32

от Германия

преди 10 години

Не мога да разбера хората които са против протестите,що за мозък имат въобще.Явно са писачи по форумите и им плащат добре, но те предават и себе си .Заради такива "добри политици" като властващите в момента съм извън България за да се прехранвам и работя.Защото от тях може да се очакват само проблеми,кражби от всякакъв вид и размер и разбира се унищожаването на България.Поздрави на всички които протестират и надявам се скоро това правителство от новата тройна коалиция да се махне по скоро.

31

горда

преди 10 години

До гост-63Здравейте и благодаря за топлите думи. Няма да забравим и няма да простим, нали? Дано децата ни да успеят да променят тази тиня, в която ни навряха! Надявам се, защото са толкова искренни, усмихнати, красиви, умни, упорити и духовити! Поздрави!

30

Анонимен

преди 10 години

НАИ СМЕШНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ НА БЪЛГАРИЯ--НА 1-ж.желето -първака и трето този които е сега

29

Анонимен

преди 10 години

(Продължение от 49)И не не съм гласувала за никоя парламентарно представена партия. Но не съм овца за да го давам само на емоция. Докато не видя разум глас, който дава ясна, икономическа и политически издържана алтернатива, не бих ги подкрепила. Другото е просто скачане като малките деца. Аз искам промяна, но разумна и дава бъдеще, не анархия и безредие. Можете да слагате минуси, колкото искате.

28

Анонимен

преди 10 години

Защо не съм съгласна с протестите и то в сегашния им вид(въпроса е за начина, а не за право)1. Нямат ясни искания, карат го изцяло на емоция.2. Падането на едно правителство не решава проблема с проядената политическа система.3. Вредят на положението на България пред света, а в отворена икономика като България и в тази икономическа криза ние не можем да си го позволим.4. Ако продължават така, хората могат да се отвратят от протестите въобще, защото човек не може да живее постоянно в протести

27

Бясна

преди 10 години

Българи, не допускайте анархията! Тя няма да ни донесе нищо добро. Трябва да има правила и те да се спазват. Нека не сме ние тези, които да ги нарушават. Нарушителите са ясни - те ограбиха държавата ни през последните години и ни докараха до безизходица. Трябва да им потърсим отговорност и да си понесат последствията. Нека не падаме до тяхното ниво!

26

ДАНСwithme

преди 10 години

Днес (20 юни) - 19ч, МИНУТАТА НА ПРЕЗИДЕНТА!Да подкрепим президента с една минута аплодисменти!Точно в 19ч - да обърнем гръб на МС и да аплодираме президента!СПОДЕЛЕТЕ С ВСИЧКИ!

25

Бясна

преди 10 години

Единствената разумна стъпка е гласуването на нов закон, който да даде възможност на народа да бъде по-широко представен в парламента и да има по-строг контрол. А законите се гласуват от парламента. Свалено правителство не ни върши работа в случая.Не искаме да виждаме до болка познатите лица. Никакви Бойковци, Станишевци, Сидеровци, ДПС-та и т.н. Време е за тотална промяна. Тази, която трая 24 години вече свърши!

24

Бясна

преди 10 години

Подкрепям протеста, но и на мен ми се струва, че протестиращите нямат ясна представа как точно стоят нещата. За мен това е най-малоумното правителство, което сме имали в цялата ни история и най-голямото ми желание е да видя вън от парламента всички долни, лъжливи и крадливи недостойни да се наричат българи. Не разбирате ли обаче, че дори и да падне правителството, ще се дадат едни огромни пари за нови избори и ще настане същия бълвоч.

23

гост-63

преди 10 години

До гордаПодкрепям Ви и се възхищавам на Вашите думи.Аз също съм свидетел и участник в събитията през 1997г.Всеки ден съм на протестите на нашите деца и ги подкрепям в исканията им за по-добро бъдеще за тях и техните деца.

22

varg

преди 10 години

*** къф фейс ве къф фейсши работите ли няма ли да работите ?

21

АЗ !

преди 10 години

САМО НАПРЕД БЪЛГАРИЯ !!!!! НЕ НА ТЪПАНАРИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ !! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА И ТОВА Е, ДА НЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ОТСТЪПИМ !!!! ДАВАЙ НАРОДЕ НАПРЕД СРЕЩУ ТЕЗИ КОИТО СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС !!!!!!

20

NON-BLOND

преди 10 години

49 99 Отговори # ДАНСwithme преди 59 минути Ние се усмихваме, когато искате да се изплашим. Танцуваме, когато се надявате да треперим. Игнорираме ви, когато ни провокирате. Разобличаваме ви, когато ни манипулирате. Дружни сме, когато правите всичко, за да ни разедините. И едва започваме тогава, когато очаквате да спрем.Тук сме, за да направим България такава, каквато искаме. Тук сме, за да отстояваме свободата и честта. Тук сме, за да видим усмивка у децата си и спокойствие в родителите си. Тук сме, за да върнем бъдещето на онези роднини и приятели, които прогонихте. И няма да си тръ

19

до 27

преди 10 години

Обратното е. Ти си гласувал, занчи си доволен ит избора си и нямаш право да се оплакваш. Аз ще се оплаквам, защото за мен "всички са маскари".

18

:-)

преди 10 години

#4 - РЕСПЕКТ!

17

гласувал

преди 10 години

До Одисей 1Който не е гласувал , да не се оплаква. Може винаги да гласува поне за зелени, сини - или някой по нормален. Като не гласуваш губиш правото си на оплакване после :)

16

...

преди 10 години

Има ли някой, на който да не му е ясно, че в страната се извършва комунистически метеж?. . . А сега да ви попитам, ако през 1932 година, някой доблестен немски офицер беше ликвидирал Хитлер, щеше ли да има съглашение с фон Папен, кристална нощ, реки от кръв по света и катастрофа за Германия? Четете историята, хора! Четете и мислете! Да не допускаме катастрофа за България! Тя ни е една и нея трябва да оставим на децата си. Нека направим това, което трябва да бъде направено!

15

горда

преди 10 години

4 - разплака ме. Моят син всеки ден е на протестите. Не се предавайте, не се отказвайте, сега е вашият шанс да отвоювате бъдещето си! Ние се опитахме през 97 г., оказа се напразно. Ако продължават да не разбират за какво става въпрос, пак ще излезем, защото родителите трябва да са до децата си! Обичаме ви и се гордеем с вас. Това което правите показва, че не сме живели напразно!

14

промени - да добре

преди 10 години

До предния: Хубаво свалай правителства. Само следващия път на изборите се замисли преди да гласуваш - щото гласувате за комунистите, които е ясно че ще се обединят с ДПС. После ама защо така стана, подайте оставка. Преди това гласувате за друга мутра Боко Борисов. И после защо мутрите управляват. Ами ще управляват ;)Подкрепям протестите, но призовавам хората да помислят за кого ще гласуват след това! Ако сменим бсп с герб - ще сменим един к** с друг, но ние пак ще сме еб*ни

13

някой

преди 10 години

ТРЯБВА ДА ИМА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕЗАБАВНО!-ЗАЩОТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА НИКАКВО ДОВЕРИЕ! ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРАВИТЕЛСТВО НА ЛЪЖАТА,ОЛИГАРХИЯТА ЗАДКУЛИСИЕТО,МАНИПУЛАЦИЯТА,АРОГАНТНОСТТА И ЛИПСА НА МОРАЛ! И АКО СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ТАКОВА И ЗА НЕГО ОСТАВКА ДОКАТО НЕ СЕ ПРОМЕНИ!