58

Цвета

преди 11 години

Нужни са оставки на старите муцуни и ново начало с нови и некомпрометирани лица в политиката!

57

Млад комунист

преди 11 години

Абе не разбрахте ли .че единствено под мъдрото ръководство на Другарят Станишев Българската Социалистическа Партия ще преуспее и пребъде ,какво само го плюете .Вие да не сте по хубави ,ще мине време и ще видите как България ще разцъфне и ще се развие и животът ще стане по добър от колкото на запад и даже западняците ще емигрират в "НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРЯТ СТАНИШЕВ ДА ЖИВЕЕ ДРУЖБАТА НИ С РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ

56

кррр

преди 11 години

vlad-ко, ти си болен, мой човек. спешно потърси помощ докато е време, че после само ще боли повече..

55

Vlad

преди 11 години

Наистина, тук е пълно с ***! Но какво можеш да видиш в огледалцето! ***, гадна, пияна балканска мутра, търсяща новия си господар!

54

Протестиращ

преди 11 години

Станишев, моля те не си отивай! Ти си необходим на БСП и народа на България, защото само твоето лидерство в тази партия би доунищожило БСП! Няма външна сила или партия, която би могла да унищожи БСП отвън. Само ти другарю Станишевс в състояние да разбиеш и загробиш партията си! Само ти си водачът, който може да изтрие БСП от политическата карта на България! Моля те другарю, стой си в БСП и не се подавай на протестите на цяла България! Само така можем да се оттървем от теб и БСП, която съсипа БГ!

53

Иван

преди 11 години

Човека от снимката срещнах и тук shmoko.bg/index.php?mid=2&news=1591

52

анарх

преди 11 години

В тоя форум няма ли ЕДИН БЪЛГАРИН?Само тикви и гейове?

51

анарх

преди 11 години

ВЛАСТ НА НАРОДА!Долу тиквите и гейовете!

50

комуняга

преди 11 години

Борисов, по- добре да не бяхте се раждали! ПРЕДАТЕЛ !

49

х

преди 11 години

Сара, не знаех, че се именуваш по гойски ***!Ще ядеш *** ***!

48

1

преди 11 години

До muchachoteВлюбените Станишев и Местан се целуват само. Гледат ни безразлично хора, които се връщат от работа и идват насам, защото за седми пореден ден идват на протеста и вече им е ежедневие. Ти сигурно си стоиш на Народния театър и заедно с 5-6 още *** мутри и тикви се пукаш от яд, че ти пада правителството, но иначе протестът си тече по план и супер и ще продължи докато не ви падне мафиотското правителство или не решим да вземем камъните.

47

Neli

преди 11 години

О, да! Не мога да понасям БСП и затова изключително се радвам, че Станишев е там и ги разлага отвътре. Браво, приятел, наш човек си! И теб ще те съдят, и то собствените ти хора, и то тогава, когато вече наистина ще има за какво да ти връщат. Но дотогава продължавай с добрата работа. :D XOXOXO

46

Трибал

преди 11 години

БСП ... уволнявайте докато имате възможност .... скоро няма да я имате !

45

Анонимен

преди 11 години

Да влезе попа да опее столетницата...

44

Анонимен

преди 11 години

Не е проблема да се осереш, проблема е че не може да се обършеш Другарю

43

пенсионерка

преди 11 години

РАДВАМЕ СЕ ! ДРЪЖТЕ СИ ГО САМО ТОЙ ЩЕ ВИ СЛОЖИ НА МЯСТОТО ,КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ !

42

комуняга

преди 11 години

Жал ми е за народа. Това ли заслужава Суверенът? -Гейове, пиклювци и крадци на ток!Серго, гледах при Ризова и Цонев, г-н Йовчев. Ако бяха спрели камерите щяха и тримата да скачат и да скандират, че сме червени ***! Искам да кажа, че не ги усещаш нещата и губи народът! Махайте се от власта, по- добре *** да ЗАКРИЕ БЪЛГАРИЯ .

41

Бай Он

преди 11 години

До muchachoteнали виждаш, че си сам, нещастнико! ХАХАХАХАХАСтанишев няма да ти плати, щото си ***.

40

Калин

преди 11 години

Наконсолидирахме се другарю! Ние желаем нови и отговорни личности, без цвят и принадлежност, желаем хора които имат една-единствена цел - възход на България. Хората не се борят да върнат Борисов...борят се да си върнат достойнството да се наричат българи...Вие можете като за начало да си вдигнете панталонките, че много бързо ще им омръзнете ба господата отДПС (приятелски съвет).

39

Реалист

преди 11 години

Абе вашия символ на Бузлуджа се руши с години, един паметник не можете да възстановите от вашата партия, та какво остава за цяла държава. Това е достатъчно показателно.