455

Гошко

преди 11 години

Как да стигна до първия изказал мнение!??

454

Анонимен

преди 11 години

До протестиращите : - Щом сте за незабавни избори си спретвайте по-бързо партия или някакво движение, иначе ще ни докарате Бат Бойко пак на власт.Днес скачате , че кандидат за зам. министър е бил на 19 години сикаджия в Шумен , а 12 години никой не протестира , че човек от върхушката на СИК беше гл.секретар на МВР,столичен кмет и премиер?!Моралът не започва от днес.

453

WhenYou

преди 11 години

До Анонимен 598Вие от атака сте много ограничени - заклевам се! Знаеш ли значението на думата ирония! :D :D :D Направо се изумяван от бездарния и *** коментар, който си написал....

452

Kingstonski

преди 11 години

DNES.BG ТУРЦИ, ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА? НЕ ИСКАТЕ ДА ИМА НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ИЛИ КАКВО? КОЛКОТО И ДА ТРИЕТЕ ПАК ЩЕ НИ ИМА, РОДООТСТЪПНИЦИ ТАКИВА !СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ В СОФИЯ !БРАТЯ БЪЛГАРИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДА ИЗДИГНЕМ МЕНТАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ! САМО С ОБИКАЛЯНЕ НА СОФИЯ И ФИТНЕС НА КРАКАТА НЯМА КАК ДА ПАДНЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! НИЕ СМЕ ПРОТИВ ЦЯЛАТА СКАПАНА СИСТЕМА, КОЯТО ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ НИ СТОПЯВА КАТО НАЦИЯ! СМЪРТ ЗА ГЕРБ, СМЪРТ ЗА БСП, СМЪРТ ЗА ДПС, СМЪРТ ЗА *** ОТ АТАКА!

451

Омерзен

преди 11 години

Наслушахме се, нагледахме се, нагласувахме се. Никой вече не иска нито да ви гледа, нито да ви слуша господа управляващи негодници. Никой вече не ви вярва и никога няма да ви повярва. Народът не просто ви мрази, той ви презира, не го ли разбрахте. Обирайте си крушите и бягайте през 9 земи в десета. Престанете да тровите въздуха на България със зловонното си присъствие. Отнася се за всички т.нар. управляващи, без значение от коя партия са. МАХАЙТЕ СЕ ВЕДНАГА!

450

WhenYou

преди 11 години

Стигам да извода, че хората просто няма с какво да опорочат протеста и само плюят без никакви реални причини за това! Защо имало деца - били сме ги измъчвали - децата са супер усмихнати, забавляват се, рисуват и се учат на принципи! Нещо, на което явно вас - недоволните от този протест, са пропуснали да ви научат!

449

Интересно!

преди 11 години

Конкретно до коментара на 1 и тези които са го харесали.Имаме си работа. Повече работа от теб най-вероятно. Имаме и по-интересни неща за правене от това да се борим с властолюбиви ***, които вече нямат мярка. Не искам данъците които плащам, а те не са никак малко, да пълнят търбусите на тези ***. Искам нормално здравеопазване. Искам нормално образование. Не искам по-ниски цени на тока. Само нормални условия за работа и реализация. А ти се прибирай след работа и си сипи едно.

448

Az..

преди 11 години

ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ И БИЯЧИ ЕТО ТОВА СА ХОРАТА НА БСП И АТАКА ПО 50-80 ЛВ. НА КАЛПАК ЗА ЗОЛУМИ!!!! И ПРЕСТАНЕТЕ С ТОВА, ЧЕ ПРОТЕСТА Е НА ГЕРБ НЕЕЕЕЕЕ ПРОТЕСТА Е НА ВСЯКАКВИ ХОРА НА КОИТО ИМ ПИСНА ОТ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ БЕДНЯЦИ ПО ДУША И МОРАЛ!!!

447

Леля Ог

преди 11 години

До ПитамДобре бе приятелю, нали трябва да научиш детето си на нещо. Кой ще го научи? В училище, където историята ние толкова изкривена?! Защо децата си мислят, че е имало само три български царства? На принципи ли ще го научат в училище? Точно там едва ли! Нали трябва да им се покаже, да бъдат научени на принцип, морал и най-вече да си знаят правата. Това как става според теб?

446

Питам

преди 11 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Че на кои го казваш това?На тези загладените"интилигенти" ли.Дето и децата си не жалят и ги мъкнат като чували с картофи по улиците.

445

WhenYou

преди 11 години

До 11. Не хората не са 5-10 хиляди! Има всеки ден поне 30 хиляди - от Орлов мост до НДК Евлоги Георгиев е пълен с хора - ако това са 5-10 хиляди - добре извинявам се!2. Защо протестиращите от февруари не ви пречиха - ние ви пречим ?

444

Яяяяяя

преди 11 години

До Анонимен 676 Е,да де,то всъщност това е целта.Вижте ги сегашните колко са ***,да ги махнем та да се върне бандата ГЕРБ. Ураааааааааааа.

443

1

преди 11 години

Питам защо 5 или 10 хиляди човека, които нямат забавления спират нормалния живот и транспорт на хората, които ходят на работа и се чудят как да се доберат до дома си? Кака Данче да им разреши протести, но защо на Орлов мост? Който и да дойде, винаги ще има недоволни и на улицата. Кой да ни управлява, бе хора? Да си внесем от Кения като САЩ, а!

442

WhenYou

преди 11 години

" В опит да отклонят вниманието от безпрецедентните протести депутати и неколцина министри начело с премиера Пламен Орешарски обсъдиха пакет от "спешни стабилизационни мерки". Пакетът е пълен с популистки обещания, обтекаеми намерения и странни срокове - непазарно мачкане на цената на тока, административно вдигане на доходи и т.н. Други точки в "екшън плана" са толкова общи и пожелателни, че предизвикаха лавина критики, включително и от БСП и ДПС. " А пари за тези неща? ОПА ЗАЕМ!?

441

Анонимен

преди 11 години

Т'ва софианци не са хора това са протестиращи ***!

440

WhenYou

преди 11 години

Ако си мислят 5-6 платени червени драскачи, даже те по-скоро са от атака, защото само те могат да са толкова природно ***, че с глупостите си ще спрат този протест - лъжете се :)Ние не искаме 20 лв. по - висока минимална заплата и 5 лв. по-висока пенсия, заемите за които ще ги плащат и внуците ни. Нито искаме половината комисии зам. министерства и прочие да са на ДПС - ако вас тия 20 лв. ви стигат и ви е кеф да ви управляват турците - нас НЕ!

439

опа

преди 11 години

ГЕРБ - 40лв.ВМПО - 50лв. това са пари на калпак

438

Анонимен

преди 11 години

Докато народа протестира, наглите *** продължават да си назначават зам.министри, областни кметове и други техни хора. По категоричен начин управляващите показват, че не им пука от протестите. За съжаление пак ще им се размине. Нагли, по- нагли!

437

фалиралия селски цир

преди 11 години

Политтехнолозите на фалиралия селски цирк Порисофф сервират от 18.30 ниско бюджетните си френетични крясъци "оставка" и "мафия". Житейски корабокрушенци пускат по желание и каруцарски псувни, закани към всички, и обичайните тонове омраза и ксенофобия. Поради мисловно зацикляне и липса на интелект и креативност, други крясъци не се предлагат.

436

WhenYou

преди 11 години

Ейй много *** народ сме наистина! Сега ще ви питам като Орешарски почне да тегли заеми да ви замазва очите с малко по-високи пенсии и заплати кой после ще ги плаща тия заеми! Фалита на Гърция ще ни се струва рай пред това, което ще стане тук ... Ама то се иска и да мислиш не само да се радваш на 2.5% увеличение на пенсиите от догодина!