аман от извинения

преди 10 години

абе тия от БСП се намират в детска градина. само се извиняват на другарчетата. България няма нужда от грешки и извинения. Има нужда от хора, които няма да дпоуснат причина за извинение. Тези при толкова грешки да ходят да се учат другаде и да зповядат след време, когато се изучат. А дотогава - да освободят място на някои кадърни.

17

Rummy__

преди 10 години

Сигурна ли сте, г-жо, или и в момента се бъркате? Утре да не се извинявате пак?

16

aphrodite27

преди 10 години

Хаха говорят небивалици, извършват безобразия, а на другия ден сори, обърках се, Герб са виновни... Не симпатизирам на Герб, но постоянно си измивате ръцете с тях все едно не видяхме вие какви сте ***!