47

Подкрепа за Гергана

преди 10 години

Американците имат огромни проблеми на собствената си територия-вместо да си ги изчистят,тръгнали да търсят семки и бонбонки в други страни. Моля всички да напишат по едно гневно имейлче до Американското посолство,за да разберат,че не сме толкова *** и безпомощни,за колкото ни мислят! Стига са ни прецаквали! Не може да наречеш един ЧОВЕК -престъпник,само с една клетвена декларацийка от един ***-недоказан! Ако трябва ПРОТЕСТ пред посолството на КРАДЛИВАта уса!Ако беше техен гражданин??????

46

приобщавайте

преди 11 години

неграмотните роми,хранете ги с 3 милиарда и 200 млн. помощи на година, а ние българите ще накараме високо образованите ни деца да напсуват България и да я напуснат.

45

nikolai

преди 11 години

Когато американците приобщят индианците и *** тогва и *** ще се приобящ у нас! Ако толкова настояват,нека да си вземат имат излишна територия и то в южните щати1 Там ще ги смесят с испаскоговорещите и ще решат проблема!

44

integral

преди 11 години

АЗ МИСЛЯ 4Е ПЪРВО БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОБОБЩЯТ СЛЕД ТОВА РОМИТЕ

43

Анонимен

преди 11 години

До brb КАЛАШНИК С ВОДНО ОХЛАЖДАНЕ ДРУГО НЯМА ДА ГИ ОПРАВИ ИНАЧЕ НИЕ ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО НАЦИЯ И КАТО ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ

42

Анонимен

преди 11 години

До гражданин БРАВО СИГУРНО ПРЕЗИДЕНТЪТ ГО Е СТРАХ НЯКОИ АГЕНТ ДА НЕ ИЗПИШЕ НЕГОВОТО ИМЕ В КЛЕТВЕНАТА СИ ДЕКЛАРАЦИЯ СЕГА РАЗБИРАМ ОНЕЗИ 500 ГОДИНИ ДО КАКВО СА ДОВЕЛИ

41

brb

преди 11 години

Мдам можем да ги пиобщим към земята, само патрони да раздадът.

40

гражданин

преди 11 години

От американци съвети за права и свободи не искам!Утре в 8сутринта пред съдебната палата-щесе гледа в апелативния съд делотоза екстрадацията на Гергана!Наглеци американски и подмазвачи български!Президентът,многобългарин,отговорил на семейството,че много ги съжелява,но нищо не може да направи. Товали ни е държавата!?Къде са НС,Мин.съвет, съда и прокуратурата-става дума за съдбата на една "демократично"нарочена българка!Ще им повярвам,ако застанат зад нея!За какво ни е държава,ако не за защита!

39

АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

Бати тъпотията.Те за рециклиране не стават тея НЕХРАНИМАЙКОВЦИ *** ти за приобщаване говориш.Взимайте ги може да има някой с дарба за NBA!!!!

38

123

преди 11 години

Не можете интегрира туй, що НЕ САКА да се приобщи!

37

Да, да

преди 11 години

Приобщете ги, нали видяхте как ги приобщават германци, французи и англичани. Тези същества не могат да бъдат интегрирани, по простата причина, че те самите не искат. На сила можещ да вземеш, но не можеш да дадеш. Единственото решение е да се съберат със себеподобните си в Азия. Така всички страни ще са доволни - те ще намерят средата си, ние ще престанем да ги издържаме и вие ще престанете да се оплаквате, че ви точат социалните системи..

36

viki123

преди 11 години

Ние не може да приобщим 2 *** свестни политика, ше приобщаваме ромите. Има време докато влезем в Европа, скъпи американци. Сега сме някъде между СССР и Турция.

35

imigracia

преди 11 години

predi se ot4itahme pred CCR sega Pred Amerika.Bravo be amöbi!

34

Воин

преди 11 години

А не ! Вие си ги обичане вие си ги вземете и си ги приобщавайте.Ето и нещо във връзка с интегрирането shmoko.bg/index.php?mid=7&news=1904

33

хах

преди 11 години

ром-те такова нещо има само като спиртна напитка ! другото са *** , турчеещи се *** дето не искат да ги видят в урция и им викат ***...всяка държава която дава акъли за интеграция да вземе по 100 000 берачи на тухли за срок от 10 години и да ги интегрира,ако успее да ни ги върне след 10 години :) гаранция давам че ще искат да ни ги върнат още след първия месец

32

Анонимен

преди 11 години

Не ви щем "съветите". Ако сте толкова загрижени за манг%вците, приберете ги някъде във вашите резервати и им се радвайте колкото си искате.

31

Анонимен

преди 11 години

Че ние проблем с трафика на хора нямаме, ако на вас ви е проблем - приобщавайте си ги вие.

30

БравоС

преди 11 години

Коментарите радват! Най-после българите да сме единни поне по един въпрос /***/!

29

gradinar

преди 11 години

как да облагородиш един плевел ?????

28

Аз

преди 11 години

Хамерикамското президентче много се е пекло на слънце. И него ли трябва да приобщаваме?